veilig thuiswerken

Zeker weten dat je altijd online en verbonden bent.

Home » Back-up verbinding

hallo, back-up verbinding

Niks vervelender voor je bedrijf dan een onverwachte internet- of telefoonstoring. Maar geen paniek. Met onze back-up oplossing blijf je bereikbaar, kun je ongestoord online doorwerken en beschik je over al je bestanden tot het probleem verholpen is. Via een betrouwbare, extra verbinding die altijd stand-by is.

hallo, slim schakelen

Met onze back-up oplossingen voorkom je tijdverlies, ergernis en extra kosten. Het is gewoon een kwestie van slim schakelen van bijvoorbeeld glasvezel naar kabel of koper. Er zijn twee mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

hallo, automatische back-up

De slimme oplossing met een tweede verbinding voor internet en bellen. Slim met elkaar communicerende routers zorgen bij een storing op de hoofdverbinding dat de back-up verbinding wordt ingeschakeld. Je hoeft er niets voor te doen en hebt er geen enkel omkijken naar.

hallo, handmatige back-up

Een tweede verbinding voor internet en bellen waarbij je tijdens een storing handmatig naar kunt overschakelen. Je doet dat zelf via de router en het is heel eenvoudig. Is de storing verholpen? Dan switch je terug naar de hoofdverbinding.

Wil je advies?

We denken graag met je mee over welke back-up oplossing het best bij jouw bedrijf past. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Contact