Plantronics HW 251N Office Headset: wereldwijd meest verkocht

Voor een betrouwbare callcenter-oplossing hoeft u niet verder te zoeken; de Plantronics HW 251N Office Headset is niet voor niets één van ‘s werelds populairste headsets. Met deze headset geniet u van heldere gesprekken en een prima pasvorm. Voorzien van ruisonderdrukking en ondersteuning van breedband telefonie zorgt de HW251N dat beide kanten van de verbinding elkaar uitstekend verstaan. Door de verstelbare boom plaatst u de microfoon bovendien goed voor uw mond en zorgt achtergrondgeluid niet voor een storende factor. Voor nog meer gemak is de SupraPlus ook geschikt voor VoIP telefonie.
Zit ook na uren telefoneren nog comfortabel
De Plantronics HW 251N Office Headset biedt u meer dan een kristalheldere geluidsweergave alleen. Ook op het gebied van comfort is dit een prettige headset. Dankzij de flexibele hoofdband zit deze headset iedereen prima, en ook de zachte afwerking van het oorstuk blijft na langere tijd plezierig aanvoelen. Door het uitgekiende ontwerp met slechts één oorstuk houdt u bovendien uw andere oor vrij voor geluiden op de werkvloer.

 

Mono kantoorheadset

De Plantronics HW251N SupraPlus mono headset is geschikt voor op kantoor of in callcenters. Deze headset levert verbluffende geluidskwaliteit, waardoor u altijd probleemloos de tegenpartij kunt verstaan. Hierdoor verbetert de gesprekskwaliteit aanzienlijk en verloopt de communicatie een stuk helderder en zonder misverstanden.

 

Heerlijk draagcomfort

De kans is groot dat u de Plantronics HW 251N SupraPlus headset lange tijd achter elkaar zult dragen. Dan is draagcomfort wel belangrijk. Plantronics heeft dit begrepen waardoor deze headset heerlijk draagcomfort biedt. U zult vrijwel niet doorhebben dat u de headset op heeft.

 

Noise Cancelling microfoon

De unieke Noise Cancelling microfoon van de Plantronics HW 251NSupraPlus headset filtert omgevingslawaai weg en zet alleen de spraak door naar de tegenpartij. Het voordeel hiervan is dat de communicatie helderder kan verlopen en dat er minder ruis op de lijn zit dan voorheen. Voorkom misverstanden met de Plantronics HW251N SupraPlus headset.

 

Inhoud verpakking

  • Plantronics HW251N SupraPlus headset
  • Handleiding