Altijd bereikbaar zijn is voor jou als ondernemer een must. Of dit nu op kantoor is of als je onderweg bent. Hoe ideaal is het als je kunt instellen dat je telefoon na 17.00 uur niet meer op kantoor overgaat, maar wordt doorgeschakeld naar je mobiel? Je hoeft dan nooit meer na te denken over handmatig doorschakelen. En het belangrijkste: je mist geen belangrijke telefoontjes van potentiële klanten!

Dit heet tijdschakeling en is beschikbaar als je Hosted VoIP hebt. Hiermee kan je op vaste tijdstippen je vaste nummer doorschakelen naar je mobiel. Of je laat de telefoon tussen 9.00 en 17.00 uur overgaan op je mobiel, daarbuiten in je zakelijke voicemailbox. Het is ook erg handig als je op vakantie gaat, of tijdens Pasen, Kerst en Nieuwjaarsdag.

Met een tijdschakeling kan je ook extra opties inbouwen. Bijvoorbeeld door maandag, dinsdag en woensdag de gesprekken doorsturen naar jouw 06-nummer, en tijdens de rest van de week naar je collega. Het is dus niet alleen een route op basis van tijdstippen, maar ook afhankelijk van dagen die jij uitkiest.

Een andere optie is om buiten kantoortijden een ingesproken tekst te laten horen met een keuzemenu of voicemail. Een keuzemenu is handig als je de beller wilt kiezen tussen een spoedlijn, andere afdeling of voicemailbox, zo ben je bereikbaar.

Bel je momenteel met een telefooncentrale? Denk dan ook eens na over Hosted VoIP. Dit is eigenlijk een traditionele telefooncentrale, maar dan zonder dat hij bij jou op kantoor staat. Je hebt dus wel de lusten van alle functionaliteiten, maar niet de lasten van de hoge onderhoudskosten.

Meer weten over Hosted VoIP of tijdschakeling? Bel ons op 088 – 25 50 100 of stuur een e-mail.