Alles over zakelijk internet

Internet, back-up verbindingen, glasvezel, kabel en 4G

Veilig
Stabiel
Razendsnel
Image

Zakelijke internetverbindingen

Voor zakelijk internet zijn verschillende typen verbindingen voor internet beschikbaar. Afhankelijk van je wensen en of bijvoorbeeld glasvezel al beschikbaar is, heb je de keus uit: glasvezel, kabel, DSL en mobiel 4G, die ook als back-up kan worden gebruikt.

Image

Vergelijk internetpakketten

Altijd en overal snel, stabiel zakelijk internet? Hallo levert zakelijk internet in vier mogelijke pakketconfiguraties. Daarmee kun je met gemak onbezorgd mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. De experts van Hallo staan voor je klaar om jouw pakket samen te stellen en aan te passen naar jouw specifieke situatie en wensen.

Kies uit snelheden vanaf 100 Mbit/s tot maar liefst 4 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezelverbinding. Ontdek de mogelijkheden van Hallo zakelijk internet!

Image

Glasvezel

Met glasvezel beschikt jouw bedrijf over supersnel zakelijk internet. Op hoge snelheid up- en downloaden? Bellen, pinbetalingen, camerabeveiliging en je alarmsysteem? Het kan allemaal over één flexibele glasvezelverbinding. Met een bandbreedte die onbeperkt kan meegroeien met de groei van je business. Jouw data wordt met bijna de snelheid van het licht door de glasvezelkabel gestuurd. Zowel van- als naar jouw adres. Daarom is het grootste voordeel van glasvezel internet dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Dat betekent dat je moeiteloos tegelijkertijd kunt internetten, online vergaderen, streamen en makkelijk bestanden delen.

Image

Internet back-up verbinding

Niks vervelender voor je bedrijf dan een onverwachte internet- of telefoonstoring. Maar geen paniek. Met onze back-up oplossing blijf je bereikbaar, kun je ongestoord online doorwerken en beschik je over al je bestanden tot het probleem verholpen is. Via een betrouwbare, extra verbinding die altijd stand-by is.

Specifieke wensen voor jouw situatie? Wij denken graag met je mee!

Heeft jouw onderneming aanvullende wensen? Zijn er meerdere vestigingen en wil je het internet koppelen? Of ben je bijvoorbeeld afhankelijk van vaste IP-adressen? Hallo configureert en levert een stabiele verbinding en een veilig netwerk voor jouw data met exact de technische configuratie die past bij jouw unieke situatie en wensen. In een persoonlijk gesprek met onze experts brengen wij met jou alle wensen en behoeften in kaart. Zo bieden we zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw onderneming. Van snel tot supersnel!

Image

Zakelijk internet goed geregeld!

We denken graag met je mee over wat zakelijk internet voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Veelgestelde vragen

Ik heb een bedrijf. Waar kan ik mij aanmelden als ik ook in aanmerking wil komen voor glasvezelinternet?

Laat ons weten wat je postcode is, dan brengen wij alle zakelijke mogelijkheden in kaart op je adres. Zijn er specifieke bedrijfsspecifieke oplossingen wenselijk, dan kun je een afspraak plannen met één van onze specialisten. Wij komen graag bij je langs.

Is het gastennetwerk veilig voor alle andere apparaten in mijn zakelijke netwerk?

Het gastennetwerk wordt gescheiden van het lokale netwerk. Dat wil zeggen dat een gast alleen bij het internet kan en geen toegang heeft tot het lokale netwerk. Je kan je gasten met een gerust hart aan laten melden op jouw gasten netwerk. 

Wat is managed wifi?

Een managed wifi-oplossing wordt centraal beheerd, waardoor je de volledige controle hebt over het netwerk. Je kunt eenvoudig wifi-toegangspunten configureren, beveiligingsinstellingen aanpassen en het netwerk monitoren voor eventuele problemen.