Over ons

Wij zorgen dat ICT voor jou werkt

Landelijk maar lokaal
Dichtbij dus persoonlijk
Wij maken ICT gemakkelijk
Image

Hallo gebruiksgemak

De missie van Hallo is om ICT beter toegankelijk te maken voor het MKB. Met als doel dat het gebruiksgemak van ICT net zo wordt ervaren als het eenvoudig gebruiken van bijvoorbeeld elektriciteit. Welke ICT-oplossing je ook nodig hebt, we nemen je mee en laten je zien wat ICT voor jou kan betekenen. We helpen je bij iedere stap door ICT efficiënt voor jou te laten werken, bij het veiliger maken, bij iedere training, bij iedere verandering naar een nieuwe ICT-omgeving. We helpen je op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met volle aandacht voor details en met de focus op hoe we met ICT winst en groei kunnen behalen voor jouw bedrijf. Hallo is je nieuwe collega met ruim 300 gezichten die 24/7 voor je klaar staat.

Image

Hallo, dat zijn wij.

Leer meer over wie we zijn, en waarom wij doen wat we doen.

Een groep vooraanstaande ICT-bedrijven

Met allen meer dan 25 jaar ervaring, hebben een groep vooraanstaande ICT-bedrijven in 2020 de handen ineen geslagen en Hallo gecreëerd met de missie om ICT toegankelijk, makkelijk en begrijpbaar te maken voor het MKB in Nederland.

Grootste landelijke ICT-partner voor het MKB

Ondertussen hebben meerdere ICT dienstverleners zich aangesloten bij Hallo, en hebben we nu 12 locaties in Nederland. We zijn hiermee de grootste ICT-dienstverlener voor het MKB. Zo hebben we locaties in o.a. Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht, Zeewolde en Zoetermeer.

Buiten de landsgrenzen

We hebben vestigingen in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Gerenommeerde leveranciers

Hallo werkt samen met gerenommeerde ICT-leveranciers om het MKB altijd de beste opties en mogelijkheden te kunnen bieden.

Image

Hallo kostenbesparing

Wat we voor onszelf wensen dat brengen we ook in praktijk voor onze klanten. Hallo wil transparantie, inzage en duidelijkheid in facturen, dus we zorgen dat onze klanten dat ook van ons krijgen. Eén overzichtelijk factuur voor alle producten en diensten. En dat is niet het enige. Kostenbesparing is net zo belangrijk. We kijken graag met je mee om kostenbesparingen te ontdekken. Bijvoorbeeld door het koppelen van systemen of juist het uitzetten van niet gebruikte applicaties. Maar ook het verbeteren van de cybersecurity kan een toekomstige kostenbesparing zijn. Laat ons weten wat je wil, dan denken wij met je mee om ICT nog beter voor jou te laten werken.

Image

Hallo succes

Hallo streeft er naar dat de bedrijfsvoering van klanten een succes wordt en dat ICT daarin een bepalende rol kan spelen. Kunnen wij helpen om je bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender te maken? Daar gaan we voor! Als jouw bedrijf groeit, dan groeien wij met je mee. Ben je tevreden met het resultaat? Dan is dat mooi, maar voor Hallo nog niet genoeg. Op het moment dat jouw bedrijf ook onze ambassadeur wordt dan spreken we pas van succes.

Advies

Deskundig advies nodig?

Onze experts staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de beste ICT-oplossingen voor jouw bedrijf. Of je nou met een paar man op kantoor zit, of een paar honderd. Wij hebben voor elke onderneming passende oplossingen. Neem contact op met ons voor een persoonlijk advies op maat

Image

Een greep uit onze partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo