werken in de cloud2023-12-22T16:25:14+01:00
Connectiviteit

Altijd je kantoor bij je, waar je ook bent.

Home » werken in de cloud

Hallo moderne werkplek

Altijd en overal werken. Onderweg, thuis en op de zaak. Voor al je medewerkers. Die daarbij stuk voor stuk beschikken over hun eigen online werkplek. Met alle bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s binnen handbereik op computer, laptop of tablet. We regelen het zorgvuldig en veilig voor jou op basis van jouw ondernemerswensen. Welkom in de cloud.

Waarom nog servers op kantoor neerzetten als je alles veilig en betrouwbaar in de cloud kunt opslaan? In de cloud heb je altijd je bestanden bij de hand, zeker in combinatie met onze online werkplek- en telefonie-oplossingen. Onze cloudoplossingen maken eigen én gedeelde opslag mogelijk. Altijd toegankelijk, veilig en voor de beste prijs. Wij regelen en beheren alles, je hebt er geen omkijken naar.

We denken graag met je mee over wat werken in de cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

Neem contact met mij op!

Alles wat je nodig hebt om in de cloud te werken

Slimme online werkplek

Altijd en overal kunnen werken? Onderweg, thuis en op de zaak? Met onze slimme werkplek oplossingen is dat geen probleem. Ze zijn veilig, betrouwbaar en vooral heel overzichtelijk. Ongeacht het aantal gebruikers. We brengen jouw online werkwensen in kaart en stellen een ideale online werkomgeving samen. Inclusief alle installatie, uitleg en service. Zodat jij echt altijd en overal aan de slag kunt.

Meer over de Slimme online werkplek

Microsoft 365 Back-up

Over de beschikbaarheid van je bedrijfsdata, bestanden, processen en programma’s hoef je je nooit zorgen te maken. Dagelijks wordt automatisch een complete back-up gemaakt, die in een optimaal beveiligd datacenter dubbel wordt opgeslagen. Bovendien is de opslagcapaciteit zo groot, dat onze servers nooit vol raken. Daarmee is de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd.

Meer over Microsoft 365 Back-up

Adoptie van de online werkplek

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom betrekken we belangrijke medewerkers binnen je bedrijf bij de voorbereidingen van de nieuwe online werkplek. Zo weten wij wat zij nodig hebben en creëren we samen draagvlak om enthousiast met de slimme online werkplek aan de slag te gaan.

Meer over ons Adoptie programma

Microsoft cloud workshops

De manier waarop we werken is veranderd. Werknemers willen de flexibiliteit om thuis, op kantoor en/of overal te kunnen werken. Dit legt druk op IT-teams om een ​​‘zero trust-beveiligingsmodel’ te realiseren, terwijl de productiviteit en gebruikerservaring niet negatief worden beïnvloed. De mogelijkheid om flexibele werkscenario’s te creëren, eindpunten overal te beheren, gevoelige gegevens te beveiligen en bedreigingen te minimaliseren, zijn allemaal prioriteiten.

Meer over Microsoft cloud workshops

Werken in de cloud goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Werken in de cloud goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Hallo blogs

Titel

Ga naar de bovenkant