
Better safe than sorry. Want een foutje is zo gemaakt.
Better safe than sorry. Want een foutje is zo gemaakt.
‘En toen gebeurde het… ‘
Antoinette (32, administratief medewerker):
‘Ik ontving een mailtje van de financiële directeur van mijn organisatie, of dat dacht ik. Hij vroeg of ik een bepaalde factuur al had ontvangen. En als dat niet het geval was, of ik die wilde betalen. Dat kon direct en eenvoudig via de link die hij stuurde.
De mail leek écht afkomstig van hem te zijn en had verder geen reden om te twijfelen. Zelfs het betaal portaal leek hetzelfde. En toen gebeurde het… Er was geld gestolen…
Natuurlijk had ik even moeten bellen met hem om te controleren of het echt was. Maar dat had ik niet gedaan. Hoe kon ík zo stom zijn om hierin te trappen? Het is echt niet alsof ik nooit met computers werk. In tegendeel zelfs!’
Better Safe Than Sorry
hallo, phishingtest
Phishing is een dagelijks risico. Deze vorm van internetfraude gaat vaak via e-mail waarbij het lijkt alsof betrouwbare instanties om gegevens of om een geldbedrag over te maken. Hier trap jij nog niet in? En jouw collega’s toch ook niet? Of tóch wel?
Voer de Phishingtest uit binnen je organisatie en krijg kwetsbaarheden in kaart.
- Brengt kwetsbaarheden binnen de organisatie in kaart
- Vergroot bewustwording onder collega’s
- Je krijg een vertrekpunt voor een verbeterplan
hallo, security awareness
Creëer doorlopend het bewustzijn van beveiliging in je organisatie. Een beveiligingsongelukje ligt snel op de loer en kan naast imagoschade ook financiële schade aan een organisatie geven.
- Creëer een bewustzijn rondom cybercriminaliteit
- Stelt trainingsmateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar
- Geeft je medewerkers handvatten
- Zorgt voor een doorlopend beveiligingsbewustzijn
hallo, gratis whitepaper
Hoe kan ik online veilig zakendoen?
Zowel zakelijk als privé zijn we steeds vaker online en regelen we bijna al onze zaken online. Een factuur sturen, online een bestelling plaatsen, een nieuwsbrief versturen, betalingen doen, voorraden bijhouden etc..
Hoewel we steeds vaker horen dat het niet de vraag is OF je getroffen wordt, maar wanneer, is het van belang om de risico’s op een cyberaanval te verkleinen. Wij helpen je daarbij en hieronder vind je een hele reeks tips die jouw bedrijf en belangrijke data van jouw bedrijf beschermen.
hallo, security scan as a service
Hoe veilig zijn je ‘digitale voordeuren’? Zitten daar geen potentiële open ramen en deuren in waarmee digitale inbrekers bij de informatie kunnen achter deze systemen? Met de Security Scan as a Service ben je de hacker voor.
- Periodieke controle op potentiele ‘open deuren’
- Op basis van Website, Firewall en/of lokaal
hallo, risicobeoordeling
Organisaties willen eenvoudig en snel de status van hun beveiliging toetsen. Zij willen inzicht in kwetsbaarheden en risico’s, gebaseerd op gegevens uit het bedrijfsnetwerk, Office 365 en een interview met de organisatie. De risicobeoordeling van hallo, geeft je dit door scans en analyses uit te voeren binnen je ICT landschap. Op basis hiervan geeft de risicobeoordeling aanbevelingen en een actieplan om je security te verbeteren.
hallo, gratis whitepaper
De zwakke schakel van cybersecurity
Door het klikken op die ene link in de mail, heb jij net de hackers het meest waardevolle van een organisatie gegeven. Toegang tot bedrijfsdata. Achteraf kun je er niets meer aan doen en daarom is de bewustwording zo belangrijk!
In deze whitepaper geven we je praktische voorbeelden waar jij en je collega’s op moeten letten. En dat is belangrijk voor iedereen binnen je organisatie! Better Safe Than Sorry.
hallo, webinar
Webinar: Waarom zou ík klikken?
Klikken op een verkeerde link zou jou toch niet overkomen? Toch blijkt dat 90% van de incidenten komt door menselijke fouten. In deze webinar duiken we verder in de wereld van online data toegang, en bespreken we ‘phishing’. De phishing manieren worden steeds gehaaider, en diverser. Hoe kan je je eigen organisatie hiervan bewust maken? Wat is de impact van een phishing actie én wat kan je er tegen doen?