communicatiecheck2024-02-14T12:27:16+01:00
new-guy

Zijn jouw communicatietools nog up-to-date?

Home » communicatiecheck

Doe de gratis communicatiecheck!

Hoe is je telefonie en je telefooncentrale geregeld? Kan je het makkelijk op- en afschalen als er medewerkers bij komen of weggaan? En als er een telefoontje binnenkomt? Komt deze dan bij de juiste agent/medewerker terecht? En hoe is je telefoonflow geregeld met medewerkers die thuiswerken? En vergaderen? Hoe doe je dat met collega’s die buiten de deur werken? Heb jij ook dit soort vragen? Dan is het tijd om een check-up te doen van je communicatietools om te zien of deze toekomstbestendig zijn. Of juist een check om te zien wat je allemaal nodig hebt als je met communicatietools wilt beginnen.

We hebben een uitgebreide checklist voor je gemaakt, waardoor je precies weet wat je nodig hebt voor jouw organisatie én hoe je dit het beste in jouw organisatie kan implementeren. We lopen die checklist vrijblijvend met je door en geven je het beste advies over het gebruik van je communicatietools.

Ja, ik wil vrijblijvend een communicatiecheck uitvoeren!

Vul hieronder je gegevens in en je wordt daarna zo snel mogelijk telefonisch benaderd door één van onze communicatie-experts.

Ontdek ook de Risicobeoordeling

Krijg  met de de risicobeoordeling aanbevelingen en een actieplan om je security te verbeteren

Bekijk de Risicobeoordeling

Ontdek ook de Phishingtest

Krijg inzicht waar binnen de organisatie te weinig kennis is over online veiligheid.

Bekijk de Phishingtest

Titel

Ga naar de bovenkant