SIP-trunk

Ideaal voor je fysieke telefooncentrale

Gecertificeerd
Voordelig bellen
Image

Hallo SIP-trunk pakketten

Heb je als ondernemer geïnvesteerd in een fysieke telefooncentrale? Dan is bellen via een SIP-trunk de ideale oplossing. Je telefooncentrale of software belt via de gecertificeerde SIP-trunk via ons beveiligde datacenter. Daarnaast bespaar je met een SIP-trunk flink op je zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Je stelt hem in op je eigen telefooncentrale en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of het toevoegen van onbeperkt bellen is mogelijk.

SIP-trunk starter

Eén belkanaal

Gecertificeerd

Voordelig bellen

Vanaf

4,

00

/mnd

SIP-trunk Business

Onbeperkt aantal belkanalen

Gecertificeerd

Voordelig bellen

Vanaf

5,

00

/mnd

SIP-trunk Onbeperkt

Eén belkanaal

Gecertificeerd

Onbeperkt bellen in Nederland

Vanaf

31,

50

/mnd

Image

De voordelen

Met je eigen SIP-trunk in de cloud beschik je over ongekend veel functionaliteiten. Gebruik de SIP-trunk op een door jouw beheerde telefooncentrale of voeg hem toe aan je eigen professionele centrale. Belangrijk voor de bereikbaarheid, klantvriendelijkheid, productiviteit en professionalisering van je bedrijf.

Met een SIP-trunk bespaar je flink op je zakelijk belverkeer en abonnementskosten. Je stelt hem in op je eigen telefooncentrale en hebt er totaal geen omkijken naar. Ook de uitbreiding van het aantal telefoonlijnen of het toevoegen van onbeperkt bellen is mogelijk.

1

Professionele SIP-trunk in ons beveiligde datacenter

2

Vast laag tarief per maand op basis van gewenste kanalen en onbeperkt bellen

3

Veilig, betrouwbaar en op meerdere datacenters gehost

Hallo, het beste advies

SIP-trunk goed geregeld

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Wat is een SIP-trunk?

Wat is een SIP-trunk en waarom zou je als bedrijf kiezen voor een SIP-trunk? SIP staat voor ‘Session Initiation Protocol’, wat wordt gebruikt voor het opzetten van spraakverbindingen via het internet. Oftewel: een telefoonlijn die via internet de bestaande telefooncentrale verbindt met het openbare telefonie netwerk. Dit houdt in dat inkomende en uitgaande gesprekslijnen niet meer via het traditionele ISDN-telefonie netwerk lopen, maar via de eigen internetverbinding.

Wat is het voordeel van een SIP-trunk?

Het grote voordeel voor een bedrijf is dat het aantal gelijktijdig te voeren gesprekken via SIP trunk ongelimiteerd is. Daarnaast zijn de gesprekskosten met een SIP trunk zeer laag. Niet alleen op de abonnementskosten, maar ook op de gesprekskosten. Zo betaal je niet meer per kanaal, maar per telefoonnummer en kunnen onderlinge gesprekken met collega´s op verschillende locaties gratis afgehandeld.

Welke gecertificeerde SIP-trunk gebruiken we?

Onze SIP-trunks zijn gecertificeerd voor de volgende telefooncentrales:

 • Asterisk based centrales

 • Avaya IP Ofiice 500 & 600

 • Broadsoft

 • Gigaset Pro

 • Grandstream

 • Mitel

 • Panasonic

 • Siemens HiPath 3500

 • Swyx

 • Xelion

 • Yeastar MyPBX

 • 3CX