hallo, Rick Meijer

Hallo Amsterdam
Wij zijn te bereiken op 020 718 91 90

Home » Hallo locatie Amsterdam

Hallo locatie Amsterdam

Wij zijn  Hallo, de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Hallo heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Hallo contact

Hallo
contact met locatie Amsterdam 

Wij zijn doordeweeks te bereiken van 08.00 tot 18.00 uur. Buiten bovengenoemde tijden zijn wij voor een groot aantal bestaande klanten bereikbaar via de calamiteitendienst (24 uur, 7 dagen per week). Het directe nummer is beschikbaar bij de ICT-contactpersoon binnen jouw eigen organisatie. 

Bezoekadres:
Meeuwenlaan 98
1021 JL Amsterdam

kvk-nummer 37130161 – Hallo Nederland bv

020 – 718 9190

Hallo nm2d clientportal

Neem je één van onze diensten af dan kan je ook nog inloggen op de New Media 2Day clientportal en gemakkelijk via het supportsysteem een vraag stellen. Als je nog geen login hebt, neem contact met ons op zodat wij deze kunnen aanmaken. Onze gegevens staan hiernaast. 

naar de nm2d clientportal

Hallo servicedesk

Wanneer een IT probleem zich voordoet, moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Onze servicedesk medewerkers begrijpen dit en staan altijd voor jou klaar. Mailen kan naar support.amsterdam@hallo.eu

download teamviewer

Hallo, wat kunnen we voor je doen?

Heb je een andere vraag? Of wil je meer weten over hoe onze ICT-oplossingen écht voor jou werken?
Laat ons weten wat je vragen, wensen en behoeften zijn en we bellen of mailen je direct (op werkdagen) met een antwoord.