Zakelijk sim only

Keuze uit alle grote providers

Keus uit verschillende providers
Schaalvoordeel
Abonnementsbeheer
Image

Hallo zakelijk sim only abonnementen

We bieden je keuze uit diverse sim only abonnementen. Met flexibele bel- en internetbundels die precies passen bij het gebruik van jou en je collega’s. En die je snel en eenvoudig kunt aanpassen. Zo is iedereen altijd onderweg bereikbaar en ben jij als ondernemer ook nog eens voordeliger uit.

KPN zakelijk

Onbeperkt bellen + data

KPN netwerk

Onbeperkt bellen

Onbeperkte data

Odido zakelijk

Onbeperkt bellen + data

Odido netwerk

Onbeperkt bellen

Onbeperkte data

Vodafone zakelijk

Onbeperkt bellen + 3GB data

Vodafone netwerk

Onbeperkt bellen

3GB data

Image

Verlengen met extra’s

Het verlengen van een abonnement is voor velen vaak een klein feestje, met een nieuwe bundel of mooie extra’s. Ben je tevreden over ons, dan bieden wij je graag een contractverlenging aan. Ben je nog geen klant van Hallo? We doen je graag een passend overstapaanbod.

Image

De voordelen

Ben je ondernemer, maar twijfel je nog tussen een zakelijk abonnement of een gewoon abonnement? Of tussen providers? Wij geven je vier goede redenen om voor een zakelijk mobiel abonnement te kiezen.

Voor veel ondernemers is het aantrekkelijker om voor een zakelijk mobiel abonnement te kiezen. Er zitten namelijk een heleboel voordelen aan. Hier zetten we deze voor je op een rijtje.

1

Kostenbesparing

Bij een zakelijk mobiel abonnement mag je de btw aftrekken. Je ontvangt een btw-factuur waarop dit bedrag apart gespecificeerd staat. Bovendien kun je als ondernemer de kosten van je zakelijke abonnement aftrekken van je winst. Beide belastingvoordelen leveren een flinke kostenbesparing op. Je kunt trouwens ook meerdere mobiele abonnementen op één zakelijke factuur afsluiten.

2

Geen BKR-registratie

Volgens de Wet op financieel toezicht (Wft) die per 1 mei 2017 van kracht is, volgt automatisch een BKR-registratie als je kiest om een mobiel toestel gespreid te betalen. Echter deze wet geldt alleen voor consumenten abonnementen en niet voor zakelijke abonnementen. Bij de aankoop van een zakelijk abonnement doen we daarom geen BKR-check en inkomens- en lastentoets.

3

Speciale zakelijke functies

Aan een zakelijk mobiel abonnement kun je vaak speciale zakelijke functies toevoegen. Bijvoorbeeld een vast nummer op je mobiele telefoon. Daarmee krijg je een vast nummer waarmee je uitgaande en inkomende gesprekken kunt voeren op je mobiele telefoon. Je gebruikt dit nummer dus naast je mobiel nummer, bijvoorbeeld voor Whatsapp for Business. Staat professioneel, en werkt lekker flexibel.

Hallo, het beste advies

Keuze uit alle netwerken

We denken graag met je mee over hoe jij en je collega’s optimaal mobiel bereikbaar zijn. Laat ons weten wat je behoeften en wensen zijn. Wij adviseren je welk mobiele netwerk en welke abonnementen het best bij jou en je bedrijf passen. Wij leveren op het netwerk van KPN, Odido en Vodafone.

Image

Zakelijk mobiel goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn huidige vaste nummer naar Hallo verhuizen?

Wij verhuizen gratis jouw vaste telefoonnummers naar ons netwerk. Dit noemen we ook wel nummerbehoud.

Kan ik met mijn vaste telefoonnummer bellen vanaf mijn mobiele telefoon?

Ja. Met de mobiele of desktop app kies je of je uitgaand wil bellen met je mobiele of je vaste nummer. Kies je voor je vaste nummer, dan ziet degene die je belt dat nummer. Je hoeft niet speciaal via de app te bellen. Dit kan ook gewoon via de belfunctie op je telefoon.

Hoe werkt de eSIM?

Met een eSIM kun je je fysieke simkaart vervangen door een virtuele simkaart. Je abonnement werkt hetzelfde als met een fysieke simkaart, maar het voordeel is dat je een tweede simkaart kunt gebruiken. Je iPhone heeft per slot van rekening ook nog een fysieke simkaartlezer. Je maakt dan gebruik van de dualsim-functie. Nieuwe klanten kunnen bij het bestellen kiezen voor een fysieke simkaart of een eSIM. Bestaande klanten kunnen kosteloos hun fysieke simkaart omzetten naar eSIM.