3cx

Altijd optimaal bereikbaar met een 3CX telefooncentrale.
Onderweg, thuis en op de zaak.

Home » Hallo 3CX
3cx

Hallo 3CX

Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videoconferences. Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld.

3CX

Hallo 3CX

Met 3CX beschik je als ondernemer over een geavanceerde, virtuele telefooncentrale in de cloud. Uitstekend beveiligd en voorzien van uitgebreide functies waarmee je heel gemakkelijk je in- en uitgaande telefoonverkeer optimaal regelt.

Hallo bellen met 3CX

Met 3CX kan je bellen met een vast toestel, app of softphone op je pc. Zo kun je altijd en overal zakelijk bellen en bereikbaar zijn. En ben je op élk device bereikbaar met 3CX voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

Hallo toestellen

Voor 3CX hebben we de juiste toestellen in huis. Je kunt kiezen uit diverse vaste telefoons van Yealink en een uitgebreid aanbod headsets van Plantronics.

Hallo 3CX-pakketten

3CX Compleet 4

- 4 gelijktijdige gesprekken - App - Softphone €35,- per maand
Ontvang offerte

3CX Compleet 8

- 8 gelijktijdige gesprekken - App - Softphone €79,95 per maand
Ontvang offerte

3CX Compleet 24

- 24 gelijktijdige gesprekken - App - Softphone €215,- per maand
Ontvang offerte

3CX Compleet 48

- 48 gelijktijdige gesprekken - App - Softphone €400,84 per maand
Ontvang offerte

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met Hallo

Daniel Robbe, E2M

Bekijk meer klanten

Hallo, 3CX oplossingen goed geregeld!

We denken graag met je mee. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.