Blog16 januari 2024

Copilot voor Microsoft 365 beschikbaar voor bedrijven van alle groottes.

Digitale werkplek
Kunstmatige intelligentie (AI)
Image

Dat het snel kan gaan in de ontwikkelingen met AI weten we. Maar dat Microsoft op 15 januari 2024 aankondigde dat Copilot voor Microsoft 365 nu al beschikbaar is voor alle bedrijven, ongeacht de grootte van het bedrijf, was toch wel een verrassing. Lees in dit artikel wat Microsoft nu precies aanbiedt.

Copilot voor Microsoft 365 zonder minimum aantal gebruikers

Copilot voor Microsoft 365 is nu beschikbaar voor organisaties van alle groottes – zonder minimumaantal gebruikers. Heb je een Microsoft 365 Business Premium of Business Standard licentie dan kun je nu tussen de één en 299 gebruikerslicenties kopen. Er is dus geen minimum meer vereist van 300 gebruikerslicenties voor commerciële plannen en Microsoft maakt bovendien Copilot beschikbaar voor Microsoft 365 Business Premium en Standaard (voorheen was een Microsoft 365-E3 of E5 licentie vereist).

Wat is Copilot voor Microsoft 365

Waar Copilot Pro gemaakt is voor individuen, is Copilot voor Microsoft 365 gemaakt voor alle organisaties. Copilot voor Microsoft 365 is nu nog krachtiger voor welke organisatie dan ook, omdat het kan werken met al je data waar het ook staat, inclusief e-mails, vergaderingen, chats, documenten en meer, plus natuurlijk het web. Met opdrachten zoals “Vertel mijn team hoe we de productstrategie hebben bijgewerkt”, kan Copilot een statusupdate genereren op basis van je vergaderingen, e-mails en chatthreads van de ochtend. Copilot is ook geïntegreerd in de apps die miljoenen mensen elke dag gebruiken, waaronder Microsoft Teams (niet beschikbaar bij Copilot Pro). Copilot stimuleert je creativiteit in Word, analyseert gegevens in Excel, ontwerpt presentaties in PowerPoint, filtert het je Outlook-inbox, vat je vergaderingen samen in Teams – of je nu aanwezig was of niet – en nog veel meer. Jouw concurrent gaat nu al werken met Copilot voor Micrsoft 365. Waar wacht jij nog op?

Er is een Copilot voor iedereen

Microsoft blijft Copilot naar steeds meer klanten brengen en geeft ze steeds meer opties om die mee te werken en voor hen werken. Of je nu gratis met Copilot wilt beginnen, je Copilot-ervaring wilt versterken met Copilot Pro, of een MKB- of Enterprise-klant bent die op nieuwe manieren productiever wil worden met Copilot voor Microsoft 365, er is een Copilot-ervaring voor iedereen.

Meer weten?

Bel ons voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Vul hier het formulier in om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Deel dit bericht via