rafik

Vraag nu cybersubsidie aan!

Home » aanvragen cybersubsidie

Hallo helpt met het aanvragen van 1.250 euro aan cybersubsidie

Is jouw organisatie digitaal kwetsbaar? Volgens het Digital Trust Center (DTC) van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn vooral kleine bedrijven kwetsbaar en nemen deze bedrijven nog niet genoeg maatregelen om zichzelf beschermen. Daarom is er nu tijdelijk een subsidiepot beschikbaar gesteld van 300.000 euro. Kleine bedrijven kunnen op die manier maximaal 1.250 euro aan cybersubsidie krijgen. Via de subsidieregeling ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ kunnen MKB’ers subsidie krijgen voor de kosten van de aanschaf en implementatie van één of meer cruciale cybersecurity maatregelen. Bijvoorbeeld voor het inrichten van back-ups, een wachtwoordmanager en het laten uitvoeren van een risico-inventarisatie.

Snel schakelen!

Een snelle rekensom leert dat 300.000 euro verdeeld over 1.250 euro per bedrijf er dus slechts 240 bedrijven aanspraak kunnen maken op deze subsidie, dus snel schakelen is geboden!

Advies, aanbod en subsidie in 3 stappen

1. Advies

De eerste stap is om te weten waar jouw bedrijf kwetsbaar is. Vul hier op de site van het Digital Trust Center de CyberVeilig Check in. Binnen drie minuten heb je zo je eigen actielijst (PDF) met te nemen cybermaatregelen.

Doe de CyberVeilig Check

2. Aanbod

Stap twee is dat je een offerte nodig hebt van een ICT-leverancier. Hallo maakt het makkelijk voor je; we hebben al een offerte van 2.500 euro aan producten voor je klaarstaan! We hebben twee producten voor je geselecteerd die vrijwel in iedere actielijst voorkomt: Een éénmalige risicobeoordeling + een jaar lang cybersecurity awareness trainingen voor jouw medewerkers.

Download snel onze offerte en zend vandaag nog de subsidieaanvraag in! Onze offerte kun je hier downloaden. Wil je een offerte op maat voor jouw organisatie met andere actiepunten uit de actielijst? Bel dan nu met ons Salesteam op 088 2550 100. Kies voor optie 2 Sales. We zitten voor je klaar!

Download je offerte

3. Subsidie

Als laatste stap kun je, in combinatie met jouw actielijst en onze offerte, de subsidieaanvraag insturen via deze link bij de Raad voor Ondernemend Nederland (RVO). Check wel nog even of jouw bedrijf wel aan alle voorwaarden voldoet om voor een subsidie in aanmerking te komen.

Subsidie aanvragen

Subsidievoorwaarden

De subsidie vergoedt 50 procent van de kosten die Hallo als ICT-dienstverlener doorvoert voor deze maatregelen. Dit kan tot een maximumbedrag van 1.250 euro. De subsidie kan maar één keer worden aangevraagd.

Mkb’ers kunnen van 2 oktober tot 1 november 2023 een subsidieaanvraag indienen. Het beschikbare budget van 300.000 euro wordt verdeeld op basis van binnenkomst, totdat het subsidiebudget is uitgeput.

cybersubsidie

Vul je gegevens in en ontvang direct een downloadlink

“We weten nu zeker dat al onze mails en bestanden veilig geback-upt worden en snel terug te zetten zijn, mocht dat nodig zijn.”

Joryn Leijssenaar, ICT Manager OTC Organics

Klantcase: OTC Organics

Whitepaper: Hoe kan ik veilig online zakendoen?

Zowel zakelijk als privé zijn we steeds vaker online en regelen we bijna al onze zaken online.

Hoewel we steeds vaker horen dat het niet de vraag is OF je getroffen wordt, maar wanneer, is het van belang om de risico’s op een cyberaanval te verkleinen. Wij geven in deze whitepaper tips hoe jij je bedrijf kunt beschermen.

Download nu

Webinar: Waarom zou ik gehackt worden?

Samen met een hacker duiken wij in de wereld van online data toegang. Leer hoe jij je digitale middelen op een veilige manier gebruikt en je data beschermd, ook vanuit huis.

Bekijk de webinar

De 5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

5 meest voorkomende menselijke fouten voor dataverlies

Phishing is en blijft een actueel onderwerp. Waarom? Omdat cybercriminelen blijven inspelen op ons menselijke gedrag. Het is daarom goed je bewust te zijn van deze menselijke fouten. In welke van deze 5 herken jij je?

Lees hier verder

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Tips om het de hacker zo moeilijk mogelijk te maken

Hoe hou je hackers buiten de deur? Zoals je misschien wel weet kan dat niet altijd. Wel kan je het de hacker zo moeilijk mogelijk maken. En daardoor probeert een hacker het misschien wel eerder bij een ander…

Lees hier verder

Check of je bent gehackt

Ben je benieuwd of jouw mailadres opduikt in de database met gestolen inloggegevens? De kans dat jouw mailadres ertussen zit, is groot! Check of jij bent gehackt.

Lees hier verder

Ontdek ook de Risicobeoordeling

Krijg  met de de risicobeoordeling aanbevelingen en een actieplan om je security te verbeteren

Bekijk de Risicobeoordeling

Ontdek ook de Phishingtest

Krijg inzicht waar binnen de organisatie te weinig kennis is over online veiligheid.

Bekijk de Phishingtest