Plantronics HW 261N Office Headset: wereldwijd meest verkocht

Voor een betrouwbare callcenter-oplossing hoeft u niet verder te zoeken; de Plantronics HW 261N Office Headset is niet voor niets één van ‘s werelds populairste headsets. Met deze headset geniet u van heldere gesprekken en een prima pasvorm. Voorzien van ruisonderdrukking en ondersteuning van breedband telefonie zorgt de HW261N dat beide kanten van de verbinding elkaar uitstekend verstaan. Door de verstelbare boom plaatst u de microfoon bovendien goed voor uw mond en zorgt achtergrondgeluid niet voor een storende factor. Voor nog meer gemak is de SupraPlus ook geschikt voor VoIP-telefonie.

 

Heerlijk draagcomfort
Zit ook na uren telefoneren nog comfortabel
De Plantronics SupraPlus HW261 Office Headset biedt u meer dan een kristalheldere geluidsweergave alleen. Ook op het gebied van comfort is dit een prettige headset. Dankzij de flexibele hoofdband zit deze headset iedereen prima, en ook de zachte afwerking van het oorstuk blijft na langere tijd plezierig aanvoelen.

 

Noise Cancelling microfoon
De Plantronics HW261N SupraPlus beschikt over een noise cancelling microfoon. Deze microfoon filtert het omgevingsgeluid, zodat alleen uw spraak wordt doorgezet naar de tegenpartij. Het voordeel hiervan is dat de tegenpartij u perfect kan verstaan. Dit bevordert heldere communicatie en verhoogt de geluidskwaliteit van deze headset.

 

Exclusief aansluitkabel
Deze draadgebonden headset wordt geleverd zonder aansluitkabel. Om de Plantronics HW 261N headset op uw telefoontoestel te kunnen aansluiten, dient u een aansluitkabel bij te bestellen. Onze productspecialisten helpen u graag bij het vinden van de beste aansluitkabel voor uw situatie.

 

Duo kantoorheadset
De Plantronics HW 261N SupraPlus headset is ideaal voor op kantoor en in callcenters. Met deze headset heeft u geluid op beide oren, zodat u probleemloos kunt communiceren met de tegenpartij. De uitstekende geluidskwaliteit maakt deze headset van Plantronics uitermate geschikt in drukke omgevingen, waar veel ruis en achtergrondgeluid plaatsvindt.

 

 

Eigenschappen Plantronics HW261N SupraPlus Headset

Geluid op beide oren
Uitstekende geluidskwaliteit
Heerlijk draagcomfort
Noise Cancelling microfoon
Ideaal voor callcenters
Exclusief aansluitkabel

 

 

Inhoud verpakking

  • Plantronics HW 261N SupraPlus headset
  • Handleiding