Yealink MeetingBar A30 + CTP18 Touchpanel + WPP30


Met deze bundel heb je alles wat je nodig hebt voor videovergaderen en presenteren / content delen in kleine / medium ruimtes. De bundel bestaat uit de Yealink A30 videobar, het CTP18 touch panel en de WPP30 content sharing dongle. De Yealink A30 is een intelligente, alles-in-één videobar, die ontworpen is voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes voor 2 tot 8 personen. Dankzij geavanceerde AI-technologie (autoframing, speakertracking en voicetracking) heb je een zeer geavanceerd systeem. Met de automatische lenskap werk je efficiënter en veiliger.

 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de Yealink A30 videobar op een rij:

 • Voor elk communicatieplatform inzetbaar. Deze versie van de A30 is ontworpen voor diverse platformen, zoals Microsoft Teams, Zoom, Google en Cisco.
 • Eenvoudige bediening. Het meegeleverde TouchPanel (Yealink CTP18) beschikt een aangename interface. Zo start iedereen gemakkelijk een meeting.
 • Met één tik de meeting starten. Klik op het TouchPanel op ‘join’ om de (geplande) meeting te starten.
 • Automatische lenskap. De lenskap opent vanzelf bij het starten van een vergadering en sluit vanzelf wanneer de vergadering wordt beëindigd.
 • Slimme functies die je helpen goed in beeld te zijn. Met AI-functies zoals Speaker Tracking, Auto Framing, Picture-in-Picture Mode en Multi-Focus Framing is degene die spreekt automatisch op het juiste moment in beeld.
 • Alles-in-een oplossing voor hybride samenwerken. De bar beschikt over ingebouwde camera en microfoons, zodat iedereen in de ruimte goed zichtbaar en hoorbaar is.
 • Eenvoudige installatie. Je hebt slechts 3 (meegeleverde) kabels nodig voor de installatie van dit complete systeem.


 

Voor welke situaties is de Yealink A30 videobar geschikt?

Deze videobar is geschikt voor kleine tot medium vergaderruimtes, van 2 tot 8 personen. Hij is ontworpen voor gebruiksgemak en dus zeer geschikt voor organisaties die een soepele en snelle adoptie van het systeem willen verzorgen. Het is een alles-in-een oplossing voor vergaderen op afstand. Installeer hem bijvoorbeeld in een huddle room, vergader- of presentatieruimte.

 

Hoe installeer je de Yealink A30 videobar?

Om de bar te laten werken heb je geen extra PC of laptop nodig. De videobar draait namelijk zelf op Android. Het enige wat je hoeft te doen is de meegeleverde kabels aansluiten. Je kunt de bar bijvoorbeeld, samen met een beeldscherm, monteren op de Yealink VCS-TVMount2, voor een strak resultaat.

 

Specificaties

 • 8 ingebouwde microfoons, om stemmen in de gehele ruimte op te pikken.
 • Ingebouwde 20 megapixel camera, met brede kijkhoek van 133 graden, zodat iedereen goed in beeld is.
 • 8x digitale zoom, voor wanneer ingezoomd moet worden op iemand die spreekt
 • Ingebouwde speaker van 5W zodat deelnemers op afstand helder te horen zijn in de hele ruimte
 • TouchPanel met 8 inch scherm voor overzichtelijke bediening.
 • Maak verbinding met de pc via kabel of Wi-Fi PoE-voeding, zodat je met een enkele kabel het TouchPanel kunt aansluiten

 

Wat zit er in de verpakking?

 1. MeetingBar A30
 2. VCR20 afstandsbediening
 3. CTP18 touch panel
 4. WPP30 content sharing dongle 3m
 5. Ethernet kabel 2 x 1.8m
 6. HDMI kabel
 7. Muurbeugel en accessoires
 8. Voedingsadapter