hallo, klantenservice 088 - 2550 100|
Goed begin service2022-05-25T11:26:28+01:00
goed begin service

Do you always want access to all your files? Welcome to the cloud.

Home » Goed begin service

hallo, “goed begin service”

De slimme online werkplek gaat om meer dan techniek. Je nieuwe werkplek is zo ontworpen dat jij en je collega’s slimmer en effectiever je werk kunnen doen. Dat begint bij het ontdekken, omarmen en optimaal gebruiken van de slimme online werkplek.

hallo, betrokken medewerkers

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom betrekken we belangrijke medewerkers binnen je bedrijf bij de voorbereidingen van de nieuwe online werkplek. Zo weten wij wat zij nodig hebben en creëren we samen draagvlak om enthousiast met de slimme online werkplek aan de slag te gaan.

hallo, mogelijkheden

Ons hallo, team kent alle mogelijkheden van de slimme online werkplek. Nadat we samen naar jouw organisatie en processen hebben gekeken, brengen wij de mogelijkheden interactief en gedetailleerd over op jou en je medewerkers. Zo haal je alles uit de slimme online werkplek.

hallo, goed begin

Na alle zorgvuldige voorbereiding is het tijd om de slimme online werkplek in gebruik te nemen. Natuurlijk zijn wij er dan bij. Herkenbaar en zichtbaar om iedereen op weg te helpen. En we beantwoorden met plezier elke vraag van jou en je collega’s.

Wil je advies?

We denken graag met je mee over hoe we jouw bedrijf helpen de stap naar de cloud te zetten. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met hallo,

E2M, Daniel Robbe

Bekijk meer klanten

hallo, nieuws

Windows 8.1-gebruikers krijgen vanaf 2023 geen ondersteuning meer

21-09-2022|Slimme online werkplek|

Maak jij in jouw organisatie nog gebruik van de verouderde Windows versie 8.1? Microsoft waarschuwt gebruikers al vanaf juli

Hybride werken; het nieuwe werken 2.0

28-03-2022|Slimme online werkplek|

Hybride werk heeft door Covid een vogelvlucht genomen. Twee jaar lang hebben medewerkers thuisgewerkt en hebben organisaties ingezien dat

Lees al het nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant