communicatiecheck2024-03-08T11:52:30+01:00
new-guy

Zijn jouw communicatietools nog up-to-date?

Home » communicatiecheck

Doe de gratis communicatiecheck!

Kosten besparen
Maak direct inzichtelijk of er nog abonnementen op je factuur staan die niet meer in gebruik zijn. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel bedrijven nog steeds betalen voor abonnementen die niet meer in gebruik zijn. Zowel mobiele abonnementen als vaste lijnen. Da’s toch wel een beetje zonde, toch?

Antwoord op al je vragen
Met onze communicatiecheck kunnen we gefundeerd en stapsgewijs jouw communicatietools doorlopen en analyseren hoe alles is georganiseerd en waar dat beter en kostenbesparender zou kunnen. Een inzicht in ongebruikte abonnementen is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast kun je ook antwoord krijgen op al je andere vragen, zoals bijvoorbeeld: Is je telefonie en je telefooncentrale nog wel up-to-date? Kan je makkelijk op- en afschalen als er medewerkers bij komen of weggaan? En als er een telefoontje binnenkomt? Komt deze dan bij de juiste agent/medewerker terecht? En hoe is je telefoonflow geregeld met medewerkers die thuiswerken? En vergaderen? Hoe doe je dat met collega’s die buiten de deur werken?

Heb jij ook dit soort vragen? Dan is het zeker tijd om een check-up te doen van je communicatietools om te zien of alles goed geregeld is en of deze toekomstbestendig zijn. Of juist een check om te zien wat je allemaal nodig hebt als je met communicatietools wilt beginnen.

Doe de communicatiecheck
Dit is een gratis service die we aanbieden. Heb je 10 minuten tijd om kosten te besparen? Vul dan snel het formulier hieronder in! We lopen onze uitgebreide checklist vrijblijvend met je door, maken ongebruikte abonnementen inzichtelijk en geven je het beste advies over het gebruik van je communicatietools.

Ja, ik wil vrijblijvend een communicatiecheck uitvoeren!

Vul hieronder je gegevens in en je wordt daarna zo snel mogelijk telefonisch benaderd door één van onze communicatie-experts.

Ontdek ook de Risicobeoordeling

Krijg  met de de risicobeoordeling aanbevelingen en een actieplan om je security te verbeteren

Bekijk de Risicobeoordeling

Ontdek ook de Phishingtest

Krijg inzicht waar binnen de organisatie te weinig kennis is over online veiligheid.

Bekijk de Phishingtest

Titel

Ga naar de bovenkant