Succesverhaal Pand Noord

Lees hoe wij bedrijven in Pand Noord voorzien van ICT-oplossingen

Moderne werkplek
Zakelijk internet
Zakelijke telefonie
Image

Hallo voorziet bedrijven in Pand Noord van ICT-oplossingen

Pand Noord is een ruim opgezet bedrijfsverzamelgebouw dat rijk is aan karakter en geschiedenis. Het kantoorgebouw stamt uit 1917 en is destijds gebouwd als industrieel magazijn. Dit gebouw is omgetoverd tot een creatieve werkomgeving en in 2006 uitgebreid met een tweede gebouw. Pand Noord is bekend om zijn dynamische omgeving voor creativiteit, focus en verbinding. Hallo heeft niet alleen als gebruiker een aandeel in Pand Noord, maar wij zijn ook de huis ICT-leverancier. Zowel voor Pand Noord zelf, als voor de huurders in het pand.

De uitdaging & oplossing

Pand Noord heeft als bedrijfsverzamelpand veel verschillende ondernemingen onder één dak. Deze hebben allen ook andere wensen en eisen als het gaat om de ICT-oplossingen. Met de ontwikkelingen in de markt en met de professionalisering van Pand Noord, kan de organisatie ook niet achterblijven in het kunnen leveren van de beste ICT voor haar huurders.

Hallo is voor Pand Noord deze uitdaging aangegaan:

  • Veel verschillende bedrijven onder één dak

  • Diverse bedrijven met ieder andere eisen en wensen rondom ICT-oplossingen

  • Doorstroom van huurders

1

Schaalbaar zakelijk internet

Zakelijk internet met de mogelijkheid om op en af te schalen in bandbreedte. En nieuwe huurders hebben direct toegang tot het internet.

2

Veilige wifi-verbinding

De huurders van Pand Noord maken gebruik van een veilig wifi-netwerk. Daarnaast is er een separaat netwerk voor gasten binnen Pand Noord met dezelfde veiligheidseisen als het netwerk voor de huurders.

3

Helpdesk op locatie

De Amsterdamse locatie van Hallo zit op de 4e verdieping van Pand Noord. De overige huurders, en Pand Noord zelf hebben daarmee directe toegang tot een helpdesk op locatie.

Image

Over Pand Noord

Pand Noord is een ruim opgezet bedrijfsverzamelgebouw dat rijk is aan karakter en geschiedenis. Het kantoorgebouw stamt uit 1917 en is destijds gebouwd als industrieel magazijn. Dit gebouw is omgetoverd tot een creatieve werkomgeving en in 2006 uitgebreid met een tweede gebouw. Pand Noord is bekend om zijn dynamische omgeving voor creativiteit, focus en verbinding.

  • Industrie: Bedrijfsverzamelpand

  • Locatie: Amsterdam, Nederland

  • Bedrijfsgrootte: +/- 40 bedrijven

  • Website: www.pandnoord.nl