Copilot Readiness Scan

Is jouw organisatie klaar voor Copilot?

Analyse
Evaluatie
Rapportage
Image

Copilot Readiness Scan

Copilot is heel makkelijk te implementeren in jouw organisatie. Je zet heel eenvoudig de licenties van Copilot aan en… je hebt Copilot! Maar voor je dat doet is het verstandig om te begrijpen hoe de technologie rondom Copilot precies werkt. En of je wel goed bent voorbereid op het gebruik van deze nieuwe technologie. Daarom bieden we je de Copilot Readiness Scan, een assessment- en adviesdienst waarmee je je kunt voorbereiden op een soepele en succesvolle overgang naar Copilot.

De Hallo Copilot Readiness Scan is een dienst die we aanbieden om je te helpen je huidige Microsoft 365 omgeving te scannen op gevoelige data van jouw organisatie en hoe het zit met de rechten op die gegevens én van die documenten. Daarnaast controleren we alle technische instellingen die benodigd zijn om Copilot goed en veilig aan te zetten.

Een diepe en gedetailleerde scan

Analyse

We beginnen met het verzamelen van informatie over je Microsoft 365 omgeving, applicatie-instellingen, rechten op documenten, standaard deelinstellingen en verifiëren welke data onbedoeld beschikbaar is voor onbevoegden. We doen dit aan de hand van het admincenter van de Microsoft 365 omgeving, compliancy- en securitycenter en onze eigen expertise om de gevoelige (zowel bedrijfskritische als persoonsgebonden) data te controleren op aanwezigheid en rechten.

Evaluatie en rapportage

Vervolgens analyseren we de gegevens en identificeren we de hiaten, risico’s en mogelijkheden voor verbetering. We evalueren of je klaar bent voor Microsoft 365 Copilot en leveren je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen, aanbevelingen en best practices. We overhandigen je het rapport en bespreken de resultaten met je. We beantwoorden je vragen en geven je praktisch advies over hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kunt met Copilot. We helpen je ook om prioriteiten te stellen en de volgende stappen te bepalen voor je Microsoft 365 Copilot implementatie.

Image

Voordelen Hallo Copilot Readiness Scan

De Hallo Copilot Readiness Scan biedt je verschillende voordelen zoals:

1

Uitgebreid inzicht

Je krijgt een duidelijk en uitgebreid inzicht in je IT-omgeving en je gereedheid voor Copilot. Je krijgt inzicht in de sterke en zwakke punten van je huidige Microsoft 365 omgeving en het potentieel voor verbetering.

2

Deskundig advies

Je krijgt deskundig advies over hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kunt met Copilot. Je leert de best practices en tips voor IT-beheer en cloudadoptie.

3

Veilig gebruik van AI

Je bent beter voorbereid om met AI/Copilot te beginnen. Je weet welke acties nodig zijn om Copilot veilig te blijven gebruiken binnen je organisatie.

Image

Hallo Insights – de Copilot sessies

Aangezien Copilot nog steeds erg nieuw is, brengt het veel vragen met zich mee. In de webinars Hallo Insights – de Copilot sessies kom je alles te weten over Copilot voor Microsoft 365!

Iedere donderdagochtend hebben we wekelijkse een sessie om je helemaal op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rond Copilot. Wees de eerste in jouw bedrijf met kennis over Copilot!

Ontvang de resultaten van de scan

Gebaseerd op de resultaten van de scan ontvang je een gedetailleerd adviesrapport. Zo kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf volledig voorbereid is op het veilig inschakelen van Copilot. Samen doorlopen we het adviesrapport om de vervolgstappen te bespreken. Als jouw bedrijf al klaar is, helpen we je graag met onze expertise om snel up to speed te komen met de technologie en om de voordelen van Copilot volledig te kunnen benutten.

Hallo, het beste advies

Nog niet helemaal klaar? Geen zorgen!

Is jouw bedrijf nog niet helemaal klaar is voor de implementatie van Copilot, dan kunnen we je daarmee helpen. We bieden je praktisch advies over de specifieke stappen die je moet nemen om jouw organisatie voor te bereiden op het veilig gebruik van Copilot. We kunnen jouw bedrijf ondersteunen bij iedere stap in dit proces.

Image

Ja, ik wil graag de Copilot Readiness Scan!

Vul hieronder je gegevens in en je wordt daarna zo snel mogelijk benaderd door één van onze experts.

Veelgestelde vragen

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Copilot voor Microsoft 365 is een AI-gedreven tool die is ontworpen om de productiviteit van gebruikers te verbeteren bij het werken met Microsoft 365-applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, en Teams.

Hoe kan ik Copilot het beste gebruiken?

Gebruik natuurlijke taal om Copilot werkvragen te stellen, voor hulp bij het genereren van inhoud of voor een samenvatting van een onderwerp, document of chatgesprek. Hoe specifieker de prompt, hoe beter de resultaten. 

Hier zijn enkele voorbeeldprompts om jou te helpen aan de slag te gaan:

  • Ongelezen e-mailberichten van Jan samenvatten

  • Concept van een bericht naar mijn team met actie-items uit mijn laatste vergadering

  • Wat is ons vakantiebeleid?

  • Met wie vergader ik morgen?

Hoe kan Microsoft 365 Copilot mijn gevoelige gegevens en informatie verwerken en beveiligen?

Copilot geeft alleen de gegevens weer waartoe elke persoon toegang heeft met behulp van dezelfde onderliggende besturingselementen voor gegevenstoegang die in andere Microsoft 365 -services worden gebruikt. Het machtigingsmodel in jouw Microsoft 365 tenant zorgt ervoor dat gegevens niet tussen gebruikers en groepen lekken. Zie Privacyverklaring van Microsoft voor meer informatie over hoe Microsoft jouw gegevens beveiligt.