Zakelijke televisie

Ontdek de mogelijkheden voor zakelijke tv

Image
Image

Zakelijke TV

Met Zakelijke TV kijk je live televisie in HD kwaliteit op iedere plek in je onderneming. In een kantoor aan huis of een werkvloer met 100 medewerkers, een wachtruimte, kantine of kroeg: TV voegt sfeer toe en kan helpen om jouw gasten en personeel nog beter te informeren via narrowcasting. Gasten en medewerkers willen op alle plekken voorzien worden van informatie en entertainment. TV is de manier om de klantervaring te verrijken, goed gastheerschap te tonen en biedt amusement, de nodige ontspanning en informatie.

Image

Narrowcasting

Relevant nieuws uit de regio, branche of interne bronnen kun je tonen aan je medewerkers, gasten of cliënten. Door gebruik te maken van zakelijke functionaliteiten zoals de informatiepagina, videopagina en de lichtkrant kun je dit eenvoudig vormgeven. Deze functies zijn zeer geschikt bij meerdere schermen op verschillende locaties. De instellingen van deze zakelijke functionaliteiten beheert u zelf in de online beheeromgeving.

Hallo, het beste advies

Zakelijke televisie goed geregeld

We denken graag met je mee over wat zakelijke televisie voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke televisie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.