new-guy

Hoe kwetsbaar is jouw organisatie?

Home » security scan as a service

Security scan as a service

Je kantoor heeft alarmsystemen en camera’s die ervoor zorgen dat alle deuren in de gaten worden gehouden. Zo worden jouw voordeur, zijdeur en achterdeur altijd beschermd. En jouw “digitale deuren”, zoals een website, server of firewall? Hoe staat het daarmee?

Hoe veilig zijn eigenlijk jouw “digitale deuren”? Heb je daar ook alarmsystemen voor? Kunnen digitale inbrekers makkelijk naar binnen?

Hackers gebruiken systemen die continue het internet afspeuren naar applicaties of apparaten waar mogelijk een deur of raam openstaat. Waarom zou je als bedrijf dan niet hetzelfde doen? Waarom zou jij niet je eigen website, server of firewall periodiek scannen? Zo hou je je “digitale deuren” altijd in de gaten en kun je waar nodig een raam of deur dicht doen voordat het wordt opgemerkt door hackers.

Een datalek ligt snel op de loer en kan naast imagoschade ook financiële schade aan je organisatie geven. Maar hoe weet je nu of je “digitale deuren” veilig zijn? Onze security scan helpt je hierbij. Via een geautomatiseerd proces wordt je gehele digitale omgeving periodiek gecontroleerd op kwetsbaarheden en zal je hier iedere keer de resultaten van ontvangen. Met deze melding kan jij weer stappen ondernemen met bijvoorbeeld je website beheerder of je firewall beheerder om je “digitale deuren” goed op slot te houden.

Zijn jouw digitale deuren wel veilig?

Wat kan een security scan voor jouw organisatie betekenen? Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Dan richten wij samen de periodieke scan zo in dat deze naadloos past in jouw organisatie.

“We weten nu zeker dat al onze mails en bestanden veilig geback-upt worden en snel terug te zetten zijn, mocht dat nodig zijn.”

Joryn Leijssenaar, ICT Manager OTC Organics

Klantcase: OTC Organics

Whitepaper: Hoe kan ik veilig online zakendoen?

Zowel zakelijk als privé zijn we steeds vaker online en regelen we bijna al onze zaken online.

Hoewel we steeds vaker horen dat het niet de vraag is OF je getroffen wordt, maar wanneer, is het van belang om de risico’s op een cyberaanval te verkleinen. Wij geven in deze whitepaper tips hoe jij je bedrijf kunt beschermen.

Download nu

Webinar: Waarom zou ik gehackt worden?

Samen met een hacker duiken wij in de wereld van online data toegang. Leer hoe jij je digitale middelen op een veilige manier gebruikt en je data beschermd, ook vanuit huis.

Bekijk de webinar

De 5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

Phishing is en blijft een actueel onderwerp. Waarom? Omdat cybercriminelen blijven inspelen op ons menselijke gedrag. Het is daarom goed je bewust te zijn van deze menselijke fouten. In welke van deze 5 herken jij je?

Lees hier verder

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Hoe hou je hackers buiten de deur? Zoals je misschien wel weet kan dat niet altijd. Wel kan je het de hacker zo moeilijk mogelijk maken. En daardoor probeert een hacker het misschien wel eerder bij een ander…

Lees hier verder

Check of je bent gehackt

Ben je benieuwd of jouw mailadres opduikt in de database met gestolen inloggegevens? De kans dat jouw mailadres ertussen zit, is groot! Check of jij bent gehackt.

Lees hier verder

Ontdek ook de Risicobeoordeling

Krijg  met de de risicobeoordeling aanbevelingen en een actieplan om je security te verbeteren

Bekijk de Risicobeoordeling

Ontdek ook de Phishingtest

Krijg inzicht waar binnen de organisatie te weinig kennis is over online veiligheid.

Bekijk de Phishingtest