Business software

Data gedreven oplossingen om efficiënter te werken

Automatisering
Beheer
Maatwerk
Image

Haal het maximale uit je data

Hallo levert een breed scala aan ICT-diensten aan het MKB, waarmee we klanten helpen om altijd en overal veilig te kunnen werken. Én ICT maximaal te laten renderen. Vaak is een belangrijk onderdeel het werken met bedrijfssoftware of een Enterprise Resource Planning applicatie (‘ERP’). Doordat wij werken met een relatief klein en gespecialiseerd Business Solutions-team hebben we korte lijnen en persoonlijk contact met onze klanten, met een efficiënte en prettige samenwerking als resultaat.

Image

Data engineering

Het investeren in datawarehousing maakt een organisatie wendbaarder, intelligenter en gaat alleen maar (vrije) tijd opleveren. En het mooiste is natuurlijk dat het je veel geld kan opleveren als het goed wordt ingezet. Je moet dan wel bepaalde randvoorwaarden goed invullen als je een datawarehouse gaat opzetten. Toch is het gebruik van Excel als “datawarehouse” nog vaak gemeengoed.

De risico’s zijn evident. Wanneer je mensen verslaafd zijn aan Excel werkt dat natuurlijk fouten in de hand: het is erg arbeidsintensief en iedereen kan zijn of haar eigen versie van de waarheid hanteren. De volledige tijd van meetings gaat dan op aan bijvoorbeeld de interpretatie en de controle op de juistheid van data. En het gaat dan niet meer over het vertalen van de data en inzichten naar analyse en daadwerkelijke verbeteracties.

De huidige datawarehouse providers waar we mee werken zijn Google Big Query, Amazon Redshift, Azure Synapse Analytics, Snowflake, IBM DB2 en Firebolt.

Image

Power BI dashboards

Power BI is de BI-tooling van Microsoft voor zakelijke analyse en datavisualisatie. Het programma maakt verbinding met honderden gegevensbronnen, vereenvoudigt de voorbereiding van gegevens en biedt mogelijkheden tot analyses on-the-spot. Je maakt snel zelf eenvoudig rapporten en dashboards op en deelt deze met stakeholders binnen jouw organisatie. Met Power BI is het mogelijk om een unieke 360-gradenweergave van jouw business te maken of in een afzonderlijke datavisualisatie juist in te zoomen op één specifiek bedrijfsproces.

Image

Dynamics 365

We bieden een overzichtelijke oplossing voor al jouw behoeften op het gebied van verkoop en financiën. Ga nu voor maximale productiviteit. In welke branche je actief bent maakt niet uit. Heb je een bedrijf volop in de groei? Geen probleem, Dynamics 365 groeit probleemloos met je mee.

Het doel van dit CRM-systeem is het opslaan en onderhouden van klantinformatie en alle interactie die jouw collega’s hebben met de klant. Zo kan je direct zien wat er speelt bij je klanten. Alle correspondentie (e-mails, afspraken, taken en telefoongesprekken) is per klant en contactpersoon inzichtelijk. Met de extra pakketten kan je de bedrijfsvoering optimaliseren. Daarbij bespaar je op tijd, op kosten en maak je de klantvraag inzichtelijk.

  • Speciaal ontwikkeld voor het MKB

  • Naadloze integratie met Microsoft Office 365 (waaronder Outlook) en LinkedIn

  • Altijd en overal toegang

  • Inzichten in verkoopkansen

  • De beste beveiliging voor je gegevens

  • Altijd up-to-date

Image

Marketing insights

Organisaties worstelen vaak met het verkrijgen van inzicht in Financiële- Marketing- & Salesactiviteiten. Deze activiteiten worden met behulp van diverse systemen ondersteund waarover iedere organisatie beschikt. Het doel van marketing insights is om inzicht te geven in de resultaten die door jouw marketing en sales inspanningen worden behaald. De dashboards zijn direct inzetbaar en geven meteen inzicht in de resultaten van diverse inspanningen, maar ook of je de systemen die daarvoor worden gebruikt op de juiste manier hebt ingericht. Hallo heeft namelijk alle mogelijke functionaliteiten in een overzichtelijk dashboard vertaald.

Image

Exact software

Exact cloud software automatiseert bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Automatisering levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Daardoor kunnen klanten efficiënt werken en onderbouwde beslissingen nemen. Binnen het complete productportfolio worden bedrijfsprocessen vanuit een geïntegreerde en betrouwbare omgeving met elkaar verbonden. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij deze software, kenmerkend is de open architectuur van onze producten. Hierdoor kunnen klanten hun software eenvoudig koppelen met apps van andere aanbieders en hebben zij de vrijheid hun software af te stemmen op hun specifieke bedrijfsprocessen. Zo kunnen zij hun ambities waarmaken en blijven groeien, nu én in de toekomst.

Hallo, het beste advies

Business software goed geregeld

We denken graag met je mee over wat Business software voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Business software goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.