Updates, Zo houd je cyberhackers buiten de deur!


Het komt altijd op de meest ongelegen momenten: de waarschuwing voor nieuwe updates. Deze worden dan ook vaak uitgesteld naar een ander moment. Vaak naar de volgende dag of zelfs langer. Niet verstandig, want hierdoor kun je namelijk grote beveiligingsrisico’s lopen. Zeker als eigenaar van een onderneming is dit geen risico dat je wilt lopen. Daarom hebben we voor jou 3 belangrijke punten op een rij gezet zodat jij die software-updates voortaan wel uitvoert.

Hackers en cybercriminelen zijn actiever dan ooit

De belangrijkste reden om de nieuwste updates te downloaden en te installeren is om beschermd te blijven tegen beveiligingsrisico’s. In de loop der tijd verliest je software namelijk zijn effectiviteit waardoor het voor hackers en cybercriminelen makkelijker wordt om in te breken. Zo snel als softwareleveranciers manieren vinden om hun software veilig te houden, zo snel hebben hackers weer mogelijkheden gevonden om in te breken. Door je software up-to-date houd je hackers zo veel mogelijk buiten de deur.

Doe updates en houd je documenten veilig

Tegenwoordig wordt bijna alles digitaal opgeslagen, op de server of in de cloud. Handig, maar hierdoor lopen je documenten wel meer risico dan ooit. Bepaalde malware kan je documenten wissen en van je computer naar een externe server verzenden. Door je besturingssysteem en software regelmatig bij te werken verklein je het risico van dit soort bedreigingen.

Voorkom dat hackers je antivirussoftware op afstand uitschakelen

Geloof het of niet, maar hackers hebben de mogelijkheid om je antivirussoftware op afstand uit te schakelen. Bovendien kunnen ze een inside-aanval uitvoeren en je antivirussoftware handmatig uitschakelen. Dit kan zeer ernstige gevolgen hebben, omdat hackers en cybercriminelen gemakkelijker toegang tot je computer hebben en tegelijkertijd vrij kunnen rondneuzen. Controleer dus regelmatig op nieuwe updates om dit soort aanvallen te voorkomen.

Wij bieden verschillende antivirus software

Met een Next generation firewall hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van jouw onderneming. De netwerk firewall stopt virussen, malware en andere bedreigingen voordat je er zelf erg in hebt. Daarnaast is het flexibel: je kunt pc’s, telefoons en tablets toevoegen als jouw bedrijf groeit. De firewall scant en elimineert malware die jouw systeem probeert te infiltreren. Je hebt de mogelijkheid om alle apparaten in een oogopslag te beheren.

Deze firewall heeft een positie in de wereldwijde top van leveranciers van firewalls. Het beschermt alles wat van belang is voor jouw bedrijf, waaronder je geld, identiteit en vertrouwelijke bedrijfs- en klantgegevens. De firewall is speciaal voor kleinere bedrijven en die onze bekroonde anti-malwaretechnologie combineert met speciale technologieën die voor jou belangrijk zijn. Zoals je geld, identiteit, de reputatie van je bedrijf en vertrouwelijke klantgegevens.

Meer weten?

Heb je vragen over onze firewall of wil je meer informatie over onze andere producten of diensten? Gewoon even bellen. Je kunt ons bereiken via 088 25 50 100. Word je liever gebeld? Dat kan ook. Klik hier om een afspraak te maken. Dan bellen wij jou wanneer het jou uitkomt.

Interessante links

Telefonie Tip 6: Zet je bedrijf online op de kaart
Check of je bent gehackt
Waarom zulke verschillen in prijzen bij glasvezel internet?
Zakelijk glasvezel vergelijken
Hoe snel leveren wij glasvezel?