Zakelijk Internet

Wil jij stabiel zakelijk internet? Altijd en overal? Wij helpen je persoonlijk met kiezen.

hallo, stabiel zakelijk internet

Snel, stabiel zakelijk internet? Altijd en overal? Daar gaat het om. Mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. Wij brengen met jou alle wensen en behoeften in kaart en bieden zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw bedrijf. Van snel tot supersnel. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles top werkt en blijft werken.

Wij denken graag vrijblijvend met je mee!

Neem nu contact met mij op!

hallo, glasvezel

Met glasvezel beschikt jouw bedrijf over supersnel zakelijk internet. Op hoge snelheid up- en downloaden? Bellen, pinbetalingen, camerabeveiliging en je alarmsysteem? Het kan allemaal over één flexibele glasvezelverbinding. Met een bandbreedte die onbeperkt kan meegroeien met de groei van je business.

Meer over glasvezel

hallo, kabel

Is glasvezel (nog) niet beschikbaar op jouw bedrijfslocatie? Dan is zakelijk internet via de kabel een uitstekend alternatief. Ooit bedoeld voor televisie, maar inmiddels een jarenlang beproefde internetoplossing voor ongekend veel toepassingen.

hallo, vdsl

Zakelijk VDSL via één of meerdere vertrouwde telefoonlijnen (koper). Een prima keuze als je glasvezel (nog) niet beschikbaar is en je wel goede internetsnelheden wil hebben.

Meer over VDSL

hallo, Fortinet Firewall

Wil je als ondernemer dat jij en je medewerkers veilig gebruik maken van het internet? Dat kan met de Fortinet Firewall! Bedreigingen houd je eenvoudig buiten de deur met de Fortinet Firewall.

Fortinet Firewall

hallo, zakelijk wifi

Gebruik je smartphones, tablets en laptops in jouw bedrijf? Ontdek dan de voordelen van zakelijk wifi.

Wifi

hallo, back-up

Een onverwachte internet- of telefoonstoring? Geen paniek. Met onze back-up oplossing kunnen jij en je medewerkers direct en ongestoord doorwerken en blijft je bedrijf bereikbaar tot het probleem verholpen is.

Back-up

Mogelijkheden zakelijk internet

Altijd en veilig toegang tot bedrijfsdata en -applicaties VPN van hallo, verbindt het hoofdkantoor, vestiging en datacenter(s) op een snelle, betrouwbare en veilige manier. Je creëert hiermee één groot bedrijfsnetwerk. De VPN verbindingen worden geheel of gedeeltelijk beheerd door hallo,

Een standaard bedrijfsnetwerk verbindt verschillende vestigingen, zodat de medewerkers altijd kunnen samenwerken. Met de toevoeging van SD-WAN beheer je het bedrijfsnetwerk op afstand en zijn functies eenvoudig aan en uit te zetten. Dit zorgt er voor dat het bedrijfsnetwerk eenvoudig mee groeit. De toevoeging van SD-WAN over de wordt als een laag over de infrastructuur (zakelijk glasvezel) heen gelegd. Dit creëert extra intelligentie: meer beschikbaarheid, veiligheid en goed inzicht in de performance van uw WAN-netwerk en alle aanverwante verbindingen.

Met onze next generation firewall filteren we het netwerkverkeer op de zakelijk glasvezel om een ​​organisatie te beschermen tegen externe bedreigingen. NGFW’s behouden de kenmerken van stateful firewalls such as packet filtering, VPN support, network monitoring, and IP mapping functies, en beschikken ook over diepere inspectiemogelijkheden die hen een superieur vermogen geven om aanvallen, malware en andere bedreigingen te identificeren. Firewalls van de volgende generatie bieden organisaties applicatiecontrole, inbraakpreventie en geavanceerde zichtbaarheid in het hele netwerk. Aangezien het bedreigingslandschap zich snel blijft ontwikkelen, lopen traditionele firewalls verder achter en brengen uw organisatie in gevaar. NGFW’s blokkeren niet alleen malware, maar bevatten ook paden voor toekomstige updates, waardoor ze de flexibiliteit hebben om met het landschap mee te evolueren en het netwerk veilig te houden wanneer er nieuwe bedreigingen ontstaan.

Bij hallo, gebruiken we MPLS voor het koppelen van grote bedrijfsnetwerken. We bouwen er Virtual Private Networks (VPN) mee. Met MPLS beschikt je over een eigen, virtueel gescheiden netwerk. Zelfs bij het gebruik van IP-adressen is het mogelijk om het dataverkeer van de verschillende vestigingen te scheiden. De verkeersstromen zijn namelijk volledig gebaseerd op labels en niet op IP-adressen.

Je bent verzekerd van een stabiele werkomgeving want je IP-adres blijft altijd gelijk. Ook is een vast IP-adres extra veilig. De internetlijnen bij hallo, worden altijd geleverd met één vast ip adres. Daarnaast is het mogelijk om diverse grotere IP-blokken af te nemen zoals: – /29 Subnet (5 extra) – /28 Subnet (11 extra) – /27 Subnet (28 extra)

hallo, Wil je ons advies?

Vragen over vestigingen koppelen, MPLS, IP VPN of SD Wan, wat het is en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf?

Wil je graag een persoonlijk en pasklaar advies? Dat doen we graag.

Vraag advies