hallo, Rick Meijer

hallo, zeewolde
Wij zijn te bereiken op 036-52 193 20

Home » hallo, locatie zeewolde

hallo, locatie zeewolde

Wij zijn hallo, de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

hallo, contact

hallo,
contact met locatie zeewolde

Wij zijn doordeweeks te bereiken van 08.30 tot 17.00 uur. Buiten bovengenoemde tijden zijn wij voor een groot aantal bestaande klanten bereikbaar via de calamiteitendienst (24 uur, 7 dagen per week). Het directe nummer is beschikbaar bij de ICT-contactpersoon binnen jouw eigen organisatie. 

adres:
Gildenveld 6
3892 DG Zeewolde

kvk-nummer 37130161 – hallo, nederland bv

Algemene openingstijden: van 08.30 tot 17.00;

036-52 193 20 (Verkoop)

036-52 193 46 (Support)

hallo, loko klantportal

Neem je één van onze diensten af dan kan je ook nog inloggen op het LOKO klantportal en gemakkelijk via het supportsysteem een vraag stellen. Of stuur een mail naar support.zeewolde@hallo.eu

Als je nog geen login hebt, neem contact met ons op zodat wij deze kunnen aanmaken.

naar de loko klantportal

hallo, remote ondersteuning

Verwijst de servicedesk van Flevoland je naar remote ondersteuning? Klik dan op de knop hieronder.

ga naar remote support