hallo, klantenservice 088 - 2550 100|
Werken in de cloud2021-06-14T05:52:03+01:00
hallo werken in de cloud

Wil jij altijd toegang tot al je bestanden? Welkom in de cloud.

Home » Werken in de cloud

hallo, werken in de cloud

Altijd en overal werken. Onderweg, thuis en op de zaak. Voor al je medewerkers. Die daarbij stuk voor stuk beschikken over hun eigen online werkplek. Met alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik op computer, laptop of tablet. We regelen het zorgvuldig en veilig voor jou op basis van jouw ondernemerswensen. Welkom in de cloud.

Start met werken in de cloud

De voordelen van een online werkplek

Met een online werkplek zijn jij en je medewerkers niet langer gebonden aan een vaste werkplek. En dat biedt veel voordelen. Het maakt flexwerken, onderweg werken en thuiswerken mogelijk en verhoogt de productiviteit en efficiency. Ga maar na. Iedereen beschikt met deze totaaloplossing over de standaard e-mailprogramma’s en browsers, (gedeelde) agenda’s, relatiebestanden, documenten en data tot grafische programma’s en de mogelijkheid om video’s af te spelen.

Het werk draait niet meer op de computers van je medewerkers, maar via een snelle en stabiele internetverbinding met de cloud. Inclusief licenties voor onder meer Windows en Office 365 en automatische updates van al je bedrijfssoftware. Bovendien staat een complete ICT-servicedesk 24/7 klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Zo word je als ondernemer compleet ontzorgd.

Kies je voor de cloud, dan hoef je niet meer te investeren in servers en licenties. Alleen de software die je echt nodig hebt, staat op de computers van jouw bedrijf. Ook het beheer en onderhoud hoef je niet meer te regelen en te betalen. Dat regelen wij in de cloud. Je kosten per gebruiker blijven daarmee laag.

Je online werkplekken zijn volledig aan te passen aan de wensen en de ontwikkeling van je bedrijf. Je betaalt per werkplek een vast maandbedrag. Werkplekken zijn eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar.

hallo, doe er je voordeel mee

Waarom nog servers op kantoor neerzetten als je alles veilig en betrouwbaar in de cloud kunt opslaan? In de cloud heb je altijd je bestanden bij de hand, zeker in combinatie met onze online werkplek- en telefonie-oplossingen. Onze cloud oplossingen maken eigen én gedeelde opslag mogelijk. Altijd toegankelijk, veilig en voor de beste prijs. Wij regelen en beheren alles, je hebt er geen omkijken naar.

We denken graag met je mee over wat werken in de cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Advies

hallo, producten om mee in de cloud te werken

Online Werkplek Basis
€14,20 /mnd

  • Microsoft 365 online apps

  • E-mail & agenda’s

  • Samenwerken met Teams

bestellen
  • Microsoft 365 online apps

  • E-mail & agenda’s

  • Samenwerken met Teams

bestellen
  • Microsoft 365 online apps

  • E-mail & agenda’s

  • Samenwerken met Teams

bestellen

Veilig en Efficiënt

Met werken in de cloud nemen onze servers de rol van je bestaande servers en netwerk over. Waar je je ook bevindt, over een beveiligde verbinding heb je altijd en overal toegang tot je programma’s en gegevens. Deze staan op een afgeschermd en alleen voor jou toegankelijk deel van de server in een modern, zeer goed beveiligde datacenter. Met werken in de cloud maak je gebruik van de snelheid en capaciteit van deze servers, terwijl op het bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat.

Schaalbaar

Met werken in de Cloud hoef je geen dure softwarepakketten meer aan te schaffen, wij zorgen dat je alleen de software die je nodig hebt en welke ook daadwerkelijk gebruikt worden op je pc staan. Dit zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid. Wij leveren al jaren een zeer continue kwaliteit als het gaat over de betrouwbaarheid van onze diensten en werken alleen samen met partners die deze kwaliteit net zo belangrijk vinden. Wil je meer weten over werken in de cloud en wat hallo, daarin kan betekenen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen er graag over.

We groeien snel en hallo, heeft continu bewezen dat ze deze groei kunnen bijbenen

Jason Gregersen, New Motion

Bekijk meer klanten

hallo, nieuws

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

01-11-2021|Veilig werken|

Hoe hou je hackers buiten de deur? Als je de webinar 'Waarom zou ík gehackt worden?' in de reeks

De 5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

01-11-2021|Veilig werken|

Phishing is en blijft een actueel onderwerp. Waarom? Omdat cybercriminelen blijven inspelen op ons menselijke gedrag. Menselijke fouten voor

Ransomware en wat nu?

01-11-2021|Veilig werken|

Security Officer Roy Sandbergen heeft als motto en doel het verhogen van de informatie beveiliging op zowel strategisch, tactisch

Phishing mail ontvangen? Hier moet je op letten;

01-11-2021|Veilig werken|

Ransomware wordt steeds meer een dreiging, 9 van de 10 keer is een phishing mail de aanleiding. Het is

Lees al het nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant