Mobiel data only

Altijd zakelijk online, waar je ook bent: onderweg, thuis of op de zaak.

KPN netwerk
Supersnel 4G
Verzamelfactuur
Image

Hallo data only abonnementen

Wil je als ondernemer dat jij en je mensen overal mobiel online kunnen zijn? Onderweg, thuis en op de zaak? Kies dan voor het gemak en de flexibiliteit van mobiel data only. Daarmee kun je waar je ook bent e-mailen, surfen en bestanden bekijken en bewerken op een tablet of een laptop. Je hebt er alleen een mobiel data only bundel voor nodig.

Data only 1GB

Supersnel 4G netwerk

KPN netwerk

Eén verzamelfactuur van alle abonnementen

Data only 10GB

Supersnel 4G netwerk

KPN netwerk

Eén verzamelfactuur van alle abonnementen

Data only 20GB

Supersnel 4G netwerk

KPN netwerk

Eén verzamelfactuur van alle abonnementen

Image

Er is altijd een bundel die aansluit op jouw verbruik. En voor extra verbruik betaal je slechts een beetje meer. Je kosten beheers je eenvoudig omdat je altijd real-time inzicht hebt in het dataverbruik binnen je bedrijf.

Op al onze abonnementen is 4G beschikbaar. Handig als er geen wifi binnen bereik is. Bovendien stellen we ook 4G+/LTE beschikbaar aan onze zakelijke abonnees. Daarmee zijn op smartphones zelfs nog hogere downloadsnelheden mogelijk tot wel 256 Mbps.

Image

De voordelen

Een data only abonnement is een sim only abonnement waarbij je uitsluitend betaalt voor mobiele data. Met dit type abonnement kun je onbeperkt internetten en apps gebruiken, maar je hebt geen sms- of belbundel. Dit betekent dat je geen onnodige kosten maakt voor sms’en en bellen. Mocht je toch onverwachts een keer bellen of een sms versturen, dan worden deze kosten buiten je bundel in rekening gebracht. Dit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt, zonder verborgen kosten.

1

Je betaalt geen onnodige kosten voor bellen of sms’en.

Veel mensen sms’en nauwelijks of nooit meer en bellen is tegenwoordig via verschillende apps. Zo kun je bellen via whatsapp maar ook bellen via FaceTime. Bij beldiensten zoals Whatsapp en FaceTime kan je met 1 mb ongeveer 3 minuten bellen.

2

Data only voor tablet of laptop

Het is ook mogelijk om een data only simkaart te gebruiken voor een tablet of laptop. Hiermee kun je dan altijd internetten op deze apparaten, ook als er geen wifi-hotspot is. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor op vakantie of als je liever niet op onbeveiligde wifi-netwerken wilt werken! De meeste data only abonnementen bieden daarbij een 4G-internetverbinding aan dus is de verbinding ook nog eens heel snel!

Image

Zakelijk mobiel beheer

Wil je al je mobiele abonnementen altijd up-to-date hebben en makkelijk kunnen op- en afschalen zodat je nooit teveel betaald? Dan is Zakelijk mobiel beheer van Hallo perfect voor jouw organisatie. Met ons uitgebreide dienstenpakket ondersteunen we jouw bedrijf op elk gebied van mobiele telefonie, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw business.

Hallo, het beste advies

Snel je data only abonnement geregeld

We denken graag met je mee over wat zakelijk mobiel voor jouw bedrijf kan bieden. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Zakelijk mobiel goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de eSIM?

Met een eSIM kun je je fysieke simkaart vervangen door een virtuele simkaart. Je abonnement werkt hetzelfde als met een fysieke simkaart, maar het voordeel is dat je een tweede simkaart kunt gebruiken. Je iPhone heeft per slot van rekening ook nog een fysieke simkaartlezer. Je maakt dan gebruik van de dualsim-functie. Nieuwe klanten kunnen bij het bestellen kiezen voor een fysieke simkaart of een eSIM. Bestaande klanten kunnen kosteloos hun fysieke simkaart omzetten naar eSIM.

Hoe stap ik over naar Hallo zakelijk mobiel?

In jouw bestelling kun je gebruikmaken van de gratis Overstapservice. Klik op 'ik wil dat Hallo mijn abonnement(en) opzegt'. Wij zeggen jouw huidige abonnement dan voor je op.

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Wij bieden in het bestelproces een veld aan waarin je jouw huidige nummer kan doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw huidige telefoonnummer wordt meegenomen als je overstapt.