zakelijk glasvezel

Whitepapers voor de beste ICT-tips

Home » whitepapers
NIS2 WP

Wat houdt NIS2 in? Moet jij als MBK’er voldoen aan deze richtlijn? De NIS2-richtlijn heeft niet alleen een zorgplicht, maar ook een bewijsplicht. Dat betekent beveiligen, beproeven en bewijzen. Deze whitepaper is bedoeld als aanzet voor het project NIS2 binnen jouw organisatie. Hallo laat je zien waar je aan moet denken en geeft suggesties voor methodes, strategieën en controles. Zo ben je eind 2024 klaar voor NIS2. Klinkt dit als verplicht huiswerk? Dat is het ook.

Start hier:  Download de NIS2 whitepaper.

hallo, Mockup checklist

Hoe veilig zijn jouw bedrijfsgegevens? Weet jij welke maatregelen je moet nemen? Omdat elke organisatie uniek is, is er geen standaardoplossing. Er zijn echter verschillende punten waar je op kunt letten. Daarom hebben wij in samenwerking met onze security officer deze handige security checklist opgesteld.

Start met afvinken Download de security checklist.

De beste 7 hallo, telefonie-tips

Als je gebruik maakt van zakelijke telefonie in de cloud dan zijn de functies bijna eindeloos! Van een keuzemenu en wachtrijfunctie, tot het instellen van je openingstijden en Click to Dial. Wij hebben onze 7 beste telefonie-tips voor je op een rij gezet.

Benieuwd naar deze tips? Lees dan de whitepaper.

hallo, hoe kan ik online veilig zakendoen?

Hoewel we steeds vaker horen dat het niet de vraag is OF je getroffen wordt, maar wanneer, is het van belang om de risico’s op een cyberaanval te verkleinen. Wij helpen je daarbij en in deze whitepaper vind je een hele reeks tips die jouw bedrijf en belangrijke data van jouw bedrijf beschermen.

Benieuwd naar deze tips? Lees dan de whitepaper.

Op afstand werken en samenwerken maakt nu een blijvend onderdeel uit van de toekomst. Het is tijd om alles goed op een rijtje te hebben zodat jij investeert in veilige en betrouwbare middelen waar je medewerkers optimaal mee kunnen (samen)werken. Nu én in de toekomst.

Wij leggen aan de hand van 10 praktische tips uit wat belangrijk is voor een kantoor in de cloud.

Met een laptop, een wifi-verbinding en het juiste programma kan iedereen een nieuwe digitale werkplek gaan gebruiken. Het vereist meer inzet om deze succesvol in jouw organisatie te maken.

Hoe? Dat lees je in deze whitepaper.

Whitepaper De zwakke schakel van cybersecurity

Waar mensen werken…worden fouten gemaakt. Soms onschuldig en oplosbaar, maar soms met verstrekkende gevolgen voor de gehele organisatie. Op een verkeerde link klikken, een mail doorsturen naar een onbevoegde, het verkeerde programma installeren.

Simpele acties door menselijk handelen zijn vaak de oorzaak van security issues. Herkenbaar? Waarschijnlijk wel. Maar wat zijn de meest voorkomende fouten gemaakt door werknemers en wat zijn de gevaren voor de werkgever? En nog belangrijker, wat kun je ertegen doen?

Hoe kan je de bewustwording binnen jouw organisatie verhogen? Dat lees je in deze whitepaper.

Is thuiswerken niet hartstikke prettig? De combinatie van werk en privé, dicht bij elkaar. Geen reistijd, files en de afleiding van collega’s.

Toch wil je blijven samenwerken met je collega’s ondanks dat iedereen op een andere locatie werkt.

In deze whitepaper laten we zien hoe je werknemers het beste kunnen samenwerken met online middelen. Want ook al lijken ze ver weg, de meeste collega’s zijn dichterbij dan ooit.