Nokia 105 Neo DS – zwart –

Let op! Dit toestel heeft alleen mobiel internet via 2G. Per 1 juni 2021 zal 2G door T-Mobilenetwerken niet meer worden ondersteund! Dit betekent dat je dan met dit toestel geen mobiel internet meer hebt als je gebruik maakt van een T-Mobile-abonnement. Op zoek naar een simpel en kleurrijk toestel, waar je mee kunt bellen, SMS’en muziek kunt luisteren? De Nokia 105 is ook in 2019 weer vernieuwd en nu verkrijgbaar in het zwart, roze en blauw. Daarnaast heeft het toestel een zacht prijsje, dus dat is mooi meegenomen. De telefoon is te bedienen met fysieke knoppen, waarmee je ook snel tekst kunt invoeren. Het apparaat heeft een aantal handige functies, zoals een zaklamp en een FM-radio. Daarnaast is er ruimte voor twee simkaarten, zodat je privé en zaken gescheiden kunt houden. Trendy design Anders dan bij een smartphone is deze mobiele telefoon zeer compact. Ook is hij erg licht en door het design ligt hij fijn in de hand. Daarnaast heb je de keuze uit zwart, maar ook wat toffere kleuren zoals roze en blauw. Simpele bediening De Nokia 105 (2019) bevat fysieke knoppen, waarmee je snel en makkelijk door het simpele menu navigeert. Ook het invoeren van tekst en leestekens gaat met behulp van de fysieke knopjes. Al met al is dit toestel zeer eenvoudig in gebruik en kan iedereen ermee overweg. Accuduur voor weken Er is gekozen voor een relatief grote accu die ervoor zorgt dat je uren achter elkaar kunt bellen. Gebruik jij het toestel wat minder, dan is dat ook geen probleem. Je kunt het toestel namelijk weken achter elkaar in standby laten liggen, waardoor opladen slechts incidenteel moet gebeuren. Ruimte voor twee simkaarten In de Nokia 105 kun je twee simkaarten kwijt. Dit is handig als je twee telefoonnummers gebruikt, zoals een werk- en een privénummer. Door beide simkaarten in het toestel te plaatsen ben je op twee nummers bereikbaar zonder dat je een extra telefoon nodig hebt. FM-radio en 3,5mm-aansluiting Luister je graag naar de radio? Deze telefoon heeft een ingebouwde FM-radio, waardoor je altijd en overal muziek kunt luisteren. Om dit te gebruiken sluit je makkelijk en snel een hoofdtelefoon aan via de 3,5mm-aansluiting.

Is geen smartphone.

Nokia 105 Neo DS – zwart –

23,00

Uitverkocht

Praat met iedereen met de nieuwste Nokia 105. Dankzij de lange batterijduur blijf je nog langer in contact met anderen, terwijl het moderne, ergonomische design ervoor zorgt dat je je geen moment onprettig voelt, hoelang het gesprek ook duurt. De behuizing van polycarbonaat geeft je stijl en stevigheid, terwijl de speciale kleur ervoor zorgt dat krassen zo min mogelijk zichtbaar zijn.

Sla het allemaal op

Met een capaciteit van tot wel 2.000 contactpersonen is er genoeg ruimte voor iedereen. Bovendien is er genoeg ruimte om tot 500 sms-berichten op te slaan, dus er is ook genoeg ruimte voor al je berichtjes. Er is ruimte voor tot wel 2.000 contactpersonen en tot 500 berichten. En als je niet praat, doe het dan even rustig aan met wat spelletjes of relax met radiomuziek. Met een batterij die langer meegaat kan je uren praten. Nog een reden om nog geen ‘tot ziens’ te zeggen.

Uitverkocht

Titel

Ga naar de bovenkant