Gigaset N870 IP PRO

Het schaalbare DECT IP-multicellsysteem voor elke organisatie

Schaalbare implementatie met absolute betrouwbaarheid

Ontworpen om al uw medewerkers te ondersteunen met veilige digitale en draadloze communicatie.

Elke Gigaset N870-multicellzone ondersteunt een volledige MKB-organisatie en kan van de kleinste tot de grootste locatie absoluut eenvoudig worden geïmplementeerd. En als uw organisatie groter is, kunnen meerdere zones eenvoudig met roaming en overdracht van oproepen worden geïmplementeerd. Installaties van meerdere zones met honderden multicellbasisstations kunnen op grotere locaties, zoals fabrieken, hotels, ziekenhuizen of magazijnomgevingen, een DECT-communicatienetwerk leveren dat duizenden medewerkers bedient.

De N870 Multicell ondersteunt VoIP-communicatie zowel lokaal als via de cloud en biedt de flexibiliteit om snel aan elk groeiend bedrijf aan te passen. Via de eenvoudige installatie biedt het N870 Multicell-systeem snelle implementatie van uw professionele Gigaset DECT-handsets in uw hele vestiging.

Veilig

Elke VoIP-oproep via een N870 Multicell-systeem via de SRTP/TLS-normen wordt van beller tot ontvanger gecodeerd. Het systeem ondersteunt zelfs LDAPS voor veilige toegang tot het centrale telefoonboek.

Concept met één basis

Het concept van het N870 Multicell DECT-systeem is gebaseerd op één type hardware. Instellingen bepalen de functie van het basisstation, van manager en integrator tot basisstation. Eén zone ondersteunt maximaal 250 handsets, 60 basisstations en biedt u 60 gelijktijdige gesprekken.

Computer en handsets verbonden

De N870 IP PRO kan via de uaCSTA-mogelijkheden eenvoudig met CTI-oplossingen worden geïntegreerd. Uw computers en telefoonsysteem worden geïntegreerd en kunnen onderling informatie uitwisselen. Hierdoor kunnen de functies worden uitgevoerd die vereist zijn voor ‘Computer Telephony Integration’ (integratie van computers met telefonie).

Bewegingsvrijheid mogelijk maken

Ontworpen met naadloze roaming en overdracht van gesprekken voor kantoren met meerdere verdiepingen, campussen en uitgebreide buitenlocaties voor afstemming op het gehele aanbod professionele DECT-handsets van Gigaset.

Werkt met vele netwerken

Compatibel met en auto-provisioning voor toonaangevende aanbieders van telefoniediensten ter plekke en via de cloud, met externe beheerfunctie voor snelle dienstactivering en configuratiewijzigingen.

Meerdere locaties of grote vestiging

Eenvoudige implementatie op zowel de kleinste als de grootste locatie. Een volledige Multicell-installatie biedt uitgebreide dekking voor meer dan 20.000 gebruikers op één enkel platform op een of meerdere locaties.*

*Met de Virtual Integrator-softwarelicentie