Zakelijk internet Arnhem
Home » zakelijk mobiel data only

Hallo mobiel data only

Wil je als ondernemer dat jij en je mensen overal mobiel online kunnen zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? Kies dan voor het gemak en de flexibiliteit van mobiel data only. Daarmee kun je waar je ook bent e-mailen, surfen en bestanden bekijken en bewerken op een tablet of een laptop. Je hebt er alleen een mobiel data only bundel voor nodig.

Hallo diverse bundels

Er is altijd een bundel die aansluit op jouw verbruik. En voor extra verbruik betaal je slechts een beetje meer. Je kosten beheers je eenvoudig omdat je altijd real-time inzicht hebt in het dataverbruik binnen je bedrijf.

Hallo snel 4G

Op al onze abonnementen is 4G beschikbaar. Handig als er geen wifi binnen bereik is. Bovendien stellen we ook 4G+/LTE beschikbaar aan onze zakelijke abonnees. Daarmee zijn op smartphones zelfs nog hogere downloadsnelheden mogelijk tot wel 256 Mbps.

Hallo data only abonnementen

Data only 1GB

- Supersnel 4G netwerk - KPN netwerk €9,- per maand
Ontvang offerte

Data only 10GB

- Supersnel 4G netwerk - KPN netwerk €22,- per maand
Ontvang offerte

Data only 20GB

- Supersnel 4G netwerk - KPN netwerk €27,- per maand
Ontvang offerte

‘Wij hebben persoonlijk contact en direct de juiste hulp bieden hoog in het vaandel staan, net zoals Hallo’

Muhammet Karadeniz, Kara Finin

Bekijk meer klanten

Uit welke zakelijk mobiel oplossingen kun je kiezen?

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met daarbij de allernieuwste smartphones. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Met bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s.

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met je huidige smartphones als die nog prima zijn. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Die je snel en eenvoudig kunt aanpassen via een app. Flexibel, voordelig en fiscaal aftrekbaar. En met handig inzicht in je verbruik om je mobiele kosten te beheersen.

Automatisch van vaste telefoon naar smartphone doorschakelen. Met je (vaste) kantoornummer uitbellen vanaf je mobiele telefoon. Snel interne nummers kiezen. Of gewoon vaste en mobiele gesprekken allemaal beantwoorden met alleen een smartphone. Het kan allemaal dankzij de slimme integratie van vast en mobiel.

Wil je als ondernemer dat jij en je mensen over mobiel online kunnen zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? Kies dan voor het gemak en de flexibiliteit van mobiel data only.

Een eSIM is een ingebouwde simkaart en is de opvolger van de bekende plastic simkaart. Je hebt geen fysieke simkaart meer nodig. De eSIM maakt net als je fysieke simkaart verbinding met het mobiele netwerk.

Hallo, wil je advies?

We denken graag met je mee over wat zakelijke bellen via internet voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.