hallo werken in de cloud

Wij zorgen dat ICT begrijpt hoe jij werkt.

Home » Wij zijn hallo,

hallo, is het begin van elk goed gesprek

Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet bieden. Op kantoor, thuis en onderweg. Met onze online werkplekken kun je altijd en overal werken. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, slimme oplossingen en service van mens tot mens. Oplossingen die echt werken, omdat ze voor jou werken. Wij zijn hallo, prettig kennis te maken.

hallo, wat zijn je wensen?

Wij vinden dat ICT voor jou moet werken en niet andersom. Zodat jij je volledig kunt richten op je business. Daarom gaan we graag persoonlijk met je in gesprek en willen we je bedrijf leren kennen. Zo bieden we je het beste advies en geven oplossingen die naadloos aansluiten op jouw wensen. Vervolgens leveren we jouw bestelling keurig volgens planning en zorgen we dat alles goed wordt aangesloten en perfect werkt. Kies je voor de oplossingen van hallo, dan heb je er totaal geen omkijken naar. Wij de ICT, jij de focus op je business.

Slimme online werkplek

hallo, wat zijn je behoeften?

Wij zijn er voor advies, oplossingen of een luisterend oor. Iedere vraag is voor ons even belangrijk en handelen we persoonlijk en zo goed mogelijk af. Zo zorgen we dat ICT een stuk prettiger werkt. Bovendien kennen we jou en je bedrijf en denken we altijd met je mee. Snel en oplossingsgericht. Zodat jij en je medewerkers direct weer verder kunnen. Je krijgt dus geen anoniem call center aan de lijn, maar bent verzekerd van persoonlijke service en support van ervaren, betrokken professionals.

Contact

hallo, hoe flexibel wil jij zijn?

Groeit je bedrijf? Of doe je juist liever even een stapje terug? Geen probleem. Onze oplossingen bewegen mee met de dynamiek van jouw bedrijf. We kunnen ze snel en eenvoudig voor je uitbreiden of aanpassen. Zo bieden we de vrijheid die jij als ondernemer wenst. En geven we je de flexibiliteit die nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

‘We groeien snel en hallo, heeft continu bewezen dat ze deze groei kunnen bijbenen’

Jason Gregersen, Shell Recharge Solutions

Bekijk meer klanten

hallo, klanten