Header Rood

Hallo, Kresco bezoeker
locatie Nieuwkuijk is te bereiken via
support.nieuwkuijk@hallo.eu of 073-8200 214

Home » Hallo locatie Nieuwkuijk

Kresco is nu onderdeel van de Hallo groep

Wij zijn  Hallo, de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Hallo heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Hallo contact

Kresco logo

Hallo
contact met locatie Nieuwkuijk

Wij zijn doordeweeks te bereiken van 08.30 tot 17.30 uur. Buiten deze tijden zijn wij voor een groot aantal bestaande klanten bereikbaar via de calamiteitendienst (24 uur, 7 dagen per week). Het directe nummer is beschikbaar bij de ICT contactpersoon binnen jouw eigen organisatie. 

Support:  073-8506822  (Keuze 1)

Verkoop:  073-8506822  (Keuze 2)

Backoffice & administratie:  073-8506822  (Keuze 3)

Adres:
Looier 16,
5253 RA Nieuwkuijk.

Hallo servicedesk

Wanneer een IT probleem zich voordoet, moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Onze servicedesk medewerkers begrijpen dit en staan altijd voor jou klaar. Mailen kan naar support.nieuwkuijk@hallo.eu.

download teamviewer

Hallo, Kresco klantenportaal

Neem je één van onze diensten af dan kan je ook nog inloggen op de Kresco portal en gemakkelijk via het supportsysteem een vraag stellen. 

naar de kresco klantportaal