App & webdevelopment

Mobile first en ecommerce voor het MKB

Umbraco
Ecommerce
Image

App & webdevelopment

Hallo beschikt over een ontwikkelaarsteam dat nauw samenwerkt met onze systemengineers en consultants. Zij hebben een jarenlange ervaring in web- en appontwikkeling en met complexe integratie vraagstukken. Deze samenwerking staat garant voor een hoge kwaliteit van de dienstverlening en een gestructureerde werkmethode. Wij werken volgens een vaste Devops methode, waarbij applicaties opgebouwd worden uit componenten. Behalve een kortere ontwikkeltijd betekent dit ook dat we schaalbare software gebruiken en maken die eenvoudig is uit te breiden en te integreren. Hierdoor kan er snel worden ingespeeld op veranderende marktomstandigheden of behoeftes van jouw organisatie. Door altijd goed te luisteren naar de eindgebruikers die uiteindelijk met de software gaan werken, sluit de opgeleverde applicatie goed aan bij de werkwijze in jouw bedrijf.

Image

Ecommerce

De CMS-tool die we gebruiken om o.a. ecommerce oplossingen te bouwen is Umbraco. Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat eindeloze mogelijkheden biedt waardoor het makkelijk is te koppelen met andere systemen. Het CMS van Umbraco is gebouwd op het .NET framework van Microsoft. Het voordeel hiervan zijn de constante updates die de veiligheid vergroten.

Daarnaast geven we standaard een gebruikerstraining waarna je als gebruiker direct zelf aan de slag kunt. In Umbraco kun je zelf eenvoudig nieuwe pagina’s aanmaken, teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, de navigatiestructuur veranderen en zoekmachineoptimalisatie toepassen. De back-end van Umbraco is zo ingericht dat de hoofdpagina’s en de onderliggende pagina’s overzichtelijk worden weergegeven in een boomstructuur die naar eigen wens is te wijzigen.

Image

Umbraco

Umbraco is eenvoudig te koppelen en te integreren met andere systemen. Door de open en flexibele architectuur kunnen we Umbraco koppelen aan o.a. boekhoudpakketten zoals Exact Online, CRM-software zoals Microsoft Dynamics of Salesforce, ERP-pakketten, of jouw e-mailsoftware.

Een ander voordeel van Umbraco is de snelheid: door het snelle .NET framework en het ontbreken van extra externe plug-ins, werkt het CMS supersnel. Ook biedt Umbraco out-of-the-box mogelijkheden om de vindbaarheid in Google te vergroten. Het systeem beschikt over een ingebouwd SEO-tabblad waarmee je kan instellen om op bepaalde zoekwoorden zo goed mogelijk gevonden te worden.

Een ander voordeel van Umbraco is het open source karakter. Hierdoor hebben onze ontwikkelaars de vrijheid om jouw webapplicatie zo in te richten dat het perfect aansluit op je wensen en behoeften. Je bent niet afhankelijk van een vooraf ingesteld template en je kan de website inrichten met functionaliteiten zoals een webshop, formulieren of het presenteren van nieuwsberichten. Umbraco is dus uitermate geschikt voor (grotere) MKB-organisaties.

Hallo, het beste advies

App- & webdevelopment. We regelen het voor je!

Wat wil je nog meer? Een vrijblijvende offerte. Dan zie je meteen of jouw organisatie er beter van wordt.

Image

App & webdevelopment goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.