hallo werken in de cloud

Blokkeer ongewenste indringers op jouw netwerk!

Home » firewall

Hallo firewall

Hoe goed jouw bedrijf beschermd is tegen indringers, is uiteraard afhankelijk van de structuur van het netwerk. Bij Hallo zorgen wij er graag voor dat jouw bedrijf naast het supersnelle en stabiele internet ook optimaal beveiligd wordt met behulp van de nieuwste Fortinet firewalls. Goed om te weten is dat Nederlandse banken hier ook gebruik van maken. Op deze manier ben je dus net zo goed beveiligd als een bank!

Check of mijn bedrijf is gehackt

Onze Fortinet firewalls zijn standaard voorzien van een uitstekende beveiliging module. Deze FortiGates (de routers die je netwerk beschermen) zijn inzetbaar om jouw netwerk te optimaliseren. De Fortigate biedt klanten met meer dan één locatie de mogelijkheid om een SD-WAN netwerk op te zetten. Op deze manier verbind je jouw vestigingen met elkaar. Met deze aantoonbaar veilige SD- WAN dienst beschermt FortiGate jouw organisatie tegen cyberdreigingen en heb je gelijk een eenvoudige, betaalbare en simpel te implementeren oplossing zonder dubbele kosten.

De voordelen van Fortinet Firewall

De Fortinet Firewall is een schild voor verbindingen die niet geautoriseerd zijn voor jouw netwerk. Dit geldt voor zowel binnenkomend als uitgaand verkeer. De Fortigate houdt het verkeer tegen een aantal criteria en beslist dan of het op het netwerk geoorloofd is.

De Fortigate is de fysieke router welke in jouw bedrijf neergezet wordt. Het werkt hetzelfde als een router maar checkt al het verkeer wat naar binnen komt maar ook wat naar buiten gaat.

Hoge doorvoersnelheid 250 VPN Virtual Domains (vanaf de FG-60D), Onbeperkte VPN-tunnels (SSL-VPN), UTM: FortiGuard, mogelijkheid voor 4G back-up internet

Sommige firewalls kunnen er voor zorgen dat je netwerksnelheid omlaag gaat. Fortinet zorgt er voor dat je gewoon gebruik blijft maken van de snelheid zoals jij die gewend bent.

Hallo doe er je voordeel mee

Wil je nog meer informatie over de Fortinet Firewall of wil je een persoonlijk gesprek met één van onze experts? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Ja, ik wil meer informatie

Hallo wat is SD WAN en hoe werkt het?

Om veiligheidsredenen wordt datacommunicatie tussen kantoren doorgaans via een VPN verzonden en door de hoofdkantoorfaciliteit geleid. Het is van cruciaal belang om een tunnel met hoge doorvoer te hebben die betrouwbaar is voor deze gegevensverbinding. De architectuur van SD-WAN maakt een supersnel IP-communicatiekader mogelijk tussen een filiaal en het hoofdkantoor – en tussen filialen – zelfs over grote geografische gebieden.

Waarom is SD-WAN belangrijk?

Hallo SD-WAN

Het bedrijfsnetwerk en toegang tot internet (WAN) is voor organisaties belangrijker dan ooit. Moderne organisaties verwachten van hun bedrijfsnetwerk dat medewerkers en systemen altijd beschikbaar en online zijn. Any Application, Any Cloud, Any Device, Anywhere.

Hallo SD-WAN

Hallo Fortigate 40f
firewall

-Router -Firewall -SD-WAN -3x Gigabit switch poorten -1x Gigabit WAN/DMZ poort -tot 500/500Mbps verbindingen €699,-
bestellen

Hallo Fortigate 60f
firewall

-Router -Firewall -SD-WAN -8x Gigabit switch poorten -2x Gigabit WAN/DMZ poort -tot 1Gbps/1GBPS verbindingen €975,-
bestellen

Hallo Fortigate 100f
firewall

-Router -Firewall -SD-WAN -14x Gigabit switch poorten -2x Gigabit WAN/DMZ poort -tot 1Gbps/1GBPS verbindingen €4050,-
bestellen

Waarom Fortinet firewall?

Firewalls, netwerksegmentatie en inspectie van het verkeer zijn belangrijker dan ooit. De Fortinet firewall biedt deze mogelijkheden en is hiermee een essentieel bouwblok voor een goede veilige werkomgeving. Bekende bedreigingen worden gestopt door middel van application control, IPS, anti-malware en URL filtering. De FortiGate is ook in staat om onbekende bedreigingen te detecteren

Levering

Hallo zorgt voor de uitlevering van A-tot-Z. Na bestelling zullen wij je zo snel mogelijk informeren over het vervolgproces. Via onze online portal krijg je toegang tot al je gegevens en de mogelijkheid om het beheer zelf uit te voeren. Heb je liever dat wij dit voor je doen? Geen probleem, onze helpdesk staat klaar om je te helpen.