Communicatiecheck

Zijn jouw communicatietools nog up-to-date?

Schaalvoordeel
Abonnementsbeheer
Image

Doe de gratis communicatiecheck!

Kosten besparen

Maak direct inzichtelijk of er nog abonnementen op je factuur staan die niet meer in gebruik zijn. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel bedrijven nog steeds betalen voor abonnementen die niet meer in gebruik zijn. Zowel mobiele abonnementen als vaste lijnen. Da’s toch wel een beetje zonde, toch?

Antwoord op al je vragen

Met onze communicatiecheck kunnen we gefundeerd en stapsgewijs jouw communicatietools doorlopen en analyseren hoe alles is georganiseerd en waar dat beter en kostenbesparender zou kunnen. Een inzicht in ongebruikte abonnementen is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast kun je ook antwoord krijgen op al je andere vragen, zoals bijvoorbeeld: Is je telefonie en je telefooncentrale nog wel up-to-date? Kan je makkelijk op- en afschalen als er medewerkers bij komen of weggaan? En als er een telefoontje binnenkomt? Komt deze dan bij de juiste agent/medewerker terecht? En hoe is je telefoonflow geregeld met medewerkers die thuiswerken? En vergaderen? Hoe doe je dat met collega’s die buiten de deur werken?

Heb jij ook dit soort vragen? Dan is het zeker tijd om een check-up te doen van je communicatietools om te zien of alles goed geregeld is en of deze toekomstbestendig zijn. Of juist een check om te zien wat je allemaal nodig hebt als je met communicatietools wilt beginnen.

Doe de communicatiecheck

Dit is een gratis service die we aanbieden. Heb je 10 minuten tijd om kosten te besparen? Vul dan snel het formulier hieronder in! We lopen onze uitgebreide checklist vrijblijvend met je door, maken ongebruikte abonnementen inzichtelijk en geven je het beste advies over het gebruik van je communicatietools.

Hallo, het beste advies

Vraag nu de gratis communicatiecheck aan.

We denken graag met je mee over wat zakelijke telefonie voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Ja, ik wil vrijblijvend een communicatiecheck uitvoeren!

Vul hieronder je gegevens in en je wordt daarna zo snel mogelijk telefonisch benaderd door één van onze communicatie-experts.