

Phishingtest voor organisaties
Mensen zijn en blijven de zwakste schakel binnen jouw (online) werkomgeving. Een menselijke fout ligt namelijk altijd op de loer. Dit gevaar kan je beperken door jouw werknemers bewust te maken van de gevaren en gevolgen die phishing mails met zich meebrengen.
Hallo biedt een phishingtest aan, hierdoor krijg je inzicht waar binnen de organisatie onvoldoende alertheid is rondom beveiliging. De test kan ook een fantastische aanvulling zijn op een periodieke security awareness training bij jouw personeel en zal resulteren in betere bewustwording.
De phishingtest achterhaalt de weerbaarheid van jouw organisatie. Tegelijkertijd vergroot je het bewustzijn (awareness) van je medewerkers, breng je kwetsbaarheden in kaart en krijg je een duidelijk vertrekpunt voor een verbeterplan.


Actuele cijfers van phishing
- Ruim 90% van alle succesvolle cyberaanvallen wordt veroorzaakt door phishing.
- 30% van de phishing e-mails wordt geopend. 12% daarvan opent een malafide link of bijlage.
- Phishing e-mails zijn vaak niet meer van echt te onderscheiden.
- Criminelen beperken zich al lang niet meer tot e-mail alleen.
- 76% van alle phishing is gericht op het bedrijfsleven
Weten wie er binnen je organisatie klikt op een phishingmails én wil je tegelijkertijd de bewustwording vergroten?
We denken graag met je mee over hoe een phishingtest voor jouw organisatie kan werken.
Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.
Whitepaper:
De zwakke schakel van cybersecurity
Phishing is en blijft een actueel onderwerp. Waarom? Omdat cybercriminelen blijven inspelen op ons menselijke gedrag. Vaak door een onbedoelde actie van een werknemer, denk aan het klikken op een frauduleuze link, krijgen hackers belangrijke data in handen. In deze whitepaper gaan we verder in op de menselijke fouten door security en geven we je handvatten om de hackers net een stapje voor te zijn!
Whitepaper:
Hoe kan ik online veilig zakendoen?
Zowel zakelijk als privé zijn we steeds vaker online en regelen we bijna al onze zaken online.
Hoewel we steeds vaker horen dat het niet de vraag is OF je getroffen wordt, maar wanneer, is het van belang om de risico’s op een cyberaanval te verkleinen. Wij geven in deze whitepaper tips hoe jij je bedrijf kunt beschermen.