Alles over zakelijk glasvezel

De meest stabiele & veilige internetverbinding

Veilig
Stabiel
Razendsnel
Image

Zakelijk glasvezel

Als ondernemer wil je nooit zonder internet komen te zitten. Internet is van levensbelang. Voor elk bedrijf. Kies daarom voor het razendsnelle zakelijk glasvezel van Hallo. Altijd superstabiel en veilig. Mét uiteraard altijd de beste service. Overstappen is simpel, bij ons komt een monteur alles gratis bij je installeren. Zo kun je ongestoord ondernemen en dat alles voor de beste prijs.

Hallo glasvezel

Je hebt snel en stabiel internet nodig

Snelheden tot 1GB/1GB

Vast IP-adres

SLA best effort

Beschikbaarheid: 98%

Downtime tolerantie: 7,3 dagen per jaar

Levertijd 2 tot 4 weken

Makkelijk doe-het-zelf pakket

Landelijk FttH netwerk

vanaf

47,

95

/mnd

Hallo zakelijk glasvezel

Jouw organisatie is sterk afhankelijk van internet

Snelheden tot 1GB/1GB

Vast IP-adres

SLA 24/7

Beschikbaarheid: 99,9%

Downtime tolerantie: 8,7 uur per jaar

Levertijd 8 tot 16 weken

Inclusief vergunning en glasvezel aanleg

Dedicated internet (DIA)

Ontvang* een coolblue cadeaubon t.w.v. van €250,-!

Optioneel: tijdelijk hallo, 4G ter overbrugging

Vanaf

259,

00

/mnd

Image

Vergelijk alle internetpakketten

Altijd en overal snel, stabiel zakelijk internet? Hallo levert zakelijk internet in vier mogelijke pakketconfiguraties. Daarmee kun je met gemak onbezorgd mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. De experts van Hallo staan voor je klaar om jouw pakket samen te stellen en aan te passen naar jouw specifieke situatie en wensen.

Kies uit snelheden vanaf 100 Mbit/s tot maar liefst 4 Gbit/s over onze razendsnelle glasvezelverbinding. Ontdek de mogelijkheden van Hallo zakelijk internet!

Specifieke wensen voor jouw situatie? Wij denken graag met je mee!

Heeft jouw onderneming aanvullende wensen? Zijn er meerdere vestigingen en wil je het internet koppelen? Of ben je bijvoorbeeld afhankelijk van vaste IP-adressen? Hallo configureert en levert een stabiele verbinding en een veilig netwerk voor jouw data met exact de technische configuratie die past bij jouw unieke situatie en wensen. In een persoonlijk gesprek met onze experts brengen wij met jou alle wensen en behoeften in kaart. Zo bieden we zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw onderneming. Van snel tot supersnel!

Image

Zakelijk internet goed geregeld!

We denken graag met je mee over wat zakelijk internet voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Veelgestelde vragen

Is het gastennetwerk veilig voor alle andere apparaten in mijn zakelijke netwerk?

Het gastennetwerk wordt gescheiden van het lokale netwerk. Dat wil zeggen dat een gast alleen bij het internet kan en geen toegang heeft tot het lokale netwerk. Je kan je gasten met een gerust hart aan laten melden op jouw gasten netwerk. 

Wat is managed wifi?

Een managed wifi-oplossing wordt centraal beheerd, waardoor je de volledige controle hebt over het netwerk. Je kunt eenvoudig wifi-toegangspunten configureren, beveiligingsinstellingen aanpassen en het netwerk monitoren voor eventuele problemen.