goed begin service

Security awareness training

Home » security awareness training

Security awareness

Een beveiligingsongelukje ligt snel op de loer en kan naast imagoschade ook financiële schade aan een organisatie geven. Veel van dit soort incidenten starten door een onbewuste actie van een medewerker zoals het klikken op een phishing mail.

Met het Hallo security awareness platform stel je het juiste trainingsmateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar. Het platform kenmerkt zich door het intuïtieve gebruik en de toegankelijkheid.

De perfecte tool om doorlopend met beveiligingsbewustzijn bezig te zijn en jouw medewerkers de juiste handvatten te geven om risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity te herkennen en de betrokkenheid te vergroten.

hallo, security awareness

Zelf trainingsprogramma’s samenstellen

Je houdt zelf de regie over de trainingsprogramma’s. Beheerders krijgen toegang tot de contentbibliotheek met meer dan 40 trainingsmodules, games en kennistesten over de verschillende thema’s binnen informatiebeveiliging, cyber security en privacy. Met deze content stel je eenvoudig meerdere trainingsprogramma’s samen die perfect aansluiten bij de wensen van jouw organisatie.

Gebruikersbeheer

Beheerders doen zelf het gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen worden ingedeeld in groepen die verschillende trainingsprogramma’s kunnen volgen. Wellicht dat Finance een ander programma zou moeten volgen dan HR. Nadat een gebruiker heeft ingelogd komt hij direct terecht in het programma dat voor hem beschikbaar is.

Rapportage

Met de rapportagetool heb je real-time inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers en kan je zelf rapportages en certificaten voor gebruikers of groepen genereren. Hiermee krijg je optimaal inzicht in de voortgang en resultaten van medewerkers.

Wil je advies over security awareness training?

We denken graag met je mee over hoe jouw organisatie en je werknemers nóg veilig kunnen werken.

Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

“Onze klanten zijn alles voor ons, wij hebben privacygevoelige informatie van hen, die data moet te allen tijde veilig zijn

Daan van Renterghem, IT Director Sijthoff Media

Klantcase: Sijthoff Media

Podcast

Hoe blijf je zelf de baas over jouw data?

De pandemie heeft gezorgd voor een sterke stijging in cyberaanvallen door ransomware. Nu cybercriminaliteit zo’n vlucht neemt ligt het gevaar werkelijk overal op de loer. In deze aflevering krijg je tips hoe jij de baas blijft over jouw data.

Beluister de podcast

Whitepaper: Hoe kan ik veilig online zakendoen?

Zowel zakelijk als privé zijn we steeds vaker online en regelen we bijna al onze zaken online.

Hoewel we steeds vaker horen dat het niet de vraag is OF je getroffen wordt, maar wanneer, is het van belang om de risico’s op een cyberaanval te verkleinen. Wij geven in deze whitepaper tips hoe jij je bedrijf kunt beschermen.

Download nu

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken - security diensten

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Hoe hou je hackers buiten de deur? Zoals je misschien wel weet kan dat niet altijd. Wel kan je het de hacker zo moeilijk mogelijk maken. En daardoor probeert een hacker het misschien wel eerder bij een ander…

Lees hier verder

check of je bent gehackt - security diensten

Check of je bent gehackt

Ben je benieuwd of jouw mailadres opduikt in de database met gestolen inloggegevens? De kans dat jouw mailadres ertussen zit, is groot! Check of jij bent gehackt.

Lees hier verder

De 5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies - security diensten

5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

Phishing is en blijft een actueel onderwerp. Waarom? Omdat cybercriminelen blijven inspelen op ons menselijke gedrag. Het is daarom goed je bewust te zijn van deze menselijke fouten. In welke van deze 5 herken jij je?

Lees hier verder

Ontdek ook Security Scan as a Service

Zijn jouw ‘digitale voordeuren’ veilig? Controleer periodiek op kwetsbaarheden binnen je online omgeving.

Bekijk de Security Scan as a Service

Ontdek ook de Phishingtest

Krijg inzicht waar binnen de organisatie te weinig kennis is over online veiligheid.

Bekijk de Phishingtest