Data engineering

Databeheersystemen voor business intelligence-rapportage

Image

Data engineering

Het investeren in datawarehousing maakt een organisatie wendbaarder, intelligenter en gaat alleen maar (vrije) tijd opleveren. En het mooiste is natuurlijk dat het je veel geld kan opleveren als het goed wordt ingezet. Je moet dan wel bepaalde randvoorwaarden goed invullen als je een datawarehouse gaat opzetten. Toch is het gebruik van Excel als “datawarehouse” nog vaak gemeengoed.

De risico’s zijn evident. Wanneer je mensen verslaafd zijn aan Excel werkt dat natuurlijk fouten in de hand: het is erg arbeidsintensief en iedereen kan zijn of haar eigen versie van de waarheid hanteren. De volledige tijd van meetings gaat dan op aan bijvoorbeeld de interpretatie en de controle op de juistheid van data. En het gaat dan niet meer over het vertalen van de data en inzichten naar analyse en daadwerkelijke verbeteracties.

Image

Datawarehouse providers

De huidige datawarehouse providers waar we mee werken zijn Google Big Query, Amazon Redshift, Azure Synapse Analytics, Snowflake, IBM DB2 en Firebolt.

Hallo, het beste advies

Business software goed geregeld

We denken graag met je mee over wat Business software voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat ons weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot de oplossing die naadloos past bij jouw business.

Image

Je data goed geregeld!

Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bespreken wat we voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen.

Datawarehouse providers

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo