Altijd en overal mobiel bereikbaar!

Wij bieden een ruime keuze voor ondernemers

Keus uit verschillende providers
Schaalvoordeel
Abonnementsbeheer
Image

Hallo zakelijk mobiel

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met daarbij de allernieuwste smartphones. Of zonder, als je huidige smartphone nog prima is. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Met bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s. En die je snel en eenvoudig kunt aanpassen via een app. Flexibel, voordelig en fiscaal aftrekbaar. En met handig inzicht in je verbruik om je mobiele kosten te beheersen.

Image

Vast nummer op mobiel (Vamo)

Door een vast nummer te combineren met een 06-nummer op je mobiele telefoon (Vamo) zorg je voor een gegarandeerde professionele uitstraling. Je gebruikt je smartphone voor al je in- en uitgaande gesprekken. Jij kiest of je je vaste of mobiele nummer gebruikt. Je kunt je gesprekken naadloos overnemen van je vaste naar je mobiele toestel. Zo ben je overal bereikbaar en niet langer gebonden aan een vaste werkplek. Met makkelijk in te stellen doorschakelingen naar je collega of kantoor voicemail.

Image

Zakelijk sim only

We bieden je keuze uit diverse zakelijke mobiele abonnementen met daarbij de allernieuwste smartphones. Of zonder, als je huidige smartphone nog prima is. En dat tegen vaste, voordelige tarieven. Met bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s. En die je snel en eenvoudig kunt aanpassen via een app. Flexibel, veilig, voordelig en fiscaal aftrekbaar. En met handig inzicht in je verbruik om je mobiele kosten te beheersen.

Image

Mobiel data only

Wil je als ondernemer dat jij en je mensen overal veilig mobiel online kunnen zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? Kies dan voor het gemak en de flexibiliteit van mobiel data only. Daarmee kun je waar je ook bent e-mailen, surfen en bestanden bekijken en bewerken op een tablet of een laptop. Je hebt er alleen een mobiel data only bundel voor nodig.

Image

Zakelijk mobiel beheer

Wil je al je mobiele abonnementen altijd up-to-date hebben en makkelijk kunnen op- en afschalen zodat je nooit teveel betaald? Dan is Zakelijk mobiel beheer van Hallo perfect voor jouw organisatie. Met ons uitgebreide dienstenpakket ondersteunen we jouw bedrijf op elk gebied van mobiele telefonie, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw business.

Hallo, het beste advies

We regelen het voor je!

Ben je onderweg of werk je thuis? Dan kun je er voor kiezen om een vast nummer aan je mobiel (Vamo) te koppelen. Ook kan Hallo het mobiele gedeelte (denk aan simkaarten, abonnementen, databundels en toestellen) voor je regelen. En dat allemaal voor de beste prijs. Bovendien verzamelen we alles voor je op 1 factuur. Wat wil je nog meer? Een vrijblijvende offerte. Dan zie je meteen of jouw organisatie er beter van wordt.

Image

Zakelijk mobiel goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van een zakelijk mobiel abonnement?

Twijfel je nog of je wel een zakelijk abonnement nodig hebt? Als ondernemer krijg je altijd een BTW factuur. Wel zo makkelijk voor de administratie. Daarnaast krijg je ook nog extra service en voordelen:

- Geen BKR-registratie
- 24/7 zakelijke service
- Toestelvervangservice binnen 4 uur, óók bij Sim Only

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin je jouw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als je overstapt.

Hoe stap ik over naar Hallo zakelijk mobiel?

In jouw bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat Hallo mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw huidige abonnement dan voor je op.