Copilot voor Microsoft 365

Dé AI-gedreven tool om de productiviteit van gebruikers te verbeteren

Kunstmatige intelligentie
Personal assistant
Image

Hallo Copilot voor Microsoft 365

Kunstmatige intelligentie, of AI, is steeds vaker onderdeel van ons dagelijks leven en verandert enorm hoe we werken en leven. Het antwoord van Microsoft op deze ontwikkeling is Copilot. Een virtuele assistent die je helpt bij zowel alledaagse als ingewikkelde taken.
Eenvoudig gezegd is AI het nabootsen van menselijke intelligentie door machines. AI kan taken overnemen die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen, zoals het herkennen van beelden, spraak, het nemen van beslissingen en het vertalen van taal.

Copilot integreert naadloos in jouw Microsoft 365 omgeving, en helpt jou en jouw onderneming om sneller en slimmer je werkzaamheden uit te voeren.

Image

Is jouw organisatie klaar voor Copilot?

Copilot is heel makkelijk te implementeren in jouw organisatie. Je zet heel eenvoudig de licenties van Copilot aan en… je hebt Copilot! Maar voor je dat doet is het verstandig om te begrijpen hoe de technologie rondom Copilot precies werkt. En of je wel goed bent voorbereid op het gebruik van deze nieuwe technologie. Daarom bieden we je de Copilot Readiness Scan, een assessment- en adviesdienst waarmee je je kunt voorbereiden op een soepele en succesvolle overgang naar Copilot.

De Hallo Copilot Readiness Scan is een dienst die we aanbieden om je te helpen je huidige Microsoft 365 omgeving te scannen op gevoelige data van jouw organisatie en hoe het zit met de rechten op die gegevens én van die documenten. Daarnaast controleren we alle technische instellingen die benodigd zijn om Copilot goed en veilig aan te zetten.

Image

Copilot voor Microsoft 365 voor bedrijven van ieder formaat

Terwijl Copilot Pro de beste ervaring geeft voor persoonlijk gebruik, is Copilot voor Microsoft 365 de beste keus voor organisaties.  Copilot voor Microsoft 365 is nu beschikbaar is voor organisaties van welke omvang dan ook – zonder een minimum aantal licenties.

Copilot is een generatieve AI-tool die je helpt om content te creëren zoals code, tekst, afbeeldingen en meer. Je kunt Copilot gebruiken in verschillende Microsoft-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Copilot is beschikbaar voor individuen, bedrijven en onderwijsinstellingen met verschillende licenties en functies.

Image

Webinar Hallo Insights – de Copilot sessies

Aangezien Copilot nog steeds erg nieuw is, brengt het veel vragen met zich mee. In de Copilot sessies kom je alles te weten over Copilot voor Microsoft 365!

Vanaf donderdag 1 februari 2024 starten we met een wekelijkse sessie om je helemaal op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rond Copilot voor Microsoft 365 en hoe dat eruit ziet. Wees de eerste in jouw bedrijf met kennis over Copilot!

  • Webinar: Hallo Insights – de Copilot sessies

  • Wanneer: Iedere donderdag

  • Tijd: 08.30 uur

  • Duur: +/- 20 minuten

  • Waar: Online, vanaf je eigen werkplek.

Hallo, het beste advies

Copilot nodig? We regelen het voor je!

Wil jij ook weten wat Copilot voor jou en jouw onderneming kan betekenen, en of je al klaar bent om AI onderdeel te maken van jouw onderneming?

Neem dan contact op ons, dan nemen wij je mee in de mogelijkheden en zorgen we samen dat je klaar bent voor de toekomst met Copilot voor Microsoft 365.

Image

Interesse in Copilot voor Microsoft 365?

We denken graag met je mee over wat Copilot voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business. Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Veelgestelde vragen

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 is een AI-gedreven tool die is ontworpen om de productiviteit van gebruikers te verbeteren bij het werken met Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en Teams.

Hoe schaf ik Copilot voor Microsoft 365 aan?

Copilot voor Micosoft 365 kun je makkelijk aanschaffen als add-on op een Microsoft 365 Business Premium of Business Standard licentie. Wij helpen je graag om dit voor je in te richten. Neem hiervoor via het formulier op deze pagina contact met ons op.

Hoe werkt Copilot?

Copilot maakt gebruik van een groot taalmodel dat natuurlijke taal nabootst op basis van patronen van grote hoeveelheden trainingsgegevens. Het model is geoptimaliseerd voor gesprekken met behulp van Reinforcement Learning met menselijke feedback (RLHF) een methode die gebruikmaakt van menselijke demonstraties om het model te leiden naar gewenst gedrag.

Wanneer je een tekstprompt verzendt naar Copilot, genereert het model een antwoord door suggesties te doen over welke tekst als volgende moet komen in een reeks woorden. Het model is gebaseerd op een domeinspecifieke taal (DSL) waarmee je kan opgeven welk type informatie je wilt zoeken en synthetiseren op basis van jouw Microsoft 365 gegevens. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het systeem is ontworpen om natuurlijke menselijke communicatie na te bootsen, maar de uitvoer kan onnauwkeurig of verouderd zijn.

Hoe kan ik Copilot het beste gebruiken?

Gebruik natuurlijke taal om Copilot werkvragen te stellen, voor hulp bij het genereren van inhoud of voor een samenvatting van een onderwerp, document of chatgesprek. Hoe specifieker de prompt, hoe beter de resultaten. 

Hier zijn enkele voorbeeldprompts om jou te helpen aan de slag te gaan:

  • Ongelezen e-mailberichten van Jan samenvatten

  • Concept van een bericht naar mijn team met actie-items uit mijn laatste vergadering

  • Wat is ons vakantiebeleid?

  • Met wie vergader ik morgen?

Hoe kan Microsoft 365 Copilot mijn gevoelige gegevens en informatie verwerken en beveiligen?

Copilot geeft alleen de gegevens weer waartoe elke persoon toegang heeft met behulp van dezelfde onderliggende besturingselementen voor gegevenstoegang die in andere Microsoft 365 -services worden gebruikt. Het machtigingsmodel in jouw Microsoft 365 tenant zorgt ervoor dat gegevens niet tussen gebruikers en groepen lekken. Zie Privacyverklaring van Microsoft voor meer informatie over hoe Microsoft jouw gegevens beveiligt.