bellen met teams2024-02-14T14:53:27+01:00
bellen met teams

Makkelijk online samenwerken doe je met Teams

Home » bellen met teams

Hallo bellen met Teams

Steeds meer bedrijven gebruiken Microsoft Teams als samenwerkingstool. Productief én makkelijk samenwerken én nu ook nog persoonlijker communiceren met Teams!

Kies je voor Bellen met Teams dan krijg je een vast telefoonnummer toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Zo kun je met de Teams-app ook bellen naar niet-Teams gebruikers en ben je bereikbaar in Teams voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

De functies van Teams:

Bellen

Eenvoudig bellen en gebeld worden vanuit je Teams app op je PC en/of mobiel. Dit doe je door een koppeling van je bestaande telefooncentrale met een digitale telefoonlijn (SIP Trunk) of een Hybride koppeling. En bel je uitgaand, dan ziet de ander je vaste (of mobiele) zakelijke nummer. Dit is makkelijk instelbaar door je Teams administrator of bepaal zelf per gesprek welk nummer zichtbaar is. 

Chatten

Chat vanaf elke locatie en met (bijna) ieder apparaat. Deel je mening, roep hulp in en meld je voortgang. Stuur gif’s, stickers en emoji’s in een groepschat of in één-op-één berichten.

Vergaderen

Schakel snel over van groepschat naar videobellen met één klik op de knop. Teams van 10 of 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, op welke verschillende locaties ze zich ook bevinden. Met audio, video en het delen van schermen. Bekijk hier de mogelijkheden van Microsoft Teams Rooms; Teams voor vergaderruimtes.

Samenwerken

Vind altijd snel je bestanden én de laatste versie. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excelbestanden realtime bekijken, delen en bewerken.

bellen met Microsoft teams

Hoe werkt Bellen met Teams?

Om te bellen met Microsoft Teams combineren wij het beste van twee werelden: Microsoft Teams en onze Hallo telefonie diensten.

Microsoft Teams Phone
Je bestaande of nieuwe Microsoft 365 licenties zijn de basis. Daar voegen we een Microsoft Teams Phone standaard licentie aan toe. Deze Microsoft module geeft je toegang tot het dialpad en de verschillende belfuncties van de Microsoft Teams telefooncentrale.

Hosted VoIP
De Microsoft Teams telefooncentrale is nog redelijk nieuw en heeft nog niet alle geavanceerde functies die de traditionele centrales wel hebben. Wil je Teams toch gebruiken om te bellen, dan koppelen we je Microsoft Teams aan onze hosted VoIP telefooncentrale. Zo krijgt iedere gebruiker een vast telefoonnummer. En kun je bellen en gebeld worden. Ook heb je zo toegang tot uitgebreide belfuncties: van callcenters tot receptieposten en keuzemenu’s.

Extern bellen met Microsoft teams

Hallo, wil je hulp bij het opzetten van Microsoft Teams?

We adviseren je over een passende oplossing, installeren die voor je gebruikers en helpen je medewerkers op weg met het gebruik van alle nieuwe mogelijkheden. Zo profiteer je maximaal van de functionaliteiten die Microsoft Teams jouw organisatie kan bieden. Start met Microsoft 365 Basic inclusief Microsoft Teams.

  • Microsoft 365 Basic
  • Video conferenties & chat
  • Online samenwerken
  • Moderne werkplek

Vergaderruimtes met Teams Rooms

Hybride vergaderen wordt heel eenvoudig met Microsoft Teams Rooms. Vergader met collega’s die fysiek aanwezig zijn en met collega’s én zelfs gasten die op andere locaties zijn. Dit kunnen collega’s zijn vanuit huis of klanten vanaf hun eigen locatie.

Begin je vergaderingen met één druk op de knop en geef alle deelnemers de mogelijkheid om actief deel te nemen. Deel schermen, presentaties, en zelfs wat er op tafel ligt.

Bekijk hier alle mogelijkheden van Microsoft Teams Rooms.

rooms-console

Meest gestelde vragen over Microsoft Teams

Per online vergadering is er ruimte voor 250 deelnemers. Hou er wel rekening mee dat dit erg druk kan worden. Uit onze eigen ervaring blijkt dat de ‘mute’ knop erg handig kan zijn met meerdere deelnemers.

Degene die aan het woord is, is ook in beeld. Wanneer je spreekt kom je dus in beeld. Je kunt ook personen vastzetten in beeld, ook als deze personen niet aan het woord zijn. Dit doe je door met je rechtermuisknop op die persoon te klikken en dan op ‘pin’. Nu heb je deze persoon vastgezet. Je kunt in totaal 9 mensen zien en ‘pinnen’.

Ja dat kan. Je maakt een vergadering aan zoals je dat normaal ook doet. Stel je voor dat je ziek bent en daardoor niet aanwezig kunt zijn. Geen probleem, iedereen kan de vergadering gewoon bijwonen door op ‘deelnemen’ te klikken in de agenda.

Het maximum aantal deelnemers in beeld is 9. Neem je met meer dan 9 personen deel aan een Teams meeting, dan zijn de 9 personen die praten of het laatst spraken zichtbaar.

Hallo, Microsoft Teams goed geregeld

We denken graag met je mee over wat Microsoft Teams  voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

En geen zorgen. Wij denken aan alles. We adviseren je over de oplossing, installeren die voor je gebruikers en helpen je medewerkers op weg met het gebruik van alle nieuwe mogelijkheden.

Hallo artikelen

lees meer

Titel

Ga naar de bovenkant