klantenservice 088 - 2550 100|
Bellen met Teams2022-05-26T05:14:43+01:00
bellen met teams

we make online collaboration even easier.

Home » Bellen met Teams

hallo, bellen met Teams?

Steeds meer bedrijven gebruiken Microsoft Teams als samenwerkingstool. Productief én makkelijk samenwerken én nu ook nog persoonlijker communiceren met Bellen met Teams!

Met Bellen met Teams krijg je een vast telefoonnummer toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Zo kun je met de Teams app ook bellen naar niet-Teams gebruikers en ben je bereikbaar in Teams voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer.

Ontdek de functies

Door de koppeling met de slimme Hosted VoIP telefooncentrale is het eenvoudig om te bellen en gebeld te worden vanuit je Teams app. En bel je uitgaand, dan ziet de ander je vaste (of mobiele) zakelijke nummer.

Chat vanaf elke locatie. Deel je mening, roep hulp in en meld voortgang. Stuur GIF’s, stickers en emoji’s in een groeps-chat of in één-op-één berichten.

Schakel snel over van groeps-chat naar videobellen met één klik op de knop. Teams van 10 of 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, op hoeveel verschillende locaties ze zich ook bevinden. Met audio, video en het delen van schermen.

Vind altijd snel je bestanden én de laatste versie. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden real-time bekijken, delen en bewerken.

Bestel nu
bellen met Microsoft teams

Hoe werkt Bellen met Teams?

Om te bellen met Microsoft Teams combineren wij het beste van twee werelden: Microsoft Teams en onze Hosted VoIP oplossing.

Microsoft Teams en Business Voice
Je bestaande of nieuwe Microsoft Office 365 of Microsoft 365 licenties zijn de basis. Daar voegen we Business Voice aan toe. Deze Microsoft module geeft je toegang tot verschillende bel-functies in Teams.

Hosted VoIP
Om daadwerkelijk te kunnen bellen, koppelen we je Microsoft Teams aan onze Hosted VoIP telefooncentrale. Zo krijgt iedere gebruiker een vast telefoonnummer. En kun je bellen en gebeld worden. Ook heb je zo toegang tot uitgebreide bel-functies: van call centers tot receptieposten en keuzemenu’s.

Extern bellen met Microsoft teams

hallo, wil je hulp bij het opzetten van Microsoft Teams?

We adviseren je over een passende oplossing, installeren die voor je gebruikers en helpen je medewerkers op weg met het gebruik van alle nieuwe mogelijkheden. Zo profiteer je maximaal van de krachten die Microsoft Teams jouw organisatie kan bieden. Start met Microsoft 365 Basic inclusief Microsoft Teams.

 • Microsoft 365 Basic
 • Video conferencing & chat
 • Online samenwerken
 • Moderne Werkplek
Bestel Microsoft Basic

hallo, Bellen met Teams

Je bent met één telefoonnummer bereikbaar, op laptop, mobiele telefoons en vaste toestellen. En met één klik bel je naar vaste en mobiele nummers.

Een afspraak plan je direct in je geïntegreerde agenda en je kunt snel overleggen via de chat.

 • Microsoft 365 Basic
 • Video conferencing & chat
 • Voer externe gesprekken vanuit Teams
 • Online samenwerken
Start met een advies

hallo, inspireert: Microsoft Teams webinar

Ontdek in dit webinar hoe de moderne werkplek eruit ziet en wat het voor je organisatie en werknemers kan betekenen. Laslo en Niels laten je de mogelijkheden van Teams ontdekken, hoe het werkt en vooral hoe het voor jou kan werken.

 • Waarom Teams
 • Samenwerken
 • Communiceren
 • Meetings
Terugkijken

Meest gestelde vragen over Microsoft Teams

Per online vergadering is er ruimte voor 250 deelnemers. Houd er wel rekening mee dat dit erg druk kan worden. Uit onze eigen ervaring blijkt dat de ‘mute’ knop erg handig kan zijn met meerdere deelnemers.

Degene die aan het woord is, is ook in beeld. Wanneer je spreekt kom je dus in beeld. Je kunt ook personen vastzetten in beeld, ook als deze personen niet aan het woord zijn. Dit doe je door met je rechtermuisknop op die persoon te klikken en dan op ‘pin’. Nu heb je deze persoon vastgezet. Je kunt in totaal 9 mensen zien en ‘pinnen’.

Helaas kan dat niet, want je wordt dan uit de Microsoft Teams app gestuurd. Microsoft Teams vraagt dan hoe jij de vergadering wilt bijwonen, via de Skype desktop applicatie of via de web applicatie. Je kunt de uitnodiging dus wel openen in Microsoft Teams, maar niet gebruikmaken van de video conferentie.

Ja dat kan. Je maakt een vergadering aan zoals je dat normaal ook doet. Stel je voor dat je ziek bent en daardoor niet aanwezig kunt zijn. Geen probleem, iedereen kan de vergadering gewoon bijwonen door op ‘deelnemen’ te klikken in de agenda.

Het maximum aantal deelnemers in beeld is 9. Neem je met meer dan 9 personen deel aan een Teams meeting, dan zijn de 9 personen die praten of het laatst spraken zichtbaar.

hallo, wil je ons advies?

We denken graag met je mee over wat Microsoft Teams  voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

En geen zorgen. Wij denken aan alles. We adviseren je over de oplossing, installeren die voor je gebruikers en helpen je medewerkers op weg met het gebruik van alle nieuwe mogelijkheden.

Vraag advies

hallo, inspiratie voor Teams gebruikers

Phishing mail ontvangen? Hier moet je op letten;

01-11-2021|cybersecurity|

Ransomware wordt steeds meer een dreiging, 9 van de 10 keer is een phishing mail de aanleiding. Het is

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

01-11-2021|cybersecurity|

Hoe hou je hackers buiten de deur? Als je de webinar 'Waarom zou ík gehackt worden?' in de reeks

Lees al het nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant