Zakelijk Glasvezel

hallo, supersnel glasvezel

Home » Zakelijk Glasvezel

hallo, supersnel glasvezel internet

Snel, stabiel internet via glasvezel? Altijd en overal? Daar gaat het om. Mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden. Wij brengen met jou alle wensen en behoeften in kaart en bieden zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw bedrijf. Van snel tot supersnel. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles top werkt en blijft werken.

Met de postcodechecker kun je zelf een glasvezelaansluiting bestellen in onze webshop of via onderstaande button nemen we vrijblijvend contact met je op om te adviseren.

Neem nu contact met mij op!

hallo, mogelijkheden

Antwoord op je vraag?

Stel ze hier

Maak adviesafspraak

Wanneer je als bedrijf meerdere vestigingen hebt is het vaak belangrijk dat de netwerken van deze vestigingen gekoppeld worden. Deze koppelingen worden gebruikt om via een beveiligde en stabiele verbinding servers en data op een andere vestiging te kunnen benaderen.

hallo, koppelt al veel vestigingen van onze klanten. Voor onze klanten koppelen we onder andere vestigingen in meerdere landen met hun hoofdvestiging in Nederland. Ook vestigingen binnen Nederland kunnen wij op verschillende manieren aan elkaar koppelen; met een open of een beveiligde oplossing of een combinatie van die twee.

Staat er nog een server(s) lokaal bij je bedrijf? Wil je deze in een data Centre plaatsen? Dit is mogelijk bij hallo, in één van onze data centers.

Software Defined WAN (SD-WAN) is een aanvulling op MPLS waarbij een open internetverbinding kan worden gebruikt om verbinding te maken met het interne netwerk. Zonder dat hierbij extra hardware nodig is.

SD-WAN is flexibeler dan alleen oplossingen zoals MPLS, IP-VPN of Ethernet VPN, omdat het software gebaseerd is. Bovendien vereenvoudigt het netwerkontwerp en -implementatie. hallo, levert de perfecte verbindingen voor deze nieuwe techniek.

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf tijdens een storing bereikbaar blijft, is het hebben van redundantie essentieel. Het Border Gateway Protocol (BGP) zorgt ervoor dat het dataverkeer automatisch via een andere route geleid wordt als de hoofd verbinding buiten werking is. Met BGP zorg je er ook voor dat het ip-adres op de secundaire verbinding gelijk is als die van de hoofdverbinding! Kortom alle diensten blijven werken.

Multiprotocol Label Switching (MPLS)

IP-VPN koppelt je hoofdkantoor en vestigingen en thuiswerkers veilig aan elkaar. Hierdoor ontstaat één betrouwbaar veilig netwerk voor alle data en telefonie (VoIP). Met snelheden t/m 10 Gbit/s bij zakelijk glasvezel biedt IP-VPN je medewerkers de mogelijkheid altijd en overal te kunnen werken. Kortom altijd en overal werken.

Met een 4G back-up internetverbinding zorg je ervoor dat alles blijft werken zodra de hoofdverbinding in storing gaat. De perfecte oplossing voor elk bedrijf.

Een Redundante-aansluiting is een aansluiting die met minstens twee glasvezelkabels / internet verbindingen via verschillende route naar je pand wordt gerealiseerd. Bij hallo, doen we dit met verschillende verbindingen 4G, straalverbindingen en natuurlijk zakelijk glasvezel.

Het belang van redundantie is om de beschikbaarheid van de aansluiting en de dienstverlening die daarover plaats vindt, te verzekeren. Als één glasvezel kabel kapot gaat lopen alle diensten via de tweede kabel.verbinding door.

“Voorafgaand en tijdens de overstap naar de cloud heeft hallo, alles goed begeleid. Ze hebben onze medewerkers instructies gegeven over het online werken. Ook na de overgang hebben ze ons goed ondersteund en nazorg geleverd.”

Tessa Schulte, managing director , Uniglobe THL Travel

Klantcase: THL Travel

hello, FAQ

Wat zou zakelijk glasvezel abonnement kosten voor mijn bedrijf? Dat is een vraag die we dagelijks beantwoorden. hallo, is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Daarom is het zonder vooronderzoek erg lastig om een inschatting te maken van de kosten voor een glasvezelverbinding. De kosten zijn namelijk onder andere afhankelijk van:

  • De graafafstand: wat is de afstand naar de dichtsbijzijnde wijkcentrale
  • De contractduur
  • Huur van de vezel
  • Gewenste snelheid (bandbreedte)
  • Het aantal externe IPv4 adressen
  • De keuze van de router/firewall
  • SLA en de gewenste garanties
  • Eventuele aanvullende diensten die er worden afgenomen

Zakelijk glasvezel is net als een water- of gasaansluiting niet te verhuizen. De verbinding is onlosmakelijk verbonden met de locatie. Een verhuizing van zakelijk internet wordt dan ook altijd gezien als een opheffing op de oude locatie en aanleg op de nieuwe locatie. Of dat mogelijk is hangt uiteraard af van de mogelijkheden op de nieuwe locatie. Wel is het mogelijk om uw bestaande IP-adressen te behouden*

Heb je een pand op het oog? Het is mogelijk dat dit pand (nog) niet voorzien is van een glasvezelkabel. hallo, bekijkt graag wat de huidige stand van zaken is en adviseert je in de mogelijkheden op de nieuwe locatie.

Zakelijk Glasvezel is leverbaar op jouw postcode in heel Nederland. Elke locatie kent zijn eigen specifieke mogelijkheden en bijhorende tarieven. Op de meeste bedrijventerreinen is Zakelijk Glasvezel aan te leggen tegen zeer gunstige tarieven. In alle gevallen is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren om de mogelijkheden te bepalen. De online postcode checker op hallo, geeft in bijna alle gevallen de beschikbare internet veerbindingen weer, je kan ons altijd even bellen onze adviseurs hebben vaak creatieve oplossingen om alsnog zakelijk glasvezel te leveren op je locatie. Heeft u nog geen postcode ivm nieuwbouw, bel ons dan. Glasvezel vergelijken op elke postcode.

Heb je een vestiging in het buitenland? Dan kan ook deze vestiging in veel gevallen worden aangesloten op ons netwerk. Handig één aanspreekpunt.

Vaak zijn er al aansluitpunten voor internet aanwezig in je bedrijf, waardoor koper- en glasverbindingen binnen enkele dagen opgeleverd kunnen worden. In geval van zakelijk glasvezel ligt dat iets anders en bezit nog lang niet elk pand in Nederland over een glasvezelaansluiting.

Nadat er aan ons opdracht is gegeven om glasvezel aan te leggen dan zal een aannemer contact met u opnemen om een Site survey in te plannen. De aannemer zal tijdens de Site Survey bepalen welke werkzaamheden nodig zijn om de verbinding werkend op te leveren. Op de achtergrond is de aannemer al bezig bij de gemeente om vergunningen aan te vragen voor graaf- en laswerkzaamheden. Nadat alle vergunningen rond zijn kan de aannemer werkzaamheden zowel buiten uw pand en in uw pand inplannen.

Beschikt uw pand over een glasvezelaansluiting die gebruikt kan worden, ligt de gemiddelde levertijd op 2 tot 6 weken. Is dit niet het geval of deze is niet bruikbaar en moeten er graaf- en laswerkzaamheden plaatsvinden om vezels in het pand te brengen, dan moet je rekening houden met een gemiddelde levertijd van 2 tot 4 maanden.

Antwoord op je vraag?

Stel ze hier

Maak adviesafspraak

hallo, gratis whitepaper

10 praktische tips voor de werkplek van morgen

Op afstand werken en samenwerken maakt nu een blijvend onderdeel uit van de toekomst. Het is tijd om alles goed op een rijtje te hebben zodat jij investeert in veilige en betrouwbare middelen waar je medewerkers optimaal mee kunnen (samen)werken.

Wij leggen aan de hand van 10 praktische tips uit wat belangrijk is voor een kantoor in de cloud.

Download nu

hallo, webinar

Hoe ga jij, óók thuis, veilig om met je data?

Jouw bedrijfsdata stromen tegenwoordig op heel veel verschillende plekken. Denk alleen al aan al je thuiswerkplekken. Onze security expert, Roy Sandbergen, zal aan de hand van concrete voorbeelden de veiligheidsrisico’s laten zien en je praktische tips geven waar je meteen mee aan de slag kunt.

Bekijk de webinar

hallo, webinar

Kantoor in de cloud. Hoe ziet dat eruit?

Je hoort het overal, jouw kantoor in de cloud. Wij kijken samen met Jeroen Janssen van Microsoft (Subsidiary Product Marketing Manager M365 Customer Success) naar de cloud en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

Bekijk de webinar

Doe de postcode check

,

hallo, aanleggen van zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel mag je als ondernemer overal aan laten leggen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Lees hier verder

hallo, digitaal ondernemen met topsnelheid

Om zo veel mogelijk te profiteren van alle voordelen en functies die de cloud biedt, is snel en betrouwbaar internet vereist.

Lees hier verder

hallo, dag uit het leven van een ondernemer

Zie hier hoe een dag uit het leven van een ondernemer eruit ziet met Microsoft Teams. Herkenbaar of liggen daar kansen voor jou?

Lees hier verder