hallo, klantenservice 088 - 2550 100|
Goed begin service2021-06-16T12:55:19+01:00
goed begin service

Wil jij altijd toegang tot al je bestanden? Welkom in de cloud.

Home » Goed begin service

hallo, “goed begin service”

De slimme online werkplek gaat om meer dan techniek. Je nieuwe werkplek is zo ontworpen dat jij en je collega’s slimmer en effectiever je werk kunnen doen. Dat begint bij het ontdekken, omarmen en optimaal gebruiken van de slimme online werkplek.

hallo, betrokken medewerkers

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom betrekken we belangrijke medewerkers binnen je bedrijf bij de voorbereidingen van de nieuwe online werkplek. Zo weten wij wat zij nodig hebben en creëren we samen draagvlak om enthousiast met de slimme online werkplek aan de slag te gaan.

hallo, mogelijkheden

Ons hallo, team kent alle mogelijkheden van de slimme online werkplek. Nadat we samen naar jouw organisatie en processen hebben gekeken, brengen wij de mogelijkheden interactief en gedetailleerd over op jou en je medewerkers. Zo haal je alles uit de slimme online werkplek.

hallo, goed begin

Na alle zorgvuldige voorbereiding is het tijd om de slimme online werkplek in gebruik te nemen. Natuurlijk zijn wij er dan bij. Herkenbaar en zichtbaar om iedereen op weg te helpen. En we beantwoorden met plezier elke vraag van jou en je collega’s.

Wil je advies?

We denken graag met je mee over hoe we jouw bedrijf helpen de stap naar de cloud te zetten. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met hallo,

E2M, Daniel Robbe

Bekijk meer klanten

hallo, nieuws

DDoS aanval op school: Niet zo onschuldig als het lijkt

30-08-2018|Veilig werken|

Steeds meer scholen lijken het doelwit te worden van kwajongensstreken. Zo’n DDoS aanval is gericht op het ICT-systeem van de

Waarom een aparte lijn voor internet en telefonie?

06-11-2019|Bellen via internet|

Ben je op zoek naar een communicatiemiddel voor je organisatie zoals telefonie of internet? Dan heb je waarschijnlijk al heel wat

Lees al het nieuws

Go to Top