Hallo Insights: de Copilot Sessies

Jouw wekelijkse update over alles AI

Image

Je bent uitgenodigd om voorop te lopen met Copilot voor Microsoft 365!

In de wereld van AI zijn grote techbedrijven verwikkeld in een strijd om de nieuwste en beste AI innovaties. Bedrijven zoals Google, Microsoft, OpenAI, Amazon en IBM dagen elkaar uit. Door deze wedloop halen de organisaties alles uit de kast om creatief en innovatief te zijn.

Wat weten we van Copilot voor Microsoft 365?

Microsoft heeft, om haar concurrenten voor te zijn, Copilot voor Microsoft 365 gelanceerd. Copilot is een AI assistent die geïntegreerd kan worden in bijna alle tools van Microsoft. Zo zal Copilot de manier waarop jij apps zoals Word en Excel gebruikt compleet veranderen. Het doel van Copilot is om werkprocessen te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en prestaties te verbeteren in de gehele digitale werkomgeving.

Image

Iedere donderdag zenden we een wekelijkse sessie uit om je helemaal op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rond Copilot voor Microsoft 365. Wees de eerste in jouw bedrijf met kennis over Copilot!

  • Webinar: Hallo Insights – de Copilot sessies

  • Wanneer: Iedere donderdag

  • Tijd: 08.30 uur

  • Duur: +/- 20 minuten

  • Waar: Online, vanaf je eigen werkplek.

Je krijgt ook de gelegenheid om live vragen te stellen! Heb je geen tijd, maar wel interesse? Schrijf je alsnog in en ontvang de link om de webinars te kunnen terugkijken.

Webinar Hallo Insights – de Copilot sessies

Schrijf je hier in voor de webinars van Hallo Insights – de Copilot sessies en ontvang iedere donderdag een link om de webinar te volgen. Heb je geen tijd? Dan kun je de webinar altijd later terugkijken.

nieuwsbrief

Blijf up to date over AI

Wil je de belangrijkste updates over Copilot en AI rechtstreeks in je inbox? Meld je dan aan voor onze AI update, en ontvang om de week het laatste nieuws in je inbox.

Image