Voor privégebruik en zakelijk gebruik komen er steeds meer apps beschikbaar die het leven makkelijker maken. En dat is iets wat wij graag zien! Laat de techniek voor jou werken en niet andersom. Met deze 5 beste zakelijke mobiele apps voor 2020 maak je je werk een stuk makkelijker en eenvoudiger! Heb jij ze allemaal al op je telefoon staan?

De beste zakelijke mobiele apps voor 2020:

LinkedIn – Je zakelijke netwerk binnen handbereik

Misschien wel de meest bekende app voor zakelijk gebruik is LinkedIn. Via dit online sociaal netwerk kom je in contact met mensen in je zakelijke netwerk. Van bestaande collega’s tot aan oude collega’s. Breid je netwerk uit via een introductie van een reeds eerste- of tweedelijnsnetwerk contactpersoon. Het netwerk wordt ook veel gebruikt voor het vinden van een nieuwe baan. Dit is mogelijk door de vacature functie in het netwerk. LinkedIn is ook een mooi middel om successen met elkaar te delen of om de hulp van je netwerk in te schakelen.

Download in de App store | Google Play Store

My Data Manager – Krijg inzicht in je dataverbruik

Maak je gebruik van internet op je zakelijke mobiele telefoon? Dan is het goed te weten hoeveel data je precies gebruikt en als je je limiet overschrijdt, dat je weet waardoor dat komt. In een eerder artikel gaven we al aan wat je kan doen om inzicht te krijgen in je dataverbruik. Met de app My Data Manager krijg je controle over je mobiele kosten en begrijp je je dataverbruik.

Wat handig is in deze app is, is dat je in een overzichtelijk kan zien hoeveel data je nog hebt en tot wanneer. Ook kun je zien welke apps het meeste data verbruiken.

Download in de App store | Google Play Store

Microsoft Office Teams – Dé hub als het gaat om samenwerken

Microsoft Teams is dé hub als het gaat om samenwerken. Jij en je collega’s kunnen teamgesprekken, bestanden, vergaderingen en apps starten en gebruiken binnen één gedeelde werkruimte die je altijd kunt benaderen via je mobiele telefoon, computer of via een webbrowser. Één van de grootste voordelen van Team is dat je real-time kunt samenwerken in hetzelfde document op hetzelfde moment ongeacht je locatie. Geen gedoe meer met documenten over en weer sturen! Daarnaast (video-)chat je direct of in groepsverband met collega’s en kun je in een Teams-pagina berichten plaatsen maar ook collega’s taggen.

Doordat Teams onderdeel is van Office 365 heb je ook toegang tot Outlook, Word, Excel, Sharepoint en heel veel andere Microsoft apps. De naadloze integratie tussen de apps bevordert het samenwerken en vereenvoudigt je werkprocessen.

De app voor Microsoft Teams is gratis te downloaden maar om er gebruik van te maken zal je een Office 365 licentie moeten hebben. Neem voor een licentie contact met ons op.

Download in de App store | Google Play Store

Deze app is ook te downloaden voor op je computer.

Genius Scan PDF Scanner – Maak een scan met je mobiele telefoon

Wil je een papieren document op de computer zetten en heb je geen scanner bij de hand? Je kunt heel eenvoudig via de app Genius Scan een foto maken van het document. De app herkent het papier en snijdt het uit de achtergrond. Wat er dan overblijft sla je op als PDF. Met deze app is het ook mogelijk om meerdere scans te bundelen.

Download in de App store | Google Play Store

Hipper+ Anywhere, Coligo Reach & 3CX Phone – Afstandsbediening voor je kantoortoestel

Neem je vaste telefonie bij ons af? Dan kan het zijn dat je wel eens iets hebt gehoord over de apps Hipper+ Anywhere, Coligo Reach of de 3CX Phone. Welke app voor jou werkt is afhankelijk van wat voor telefonieplatform je bij ons afneemt. Maar wat doen deze apps nu precies?

De bovengenoemde apps kun je allemaal gebruiken als afstandsbediening waarmee je je kantoortoestel en/of telefooncentrale kunt bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je toestel op niet storen zetten, doorschakeling instellen, nummerherkenning blokkeren en warm/koud doorschakelen. Je bent met deze apps overal bereikbaar op jouw manier en op jouw moment.

De bovengenoemde beste zakelijke mobiele apps voor 2020 zijn meestal gratis te downloaden. In sommige gevallen heb je een licentie nodig om er gebruik van te maken. Voor meer informatie neem je contact op met je accountmanager of de supportafdeling.