hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams.

hallo, bellen met Teams

Steeds meer bedrijven gebruiken Microsoft Teams als samenwerkingstool. Je chat met één of meerdere collega’s. Voortgang van projecten houd je gezamenlijk bij. Met één druk op de knop vergader je met team via audio en/of video. En je hebt toegang tot al je Word, PowerPoint en Excel bestanden die je real-time gezamenlijk kunt delen en bewerken. En nu kun je ook Bellen met Teams!

Met Bellen met Teams krijg je een vast telefoonnummer toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Zo kun je met de Teams app ook bellen naar niet-Teams gebruikers en ben je bereikbaar in Teams voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

Zo ben je altijd en overal bereikbaar en heb je de keuze om op te nemen vanuit de Teams app of gewoon vanaf je vaste of mobiele toestel.

Vraag informatie aan
Bellen met Teams
 • hallo, altijd bereikbaar zijn

  Je bent met één telefoonnummer bereikbaar, op laptop, mobiele telefoons en vaste toestellen. En met één klik bel je naar vaste en mobiele nummers.

  Een afspraak plan je direct in je geïntegreerde agenda en je kunt snel overleggen via de chat.

 • hallo, efficiënt samenwerken

  Productief én makkelijk samenwerken en communiceren vanuit één app. Dat doe je met Microsoft Teams. Met één klik schakel je van een groeps-chat naar videobellen. En je deelt eenvoudig bestanden met je collega’s, die jullie samen tegelijkertijd kunnen bewerken. Eigenlijk heb je nog maar één app nodig om je werkdag te starten!

   

 • hallo, persoonlijk communiceren

  Maak communiceren nog persoonlijker. Nodig je klant uit voor een videogesprek. Of organiseer een live-stream over je nieuwste product, dienst of service om klanten persoonlijk te informeren. Of wat dacht je van een gezamenlijke weekaftrap met al je collega’s?

   

Ontdek de functies van Teams

 • Door de koppeling met de slimme Hosted VoIP Premium telefooncentrale is het eenvoudig om te bellen en gebeld te worden vanuit je Teams app. En bel je uitgaand, dan ziet de ander je vaste (of mobiele) zakelijke nummer.

 • Chat vanaf elke locatie. Deel je mening, roep hulp in en meld voortgang. Stuur GIF's, stickers en emoji's in een groeps-chat of in één-op-één berichten.

 • Schakel snel over van groeps-chat naar videobellen met één klik op de knop. Teams van 10 of 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, op hoeveel verschillende locaties ze zich ook bevinden. Met audio, video en het delen van schermen.

 • Vind altijd snel je bestanden én de laatste versie. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden real-time bekijken, delen en bewerken.

hallo, wil je Teams kosteloos proberen?

Microsoft Teams is een uitstekende toevoeging voor elke organisatie. Om jou het gemak en de eenvoud van Microsoft Teams te laten ervaren kun je Teams nu 6 maanden kosteloos proberen! Vraag dit via onderstaande button aan. We nemen dan direct contact met je op om de mogelijkheden voor je proefperiode te bespreken.

 

Hoe werkt Bellen met Teams?

Om te bellen met Microsoft Teams combineren wij het beste van twee werelden: Microsoft Teams en onze Hosted VoIP Premium oplossing.

Microsoft Teams en Business Voice
Je bestaande of nieuwe Microsoft Office 365 of Microsoft 365 licenties zijn de basis. Daar voegen we Business Voice aan toe. Deze Microsoft module geeft je toegang tot verschillende bel-functies in Teams.

Hosted VoIP Premium
Om daadwerkelijk te kunnen bellen, koppelen we je Microsoft Teams aan onze Hosted VoIP Premium telefooncentrale. Zo krijgt iedere gebruiker een vast telefoonnummer. En kun je bellen en gebeld worden. Ook heb je zo toegang tot uitgebreide bel-functies: van call centers tot receptieposten en keuzemenu’s.

microsoft-teams

Meest gestelde vragen over Microsoft Teams

hallo, wil je ons advies?

We denken graag met je mee over wat Microsoft Teams  voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

En geen zorgen. Wij denken aan alles. We adviseren je over de oplossing, installeren die voor je gebruikers en helpen je medewerkers op weg met het gebruik van alle nieuwe mogelijkheden.

hallo, inspiratie voor Teams gebruikers