hallo, klantenservice 088 - 2550 100|
SD-Wan2023-01-25T16:26:49+01:00
sd-wan software defined wan

SD-Wan: Slimme Netwerk voor optimale Cloudconnectiviteit‎

Home » SD-Wan

hallo, SD-Wan

Het bedrijfsnetwerk en toegang tot internet (WAN) is voor organisaties belangrijker dan ooit. Moderne organisaties verwachten van hun bedrijfsnetwerk dat medewerkers en systemen altijd beschikbaar en online zijn. Any Application, Any Cloud, Any Device, Anywhere. En het bedrijfsnetwerk moet  ook nog eens veilig en inzichtelijk zijn. Zodra een organisatie ook nog eens meerdere vestigingen heeft (misschien wel in het buitenland) wordt een bedrijfsnetwerk al snel complex, en onveilig in het ergste geval. Voor dergelijke organisaties biedt de next generation SD-WAN netwerk technologie uitkomst.

De voordelen

  • Zorgt voor een verbeterde VoIP performance en kwaliteit
  • Geoptimaliseerd voor Microsoft O365, Azure, Teams
  • Geoptimaliseerd voor Cloud en SaaS
  • Hoogstaande Beveiliging
  • Het biedt gegarandeerde bedrijfscontinuïteit en disaster recovery
  • Het zorgt voor een veerkrachtig netwerk voor het moderne applicatieverkeer
  • Het levert de meest complete en veilige infrastructuur voor ‘on-demand’ toegang
  • Ongekende zakelijke ondersteuning

Redenen om voor SD-Wan te kiezen

Het bedrijfsnetwerk is in een mum van tijd aangesloten, eenvoudig via de bestaande internetaansluiting. Dat hoeft niet eens een netwerk van hallo, te zijn! Handig, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe- of tijdelijke locatie opent. En ligt er nog geen vaste verbinding? Geen punt, deze oplossing werkt ook via 4G.

Onze oplossing is standaard voorgeprogrammeerd. Zo kan je bij het openen van een nieuwe vestiging direct gebruik maken van netwerkapplicaties, alarmsystemen en pin. Waar dan ook ter wereld!

Alles is real-time zelf te regelen vanuit de portal. Verhuizen of een nieuwe locatie openen? Geen probleem. Je hebt volledig de controle, of laat dit aan ons over.

Je krijgt inzicht in alle datastromen binnen het netwerk. Zo kan je direct zien of een vestiging meer capaciteit nodig heeft, of er juist bespaard kan worden op bandbreedte. Zijn er bedrijfskritische applicaties, die nooit onderbroken mogen worden? Geef deze voorrang of beperk andere apps.

hallo, wil je ons advies?

Wil je naar de cloud of wordt je hierdoor beperkt door je netwerk of bandbreedte? Dan is SD-Wan mogelijk de oplossing voor jouw organisatie. Wil je graag een persoonlijk en pasklaar advies? Dat doen we graag.

Vraag advies

hallo, performance

SD-Wan kan worden geconfigureerd om bedrijfskritisch verkeer en realtime services zoals Voice over Internet Protocol (VoIP) te prioriteren en vervolgens over de efficiëntste route te sturen.

hallo, flexibiliteit

SD-Wan vergemakkelijkt de snelle inzet van Wan-services, zoals bandbreedte en firewall. Hierdoor kunnen bedrijven activiteiten naar filialen distribueren zonder IT-personeel te sturen.

hallo, zekerheid

Door het gebruik van verschillende transportmethoden haal je een hoge beschikbaarheid en vermindert het aantal storingen en de latency.

hallo, postcodecheck

Bekijk wat wij kunnen leveren op jouw adres.

hallo, mobiel internet

Wil je als ondernemer dat jij en je mensen ook met tablet en laptop overal mobiel online kunnen zijn? Kies dan voor mobiel data only.

Mobiel data only

hallo, zakelijk wifi

Gebruik je smartphones, tablets en laptops in jouw bedrijf? Ontdek dan de voordelen van zakelijk wifi.

Wifi

hallo, back-up

Een onverwachte internet- of telefoonstoring? Geen paniek. Met onze back-up oplossing kunnen jij en je medewerkers direct en ongestoord doorwerken en blijft je bedrijf bereikbaar tot het probleem verholpen is.

Back-up

Titel

Ga naar de bovenkant