3CX telefooncentrale

Altijd optimaal bereikbaar met een 3CX telefooncentrale.

Telefoonsysteem
Video
Live chat
Image
Image

Hallo 3CX

Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videoconferences. Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld.

3CX PRO features o.a.:
  • 4 tot 128 spraakkanalen

  • Microsoft 365 integratie

  • Call recording

  • CRM-integratie

  • SMS/MMS

  • Meeluister optie

  • Ongelimiteerde deskphones

Image

De voordelen van 3CX

Hallo toestellen

Voor 3CX hebben we de juiste toestellen in huis. Je kunt kiezen uit diverse vaste telefoons van Yealink en een uitgebreid aanbod headsets van Plantronics.

Hallo bellen met 3CX

Met 3CX kan je bellen met een vast toestel, app of softphone op je pc. Zo kun je altijd en overal zakelijk bellen en bereikbaar zijn. En ben je op élk device bereikbaar met 3CX voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

Hallo 3CX

Met 3CX beschik je als ondernemer over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk je in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt.

Hallo, het beste advies

3CX oplossingen goed geregeld!

We denken graag met je mee. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een vergadering starten of deelnemen met 3cx?

Je kunt een vergadering starten via de 3cx app door naar “Vergaderingen” > “+” te gaan. Dan kun je een naam voor de vergadering kiezen, eventueel een wachtwoord instellen en uitnodigingen versturen naar de gewenste deelnemers. Je kunt ook een geplande vergadering starten door deze te selecteren uit de lijst.

Om aan een vergadering te kunnen deelnemen ga je via de 3cx app door naar “Vergaderingen” en tik daarna op het pictogram van een telefoonhoorn of camera naast de gewenste vergadering. Eventueel dien je een wachtwoord in te voeren als dit is ingesteld.

Met 3CX, hoe kies ik mijn apparaat om gesprekken te ontvangen?

Je kunt je voorkeursapparaat om gesprekken te ontvangen instellen door naar “Instellingen” > “Belinstellingen” > “Apparaat” te gaan en dan een optie te kiezen uit het dropdown menu. Daar kun je kiezen tussen webclient, smartphone app of bureautelefoon.

Hoe start ik een videoconferentie met 3CX?

Je kunt eenvoudig een videoconferentie starten door op het WebMeeting icoon onderin het menu te klikken. Je kunt dan deelnemers uitnodigen via e-mail, chat of een link delen. Je kunt ook gebruik maken van functies zoals schermdeling, whiteboard, polls en meer.