Marketing insights

Al jouw marketingdata op één plek

Data
Inzicht
Single source of thruth
Image

Marketing insights pakketten

We hebben een aantal unieke marketing insights pakketten samengesteld gebaseerd op de meest voorkomende systemen die door organisaties worden gebruikt om sales- en marketingactiviteiten uit te voeren. Het verschil tussen de pakketten zit voornamelijk in het aantal kanalen dat je wilt aansluiten en het aantal gebruikers en de ondersteuning die je nodig hebt om op te starten. We begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en dat ieder bedrijf anders is georganiseerd qua data, systemen en gebruikers. Neem daarom gerust even contact met ons op of vraag de offerte aan, zodat we het hallo, marketing insights pakket kunnen samenstellen op basis van de specifieke wensen van jouw bedrijf.

Hallo Insights go

Marketing Insights

Marketing insights

Direct inzicht webstatistieken

Targets & meetvariabelen instellen

1 datakoppeling

1 standaard dashboard

1 Power BI licentie

Inrichting datawarehouse

Data opgeschoond & gebruiksklaar

3 uur opstart & support

1 live full screen dashboard

199,

00

/mnd

Hallo insights plus

MarCom & Sales BI

Direct inzicht socials & webstats

3 datakoppelingen

3 standaard dashboards

Dashboards in apps

3 Power BI licenties

Inrichting datawarehouse

Data opgeschoond & gebruiksklaar

5 uur opstart & support

1 live full screen dashboard

Updates & alerts via e-mail/teams

499,

00

/mnd

Hallo insights pro

Plug & play BI voor MKB+

Direct inzicht bedrijfsresultaten

5 datakoppelingen

5 standaard dashboards

Dashboards in apps

3+ Power BI licenties

Inrichting datawarehouse

Data opgeschoond & gebruiksklaar

8 uur opstart & support

1 live full screen dashboard

Updates & alerts via e-mail/teams

Updates & alerts via whatsapp

749,

00

/mnd

Hallo marketing insights

Organisaties worstelen vaak met het verkrijgen van inzicht in Financiële- Marketing- & Salesactiviteiten. Deze activiteiten worden met behulp van diverse systemen ondersteund waarover iedere organisatie beschikt. Het doel van hallo, marketing insights is om inzicht te geven in de resultaten die door jouw marketing en sales inspanningen worden behaald. De dashboards zijn direct inzetbaar en geven meteen inzicht in de resultaten van diverse inspanningen, maar ook of je de systemen die daarvoor worden gebruikt op de juiste manier hebt ingericht. hallo, heeft namelijk alle mogelijke functionaliteiten in een overzichtelijk dashboard vertaald.

Direct inzicht met Hallo marketing insights

Marketing insights geven je de mogelijkheid om data van al jouw bestaande marketingsystemen met elkaar te combineren. Door onze ruime ervaring in het ophalen, transformeren en visualiseren van data is Hallo marketing insights in een mum van tijd aangesloten en heb je snel inzicht in de resultaten van jouw marketing en sales.Image

Image

Direct inzicht met Hallo marketing insights

Marketing insights geven je de mogelijkheid om data van al jouw bestaande marketingsystemen met elkaar te combineren. Door onze ruime ervaring in het ophalen, transformeren en visualiseren van data is Hallo marketing insights in een mum van tijd aangesloten en heb je snel inzicht in de resultaten van jouw marketing en sales.

Image

Onder de motorkap

Wij hebben een unieke infrastructuur ontwikkeld waardoor het heel eenvoudig is om een marketing datawarehouse te bouwen, te onderhouden en door te ontwikkelen. Omdat wij datawarehouses voor vele klanten onderhouden kunnen wij de infrastructuur en de connectoren met alle kanalen tegelijk onderhouden, dat is heel efficiënt en hiervan profiteer jij als klant direct. Waar een datawarehouse vaak duizenden euro’s per maand kost om te onderhouden, leveren wij deze voor een fractie van de prijs waarbij we dezelfde hoge kwaliteit kunnen waarborgen.


De datawarehouses die wij leveren zijn ISO 9001:2000 gecertificeerd, en wij maken gebruik van Microsoft Azure en PowerBI technologie. Dit staat voor veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Marketing insights goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.