hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij veilig internet voor jouw bedrijf?

hallo, firewall

Hoe goed jouw bedrijf beschermd is tegen indringers, is uiteraard afhankelijk van de structuur van het netwerk. Bij hallo, zorgen wij er graag voor dat jouw bedrijf naast het supersnelle en stabiele internet ook optimaal beveiligd wordt met behulp van de nieuwste Fortinet firewalls. Goed om te weten is dat Nederlandse banken hier ook gebruik van maken. Op deze manier ben je dus net zo goed beveiligd als een bank!

Check of mijn bedrijf is gehackt

Onze Fortinet firewalls zijn standaard voorzien van een uitstekende beveiliging module. Deze FortiGates (de routers die je netwerk beschermen) zijn inzetbaar om jouw netwerk te optimaliseren. De Fortigate biedt klanten met meer dan één locatie de mogelijkheid om een SD-WAN netwerk op te zetten. Op deze manier verbind je jouw vestigingen met elkaar. Met deze aantoonbaar veilige SD- WAN dienst beschermt FortiGate jouw organisatie tegen cyberdreigingen en heb je gelijk een eenvoudige, betaalbare en simpel te implementeren oplossing zonder dubbele kosten.

De voordelen van Fortinet Firewall

 • De Fortinet Firewall is een schild voor verbindingen die niet geautoriseerd zijn voor jouw netwerk. Dit geldt voor zowel binnenkomend als uitgaand verkeer. De Fortigate houdt het verkeer tegen een aantal criteria en beslist dan of het op het netwerk geoorloofd is.

 • De Fortigate is de fysieke router welke in jouw bedrijf neergezet wordt. Het werkt hetzelfde als een router maar checkt al het verkeer wat naar binnen komt maar ook wat naar buiten gaat.

 • Hoge doorvoersnelheid 250 VPN Virtual Domains (vanaf de FG-60D), Onbeperkte VPN-tunnels (SSL-VPN), UTM: FortiGuard, mogelijkheid voor 4G back-up internet

 • Sommige firewalls kunnen er voor zorgen dat je netwerksnelheid omlaag gaat. Fortinet zorgt er voor dat je gewoon gebruik blijft maken van de snelheid zoals jij die gewend bent.

hallo, doe er je voordeel mee

Wil je nog meer informatie over de Fortinet Firewall of wil je een persoonlijk gesprek met één van onze experts? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar.

 • hallo, wat is een Next generation Firewall?

  Het belangrijkste voordeel van een NGFW is de mogelijkheid om veilig gebruik te maken van internettoepassingen die gebruikers in staat stellen productiever te zijn en minder wenselijk te blokkerentoepassingen. Firewalls van de volgende generatie bereiken dit door gebruik te maken van deep packet inspectionidentificerenen beheer applicaties ongeacht de IP-poort die door de applicatie wordt gebruikt.

 • hallo, wat is SD WAN en hoe werkt het?

  Om veiligheidsredenen wordt datacommunicatie tussen kantoren doorgaans via een VPN verzonden en door de hoofdkantoorfaciliteit geleid. Het is van cruciaal belang om een tunnel met hoge doorvoer te hebben die betrouwbaar is voor deze gegevensverbinding. De architectuur van SD-WAN maakt een supersnel IP-communicatiekader mogelijk tussen een filiaal en het hoofdkantoor – en tussen filialen – zelfs over grote geografische gebieden.

 • hallo, 5 tips voor het kiezen van een nieuwe generatie firewall

  Ga je investeren in een nieuwe Next Generation Firewall (NGFW)? Er zijn veel tips waar je rekening mee moet houden. De volgende 5 tips voor het kiezen van een Next-Generation Firewall die je kunt controleren.

 • hallo, SD-WAN versus MPLS

  Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen ten aanzien van netwerkbeveiliging is: “Moet ik SD-WAN kiezen in plaats van MPLS?” Een terechte vraag. De beslissing om over te stappen op SD-WAN heeft grote gevolgen voor bedrijven.

 • hallo, IP-VPN en VPN

  Virtual Private Networks (VPN’s) en Internet Protocol Virtual Private Networks (IP-VPN’s) zijn verschillende netwerktechnologieën om een veilige verbinding te creëren. Tegenwoordig is veiligheid extra belangrijk: er kunnen zomaar ongenode gasten binnendringen in jouw systeem. Dat wil je dus koste wat kost voorkomen. In dit artikel lees je over 2 soorten technieken die jouw verbinding veilig stellen.

 • hallo, SD-WAN

  Het bedrijfsnetwerk en toegang tot internet (WAN) is voor organisaties belangrijker dan ooit. Moderne organisaties verwachten van hun bedrijfsnetwerk dat medewerkers en systemen altijd beschikbaar en online zijn. Any Application, Any Cloud, Any Device, Anywhere.

hallo, Fortinet Firewall

Waarom Fortinet Firewall?

Firewalls, netwerksegmentatie en inspectie van het verkeer zijn belangrijker dan ooit. De Fortinet Firewall biedt deze mogelijkheden en is hiermee een essentieel bouwblok voor een goede veilige werkomgeving. Bekende bedreigingen worden gestopt door middel van Application Control, IPS, Anti-Malware en URL filtering. De FortiGate is ook in staat om onbekende bedreigingen te detecteren

Levering

hallo, zorgt voor de uitlevering van A-tot-Z. Na bestelling zullen wij je zo snel mogelijk informeren over het vervolgproces. Via onze online portal krijg je toegang tot al je gegevens en de mogelijkheid om het beheer zelf uit te voeren. Heb je liever dat wij dit voor je doen? Geen probleem, onze helpdesk staat klaar om je te helpen.