Gigaset N670 IP PRO

Draadloze communicatie voor maximaal 20 gebruikers

Flexibel en betrouwbaar

De N670 is ontworpen en getest voor gebruik met toonaangevende aanbieders van IP-telefoniediensten op locatie en in de cloud. Het systeem is voorzien van zowel automatische provisioning als beheer op afstand, waardoor de implementatie eenvoudig is en doorlopende beheertaken, zoals het toevoegen van gebruikers, het wijzigen van nummers of het instellen van voorkeuren, vereenvoudigd worden.

Vrijheid om te groeien

Als uw bedrijfsbehoeften veranderen, kan de N670 gemakkelijk worden aangepast met software-upgrades en hardware-uitbreidingen, zodat uw organisatie het bereik en de dekking van het systeem kan uitbreiden. Door middel van een licentie-update kan de N670 meerdere vestigingen ondersteunen en toch alle functies op het gebied van betrouwbaarheid, beveiliging en communicatie-integratie blijven leveren.

Centraal beheer

Met een eenvoudige licentie-upgrade naar een complete multiceloplossing profiteert uw organisatie van centrale beheermogelijkheden, waardoor een beheerder op afstand de telecommunicatietoegang voor meerdere locaties, zoals filialen, kantoren met meerdere verdiepingen, campussen of zelfs uitgebreide buitenlocaties, kan beheren.1)

DECT-basisstation met ondersteuning voor maximaal 20 handsets. 1 x 100Mb LAN voor het verbinden met IP-PBX (lokaal of gehost) of IP-provider.

 

Inhoud

  • Toestel N670 IP PRO
  • Veiligheidsinformatie
  • Schroeven en pluggen voor wandmontage