Managed firewall

Blokkeer ongewenste indringers op jouw netwerk!

Veilig
Beheerd
Detectie
Image

Fortinet firewall pakketten van Hallo

Firewalls, netwerksegmentatie en inspectie van het verkeer zijn belangrijker dan ooit. De Fortinet firewall biedt deze mogelijkheden en is hiermee een essentieel bouwblok voor een goede veilige werkomgeving. Bekende bedreigingen worden gestopt door middel van application control, IPS, anti-malware en URL filtering. De FortiGate is ook in staat om onbekende bedreigingen te detecteren.

Hallo Fortigate 40f firewall

Router

Firewall

SD-WAN

3x Gigabit switch poorten

1x Gigabit WAN/DMZ poort

tot 500/500Mbps verbindingen

Hallo Fortigate 60f firewall

Router

Firewall

SD-WAN

8x Gigabit switch poorten

2x Gigabit WAN/DMZ poort

tot 1Gbps/1Gbps verbindingen

vanaf

975,

00

/mnd

Hallo Fortigate 100f firewall

Router

Firewall

SD-WAN

14x Gigabit switch poorten

2x Gigabit WAN/DMZ poort

tot 1Gbps/1Gbps verbindingen

Vanaf

4050,

00

/mnd

Hallo firewall

Hoe goed jouw bedrijf beschermd is tegen indringers, is uiteraard afhankelijk van de structuur van het netwerk. Bij Hallo zorgen wij er graag voor dat jouw bedrijf naast het supersnelle en stabiele internet ook optimaal beveiligd wordt met behulp van de nieuwste Fortinet firewalls. Goed om te weten is dat Nederlandse banken hier ook gebruik van maken. Op deze manier ben je dus net zo goed beveiligd als een bank!

Onze Fortinet firewalls zijn standaard voorzien van een uitstekende beveiliging module. Deze FortiGates (de routers die je netwerk beschermen) zijn inzetbaar om jouw netwerk te optimaliseren. De Fortigate biedt klanten met meer dan één locatie de mogelijkheid om een SD-WAN netwerk op te zetten. Op deze manier verbind je jouw vestigingen met elkaar. Met deze aantoonbaar veilige SD- WAN dienst beschermt FortiGate jouw organisatie tegen cyberdreigingen en heb je gelijk een eenvoudige, betaalbare en simpel te implementeren oplossing zonder dubbele kosten.

Hallo, het beste advies

Specifieke wensen voor jouw situatie?

We denken graag met je mee over wat een managed firewall voor jouw bedrijf kan betekenen. Heeft jouw onderneming aanvullende wensen? Zijn er meerdere vestigingen en wil je het internet koppelen? Of ben je bijvoorbeeld afhankelijk van vaste IP-adressen? Hallo configureert en levert een stabiele verbinding en een veilig netwerk voor jouw data met exact de technische configuratie die past bij jouw unieke situatie en wensen. In een persoonlijk gesprek met onze experts brengen wij met jou alle wensen en behoeften in kaart. Zo bieden we zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw onderneming. Van snel tot supersnel!

Image

Je firewall goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Image

“Onze klanten zijn alles voor ons, wij hebben privacygevoelige informatie van hen, die data moet te allen tijde veilig zijn”

Daan van Renterghem, IT Director Sijthoff Media

Succesverhaal Sijthoff Media