Zakelijk mobiel beheer

Altijd al je mobiele abonnementen up-to-date zodat je nooit teveel betaald

Schaalvoordeel
Abonnementsbeheer
Kostenbesparend
Image

Zakelijk mobiel beheer van Hallo

Wil je alles altijd up-to-date hebben en makkelijk jouw mobiele abonnementen kunnen op- en afschalen? Dan is Zakelijk mobiel beheer van Hallo perfect voor jouw organisatie. Met ons uitgebreide dienstenpakket ondersteunen we jouw bedrijf op elk gebied van mobiele telefonie, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw business.

Met Zakelijk mobiel beheer profiteer je van een breed scala aan diensten die jouw bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender maken. Wij nemen de volledige zorg uit handen en zorgen ervoor dat jouw mobiele telefonie naadloos werkt. Hier is hoe wij dat doen:

 • Mutaties van abonnementen/porteren: Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe mobiele nummers of het overdragen van nummers aan vertrekkende collega's, wij regelen het snel en efficiënt met de betreffende provider.

 • Simwissels: Een defecte simkaart, gestolen telefoon of de behoefte aan een nieuwe simkaart? Wij zorgen voor een snelle en probleemloze vervanging, zodat jouw bedrijf zonder onderbrekingen kan doorgaan.

 • Aanvraag nieuwe abonnementen: Nieuwe medewerkers? Geen probleem. Wij zorgen voor een naadloze aansluiting van nieuwe nummers, volledig afgestemd op jouw contract.

 • Advies en leveren van hardware: Wij bieden deskundig advies en leveren de beste hardware en accessoires die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften, gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

 • Helpdesk: Onze toegewijde helpdesk staat altijd voor je klaar. Voor al jouw vragen over telefonie kun je ons bellen via 088-2550100 of mailen naar support@hallo.eu.

 • Advies/helpdesk reparaties: Is je toestel beschadigd? Wij bieden reparatieadvies en zorgen ervoor dat je toestel snel en professioneel gerepareerd wordt.

 • Administratieve handelingen: Van opzeggingen en nummerwijzigingen tot het verstrekken van een overzicht van mobiele nummers – wij regelen het allemaal, zodat jij je kunt concentreren op je werk.

 • Leveren reserve simkaarten: Wij zorgen dat je altijd een reserve simkaart bij de hand hebt voor snelle wissels en nieuwe aansluitingen, zodat je nooit zonder verbinding zit.

 • Technische ondersteuning: Bij technische problemen staan wij klaar om je weer snel online te helpen, zodat je bedrijfsvoering geen vertraging oploopt.

 • Factuurcontrole: Wij houden je facturen scherp in de gaten om onverwachte kosten zoals servicenummers of excessief dataverbruik te voorkomen.

 • Proactief advies in contract: Wij bieden proactief advies over het gebruik van specifieke bundels, vooral in het buitenland, om kosten te besparen en je contract optimaal te benutten.

Image

Hallo, het beste advies

Zakelijk mobiel beheer snel geregeld

We denken graag met je mee over wat zakelijk mobiel voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijk mobiel goed beheerd!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de eSIM?

Met een eSIM kun je je fysieke simkaart vervangen door een virtuele simkaart. Je abonnement werkt hetzelfde als met een fysieke simkaart, maar het voordeel is dat je een tweede simkaart kunt gebruiken. Je iPhone heeft per slot van rekening ook nog een fysieke simkaartlezer. Je maakt dan gebruik van de dualsim-functie. Nieuwe klanten kunnen bij het bestellen kiezen voor een fysieke simkaart of een eSIM. Bestaande klanten kunnen kosteloos hun fysieke simkaart omzetten naar eSIM.

Hoe stap ik over naar Hallo zakelijk mobiel?

In jouw bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat Hallo mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw huidige abonnement dan voor je op.

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin je jouw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als je overstapt.