Copilot Navigator

Speciaal ontwikkeld door Hallo zodat je alles uit het gebruik van Copilot kan halen

Adoptie van Copilot
Maandelijkse assistentie
Perfecte onboarding
Image

Hallo Copilot Navigator

Copilot, je persoonlijke AI-assistent is net als een nieuwe collega. Jullie moeten elkaar eerst goed leren kennen, zodat je straks beter én productiever samenwerkt als team. Net als een nieuwe collega heb je dus een integratietraject nodig waarin je wordt ingewerkt en waar je huidige team wordt geïnformeerd over de nieuwe collega; Copilot. Ook niet onbelangrijk, Copilot dient de regels te leren binnen de organisatie, oftewel wie binnen de organisatie bepaalde data mag inzien en wie niet. Met Copilot Navigator van Hallo krijgt Copilot de perfecte onboarding binnen jouw organisatie.

Image

Haal alles uit Copilot wat erin zit!

Met Copilot Navigator helpen we jou om zoveel mogelijk uit Copilot te halen wat erin zit. Op een gestructureerde manier zorgen we voor een naadloze integratie van Copilot in jouw organisatie met al jouw medewerkers. Copilot Navigator werk als volgt:

1

Awareness

Bewustzijn over de behoefte aan verandering. Hoe Copilot je kan helpen je doelen te bereiken en je problemen op te lossen.

2

Desire

Motivatie om deel te nemen en de verandering te ondersteunen zodat het gebruik van Copilot een succes wordt.

3

Knowledge

De kennis om te kunnen veranderen naar een nieuwe werkwijze met Copilot met functies die relevant zijn voor jouw organisatie

4

Ability

Ondersteuning om nieuw skills en vaardigheden met Copilot aan te leren en te oefenen. We zorgen voor uitgebreide feedback en we verbeteren je vertrouwen in de nieuwe werkwijze.

5

Reinforcement

We blijven de vinger aan de pols houden en helpen je om het gebruik van Copilot te versterken, zodat de nieuwe werkwijze in jouw organisatie een succes is en blijft.

Hallo, het beste advies

Copilot Navigator? We regelen het voor je!

Wil jij ook weten wat Copilot Navigator voor jou en jouw onderneming kan betekenen, en of je al klaar bent om AI onderdeel te maken van jouw onderneming?

Neem dan contact op ons, dan nemen wij je mee in de mogelijkheden en zorgen we samen dat je klaar bent voor de toekomst met Copilot voor Microsoft 365.

Image

Interesse in Copilot Navigator van Hallo?

We denken graag met je mee over wat Copilot en Copilot Navigator kan beteken voor jouw bedrijf. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Image

Is jouw organisatie klaar voor Copilot?

Copilot is heel makkelijk te implementeren in jouw organisatie. Je zet heel eenvoudig de licenties van Copilot aan en… je hebt Copilot! Maar voor je dat doet is het verstandig om te begrijpen hoe de technologie rondom Copilot precies werkt. En of je wel goed bent voorbereid op het gebruik van deze nieuwe technologie. Daarom bieden we je de Copilot Readiness Scan, een assessment- en adviesdienst waarmee je je kunt voorbereiden op een soepele en succesvolle overgang naar Copilot.

De Hallo Copilot Readiness Scan is een dienst die we aanbieden om je te helpen je huidige Microsoft 365 omgeving te scannen op gevoelige data van jouw organisatie en hoe het zit met de rechten op die gegevens én van die documenten. Daarnaast controleren we alle technische instellingen die benodigd zijn om Copilot goed en veilig aan te zetten.

Image

Copilot voor Microsoft 365 voor bedrijven van ieder formaat

Terwijl Copilot Pro de beste ervaring geeft voor persoonlijk gebruik, is Copilot voor Microsoft 365 de beste keus voor organisaties.  Copilot voor Microsoft 365 is nu beschikbaar is voor organisaties van welke omvang dan ook – zonder een minimum aantal licenties.

Copilot is een generatieve AI-tool die je helpt om content te creëren zoals code, tekst, afbeeldingen en meer. Je kunt Copilot gebruiken in verschillende Microsoft-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Copilot is beschikbaar voor individuen, bedrijven en onderwijsinstellingen met verschillende licenties en functies.

Image

Webinar Hallo Insights – de Copilot sessies

Aangezien Copilot nog steeds erg nieuw is, brengt het veel vragen met zich mee. In de Copilot sessies kom je alles te weten over Copilot voor Microsoft 365!

Vanaf donderdag 1 februari 2024 starten we met een wekelijkse sessie om je helemaal op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rond Copilot voor Microsoft 365 en hoe dat eruit ziet. Wees de eerste in jouw bedrijf met kennis over Copilot!

  • Webinar: Hallo Insights – de Copilot sessies

  • Wanneer: Iedere donderdag

  • Tijd: 08.30 uur

  • Duur: +/- 20 minuten

  • Waar: Online, vanaf je eigen werkplek.

Veelgestelde vragen

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 is een AI-gedreven tool die is ontworpen om de productiviteit van gebruikers te verbeteren bij het werken met Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en Teams.

Hoe schaf ik Copilot voor Microsoft 365 aan?

Copilot voor Micosoft 365 kun je makkelijk aanschaffen als add-on op een Microsoft 365 Business Premium of Business Standard licentie. Wij helpen je graag om dit voor je in te richten. Neem hiervoor via het formulier op deze pagina contact met ons op.

Hoe werkt Copilot?

Copilot maakt gebruik van een groot taalmodel dat natuurlijke taal nabootst op basis van patronen van grote hoeveelheden trainingsgegevens. Het model is geoptimaliseerd voor gesprekken met behulp van Reinforcement Learning met menselijke feedback (RLHF) een methode die gebruikmaakt van menselijke demonstraties om het model te leiden naar gewenst gedrag.

Wanneer je een tekstprompt verzendt naar Copilot, genereert het model een antwoord door suggesties te doen over welke tekst als volgende moet komen in een reeks woorden. Het model is gebaseerd op een domeinspecifieke taal (DSL) waarmee je kan opgeven welk type informatie je wilt zoeken en synthetiseren op basis van jouw Microsoft 365 gegevens. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het systeem is ontworpen om natuurlijke menselijke communicatie na te bootsen, maar de uitvoer kan onnauwkeurig of verouderd zijn.

Hoe kan ik Copilot het beste gebruiken?

Gebruik natuurlijke taal om Copilot werkvragen te stellen, voor hulp bij het genereren van inhoud of voor een samenvatting van een onderwerp, document of chatgesprek. Hoe specifieker de prompt, hoe beter de resultaten. 

Hier zijn enkele voorbeeldprompts om jou te helpen aan de slag te gaan:

  • Ongelezen e-mailberichten van Jan samenvatten

  • Concept van een bericht naar mijn team met actie-items uit mijn laatste vergadering

  • Wat is ons vakantiebeleid?

  • Met wie vergader ik morgen?

Hoe kan Microsoft 365 Copilot mijn gevoelige gegevens en informatie verwerken en beveiligen?

Copilot geeft alleen de gegevens weer waartoe elke persoon toegang heeft met behulp van dezelfde onderliggende besturingselementen voor gegevenstoegang die in andere Microsoft 365 -services worden gebruikt. Het machtigingsmodel in jouw Microsoft 365 tenant zorgt ervoor dat gegevens niet tussen gebruikers en groepen lekken. Zie Privacyverklaring van Microsoft voor meer informatie over hoe Microsoft jouw gegevens beveiligt.