hallo, klantenservice 088 - 2550 100

Wil jij razendsnel glasvezel dat meegroeit met jouw bedrijf? Ik help je graag.

hallo, postcodecheck

Bekijk wat wij kunnen leveren op jouw adres.

hallo, zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is voor jou als ondernemer de nieuwe norm. Voor razendsnel internetten, telefoneren en op de meest complete manier van modern, online zakendoen. Voor moeiteloos up- en downloaden en het verzenden van grote databestanden. Maar ook voor pinbetalingen, je beveiligingscamerasysteem, je alarmsysteem en het beheer van je webshop. Betrouwbaar en eindeloos uit te breiden op basis van jouw wensen en de groei van jouw bedrijf.

De voordelen

 • Een razendsnelle verbinding
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Vast laag tarief per maand
 • Snelheden tot 1 Gbit/s up- en download
 • Pasklare oplossing voor ieder bedrijf
 • Standaard 1 vast IP-adres, meer vaste IP-adressen mogelijk
 • Uitbreiding met Service Level Agreement (SLA) mogelijk
 • Keuzeoptie: gegarandeerd dataverkeer
 • Primary en Secondary Domain Name

Mogelijkheden zakelijk glasvezel

 • Altijd en veilig toegang tot bedrijfsdata en -applicaties VPN van hallo, verbindt het hoofdkantoor, vestiging en datacenter(s) op een snelle, betrouwbare en veilige manier. Je creëert hiermee één groot bedrijfsnetwerk. De VPN verbindingen worden geheel of gedeeltelijk beheerd door hallo,

 • Een standaard bedrijfsnetwerk verbindt verschillende vestigingen, zodat de medewerkers altijd kunnen samenwerken. Met de toevoeging van SD-WAN beheer je het bedrijfsnetwerk op afstand en zijn functies eenvoudig aan en uit te zetten. Dit zorgt er voor dat het bedrijfsnetwerk eenvoudig mee groeit. De toevoeging van SD-WAN over de wordt als een laag over de infrastructuur (zakelijk glasvezel) heen gelegd. Dit creëert extra intelligentie: meer beschikbaarheid, veiligheid en goed inzicht in de performance van uw WAN-netwerk en alle aanverwante verbindingen.

 • Met onze next generation firewall filteren we het netwerkverkeer op de zakelijk glasvezel om een ​​organisatie te beschermen tegen externe bedreigingen. NGFW's behouden de kenmerken van stateful firewalls such as packet filtering, VPN support, network monitoring, and IP mapping functies, en beschikken ook over diepere inspectiemogelijkheden die hen een superieur vermogen geven om aanvallen, malware en andere bedreigingen te identificeren. Firewalls van de volgende generatie bieden organisaties applicatiecontrole, inbraakpreventie en geavanceerde zichtbaarheid in het hele netwerk. Aangezien het bedreigingslandschap zich snel blijft ontwikkelen, lopen traditionele firewalls verder achter en brengen uw organisatie in gevaar. NGFW's blokkeren niet alleen malware, maar bevatten ook paden voor toekomstige updates, waardoor ze de flexibiliteit hebben om met het landschap mee te evolueren en het netwerk veilig te houden wanneer er nieuwe bedreigingen ontstaan.

 • Bij hallo, gebruiken we MPLS voor het koppelen van grote bedrijfsnetwerken. We bouwen er Virtual Private Networks (VPN) mee. Met MPLS beschikt je over een eigen, virtueel gescheiden netwerk. Zelfs bij het gebruik van IP-adressen is het mogelijk om het dataverkeer van de verschillende vestigingen te scheiden. De verkeersstromen zijn namelijk volledig gebaseerd op labels en niet op IP-adressen.

 • Je bent verzekerd van een stabiele werkomgeving want je IP-adres blijft altijd gelijk. Ook is een vast IP-adres extra veilig. De internetlijnen bij hallo, worden altijd geleverd met één vast ip adres. Daarnaast is het mogelijk om diverse grotere IP-blokken af te nemen zoals: – /29 Subnet (5 extra) – /28 Subnet (11 extra) – /27 Subnet (28 extra)

hallo, Wil je ons advies?

Vragen over vestigingen koppelen, MPLS, IP VPN of SD Wan, wat het is en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf?

Wil je graag een persoonlijk en pasklaar advies? Dat doen we graag.

hallo, glasvezel producten

hallo, glasvezel geregeld in drie stappen

 • Stap 1

  Kies op basis van ons advies het zakelijk glasvezel dat past bij jouw bedrijf.

 • Stap 2

  Bestel jouw zakelijk glasvezel in onze webshop. Je kunt gebruik maken van onze gratis overstapservice.

 • Stap 3

  Je ontvangt alle benodigde apparatuur per post. Een monteur komt langs om alles aan te sluiten en gaat pas de deur uit als alles perfect werkt. Zelf aansluiten kan natuurlijk ook als jij dat wilt.

We zochten een vaste en betrouwbare ICT-partner die alles voor ons kon regelen en organiseren. Dat is zeker gelukt met hallo,

Daniel Robbe, E2M