Security awareness training

Verhoog het beveiligingsbewustzijn van jezelf en je medewerkers.

beveiligingsbewustzijn
intuïtief gebruik
Image

Security Awareness

Een beveiligingsongelukje ligt snel op de loer en kan naast imagoschade ook financiële schade aan een organisatie geven. Veel van dit soort incidenten starten door een onbewuste actie van een medewerker zoals het klikken op een phishing mail.

Met het Hallo security awareness platform stel je het juiste trainingsmateriaal voor de juiste persoon op het juiste moment beschikbaar. Het platform kenmerkt zich door het intuïtieve gebruik en de toegankelijkheid.

Image

Wat is het security awareness programma van Hallo?

De perfecte tool om doorlopend met beveiligingsbewustzijn bezig te zijn en jouw medewerkers de juiste handvatten te geven om risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity te herkennen en de betrokkenheid te vergroten.

Lees hieronder de voordelen van ons security awareness programma:

Zelf trainingsprogramma’s samenstellen

Je houdt zelf de regie over de trainingsprogramma’s. Beheerders krijgen toegang tot de contentbibliotheek met meer dan 40 trainingsmodules, games en kennistesten over de verschillende thema’s binnen informatiebeveiliging, cyber security en privacy. Met deze content stel je eenvoudig meerdere trainingsprogramma’s samen die perfect aansluiten bij de wensen van jouw organisatie.

Gebruikersbeheer

Beheerders doen zelf het gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen worden ingedeeld in groepen die verschillende trainingsprogramma’s kunnen volgen. Wellicht dat Finance een ander programma zou moeten volgen dan HR. Nadat een gebruiker heeft ingelogd komt hij direct terecht in het programma dat voor hem beschikbaar is.

Rapportage

Met de rapportagetool heb je real-time inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers en kan je zelf rapportages en certificaten voor gebruikers of groepen genereren. Hiermee krijg je optimaal inzicht in de voortgang en resultaten van medewerkers.

Wil je advies over security awareness training?

We denken graag met je mee over hoe jouw organisatie en je werknemers nóg veiliger kunnen werken. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

“Onze klanten zijn alles voor ons, wij hebben privacygevoelige informatie van hen, die data moet te allen tijde veilig zijn”

Daan van Renterghem, IT Director Sijthoff Media

Succesverhaal Sijthoff Media