Zakelijke telefonie

Telefonie via internet werkt ook in jouw voordeel

Vast laag tarief
Eigen datacenters
Veilig en betrouwbaar
Image

Hallo zakelijke telefonie

Een goed gesprek pak je professioneel aan met zakelijke telefonie van Hallo. Een telefoonlijn met vast nummer is nog steeds mogelijk, maar is in praktijk niet altijd meer nodig. Denk maar eens aan VoIP, oftewel bellen over internet. Een telefooncentrale kan tegenwoordig helemaal virtueel via de cloud. Heb je al een telefooncentrale? Dan kun je internetbellen combineren met je huidige centrale door middel van een SIP-trunk. Werkt jouw bedrijf met Microsoft Teams? Dan is het ook mogelijk om direct te telefoneren via de Microsoft Teams telefooncentrale. Zo wordt een telefoonnummer direct toegewezen aan de Teams-gebruiker en kun je vanuit Teams vaste en mobiele nummers bellen.

Image

Hosted VoIP

Wil je als ondernemer geen dure investeringen in een fysieke telefooncentrale en het onderhoud en de beveiliging ervan? Dan is bellen via internet (hosted VoIP) de ideale oplossing. Je medewerkers bellen via een internetverbinding of afgeschermde IP-lijn en je beschikt over een virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Gebruik je Microsoft 365? Dan beschik je al over een slimme belapplicatie van Microsoft Teams. De telefooncentrale van Microsoft Teams heeft namelijk vergelijkbare basis telefoniemogelijkheden.

Image

Bellen met Teams

Kies je voor Bellen met Teams dan krijg je een vast telefoonnummer toegewezen aan je Microsoft gebruikersnaam. Zo kun je met de Teams-app ook bellen naar niet-Teams gebruikers en ben je bereikbaar in Teams voor inkomende oproepen op je vaste of mobiele telefoonnummer. Heb je al een bestaande telefooncentrale dan kunnen we deze centrale mogelijk koppelen aan de Teams-gebruikers. De intelligentie zit dan in de bestaande centrale en gebruik je Teams als een softphone.

Image

SIP-trunk

Heb je als ondernemer geïnvesteerd in een fysieke telefooncentrale? Dan is bellen via een SIP-trunk de ideale oplossing. Je telefooncentrale of software belt via de gecertificeerde SIP-trunk via ons beveiligde datacenter. Wil je met Microsoft Teams gaan bellen dan kunnen we een (bestaande) SIP-trunk koppelen. De gekoppelde telefoonnummers op de trunk kunnen we dan koppelen aan een Teams-gebruiker.

Image

3CX telefooncentrale

Wil je altijd optimaal bereikbaar zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? En aansluitingen flexibel kunnen aanpassen aan de behoeften van je bedrijf? Wij bieden je de oplossingen waarmee het allemaal kan. Van vaste telefonie met uitgebreide belmogelijkheden, groepsgesprekken en videoconferences. Flexibel, zorgeloos en volledig door ons geregeld.

Hallo, het beste advies

Zakelijke telefonie goed geregeld

We denken graag met je mee over wat zakelijke telefonie voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijke telefonie goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.